Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Troche mnie tu nie było ,sprawy prywatne:(

Wszystkiego Najlepszego dla Julci.Śliczna dziewczynka :)dużo zdrówka dla córci.

Karolcia szybciutko idziecie z budową,tak trzymac !!! Wanna jest cudna :yes:,napisz prosze jakie ma wymiary.Umywaleczki jak i stolik kawowy bardzo bardzo mi sie podoba.

Mój synek tez chory:sick:

:hug:

Kochane moje dziękuję Wam ogromnie, wszytkim odpiszę w komentarzach i na privy obiecuję :hug:

Dziś wieczorem a maksymalnie jutro rano! :)

Przybiegłam tylko na chwile, pokazać co dziś kupiłam i musze lecieć.... nie wyrabiam an zakrętach....

Jlcia dostała antybiotyk :sick: :(

:bye:

witam......

-tutaj też Twoja fanka tych bieli i nowoczesnych wnętrz ...

jakie są dokładne wymiary sofy, czy to aktualne, czy można ją złożyć- rozebrać (chodzi o transport bo nie mam przyczepki, tylko ew. mogę przewieść combi) , oraz jaki koszt??

zależy od wymiaru, ew. byłabym chętna na 1sztukę...- podaj albo tutaj info, albo na priv jak wolisz??

hej, śliczna córcia, ja niestety nie zgodzę się z przedmówczyniami i śmiem twierdzić, że to wykapany tatuś... :rolleyes:

pytanie mam odnośnie kostki, teraz też jestem na tym etapie i interesuje mnie ta sama, która Ty wybrałaś, podpowiesz mi, gdzie dostałaś fajną cenę??

Karola nadrobiłam :rolleyes:

Wieeeeeeeeeeeeelki buziak dla Julci :hug:

http://gify.magazynek.org/pictures/Kresk%C3%B3wki/Hello%20Kitty/084.gif

Znowu wielkie zakupy Pani poczyniła :wiggle: - super są te stoły/stoliki :yes:

Dużo zdrówka dla Julci

ps u nas mega katarzysko u jednego i drugiego :sick: - i noc wiesz jak wyglądała :bash:

hej Karola:bye: powiedz czy dostałaś już wc i bidet? jak wrażenia w realu? czy wszystko ok? chyba zamówie taki sam bo bardzo mi się podoba! czy wczesniej też tak zamawiałaś przez neta(chodzi mi o to czy brać jakieś markowe typu KOło,cersanit, ROCA itp czy tzw no name, czy jakś różnica jest widoczna? bo cena naprawde zachęca!!) Pozdrawiam gorąco:hug:

Cześć moje kochane!!!!

Nawet nie wiecie jak ja sie stęskniłam za Wami!!! :hug:

LauraF, Magdzińska, admete, anso, mariomili, Janiela, *Kasia*, ZUZIA5, wielkie :hug:

Wyjatkowo mam taki sajgon i to w tylu dziedzinach życia,ze szok, nie wyrabiam na zakrętach :sick:

Z grubsza opisałam wszytko przed chwilą w galerii ;) niestety nie wszytko nadaje sie do opisania ;)

w galerii podałam namiary na klami, drzwi, na kostkę podam jak dojedzie juz do mnie cała , zdrowa i taka jaką zamówiłam ;) a powinna być juz jutro ...

Przepraszam,ze tak zbiorowo odpisuję.... obiecuję poprawę, ale dzisiaj padam na twarz, jestem tak zmęczona,ze oczy same mi łzawią.

Musiałm jednak skrobnać,zeby nie było,że zniknełam bez słowa i coś złego się dzieje :hug:

Jeszcze "chwila" zabiegania przedemną i wrócę na normalny tor zabiegania czyli intensywny ale do opanowania ;)

Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie :hug: