monika996 24.01.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 co za ślicznotka:p i ja gapa spózniona Wszystkiego najlepszegohttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRduh8saExAlCrffoTRIyPDvhRP51gwn6wTyJPxKxm7jxsD1hOJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 24.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Karola- córcia śliczna i podobna do mamusi:) dużo zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia !!! P.S. U nas to samo, i ja i mały gorączkujemy + straszny katar, niech ta zima już się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 24.01.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Troche mnie tu nie było ,sprawy prywatne:( Wszystkiego Najlepszego dla Julci.Śliczna dziewczynka :)dużo zdrówka dla córci. Karolcia szybciutko idziecie z budową,tak trzymac !!! Wanna jest cudna ,napisz prosze jakie ma wymiary.Umywaleczki jak i stolik kawowy bardzo bardzo mi sie podoba. Mój synek tez chory:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.01.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 witam spóźnione życzenia dla Julci sto lat !!! sliczna dziewczynka zakupy super wanna cudna czy prostokątny wc to V&B ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Kochane moje dziękuję Wam ogromnie, wszytkim odpiszę w komentarzach i na privy obiecuję Dziś wieczorem a maksymalnie jutro rano! Przybiegłam tylko na chwile, pokazać co dziś kupiłam i musze lecieć.... nie wyrabiam an zakrętach.... Jlcia dostała antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 25.01.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 witam......-tutaj też Twoja fanka tych bieli i nowoczesnych wnętrz ... jakie są dokładne wymiary sofy, czy to aktualne, czy można ją złożyć- rozebrać (chodzi o transport bo nie mam przyczepki, tylko ew. mogę przewieść combi) , oraz jaki koszt??zależy od wymiaru, ew. byłabym chętna na 1sztukę...- podaj albo tutaj info, albo na priv jak wolisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 25.01.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 duzo zdrowia dla ślicznej panienki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.01.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 karolka nadrobiłam , poczytałam o nowej budowie my czaczęliśmy miesiąc wczesniej i w maju już mieszkaliśmy:p poczytałam o Julci. Bidulka przezyła. zdrówka jej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 25.01.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 hej, śliczna córcia, ja niestety nie zgodzę się z przedmówczyniami i śmiem twierdzić, że to wykapany tatuś... pytanie mam odnośnie kostki, teraz też jestem na tym etapie i interesuje mnie ta sama, która Ty wybrałaś, podpowiesz mi, gdzie dostałaś fajną cenę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.01.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Karola nadrobiłam Wieeeeeeeeeeeeelki buziak dla Julci http://gify.magazynek.org/pictures/Kresk%C3%B3wki/Hello%20Kitty/084.gif Znowu wielkie zakupy Pani poczyniła - super są te stoły/stoliki Dużo zdrówka dla Julci ps u nas mega katarzysko u jednego i drugiego - i noc wiesz jak wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 26.01.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Karola gdzie zamawaiałaś klamki i jaki to model drzwi ? - robią wrażenie Apropo jaśniutkich paneli zdecydowałaś się na coś ? Ściskam Edytowane 26 Stycznia 2013 przez LauraF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Karolcia padam dziś, bo jestem na wielkim kacu po naszej parapetówce :P Tak to jest jak się rzadko pije:P:P:P;) Najważniejsze, że zabawa się udała, dom "oblany" na szczęście :wiggle: Uściski dla chorej Julci:sick::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 27.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 hej Karola:bye: powiedz czy dostałaś już wc i bidet? jak wrażenia w realu? czy wszystko ok? chyba zamówie taki sam bo bardzo mi się podoba! czy wczesniej też tak zamawiałaś przez neta(chodzi mi o to czy brać jakieś markowe typu KOło,cersanit, ROCA itp czy tzw no name, czy jakś różnica jest widoczna? bo cena naprawde zachęca!!) Pozdrawiam gorąco:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.01.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Karola tak tylko zapytam? Wygodne te klamki? Bo ja mam podobne i przeklinam je strasznie, nie da się ich otworzyć łokciem i przez to że kanciaste/ostre Oskar tez ma z nimi problemy Będę chciała je wymienić Ja mam firmy tupai a Ty? Buziaki zostawiam i zdrówko Jak Julcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.01.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Julcia jest sliczna dziewczynka:wiggle: mam nadzieje ze juz jest zdrowa A co tutaj taka cisza? codziennie sobie czytalam postepy na budowie a teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 29.01.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Oj chyba Julcia rozłożyła się na całego tfu, tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.01.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej Karolinko codziennie do Ciebie zaglądam ale raczej po cichutku, mam nadzieje ze to nie jest jakas złowroga cisza i wszystko u was OK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Karola stropik zalany, czy jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 29.01.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Karola gdzie jesteś? Stęskniłyśmy się mam nadzieje że córcia zdrowa:!! Pozdrowionka i czekamy na twoje nowe pomysły:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.01.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Cześć moje kochane!!!! Nawet nie wiecie jak ja sie stęskniłam za Wami!!! LauraF, Magdzińska, admete, anso, mariomili, Janiela, *Kasia*, ZUZIA5, wielkie Wyjatkowo mam taki sajgon i to w tylu dziedzinach życia,ze szok, nie wyrabiam na zakrętach Z grubsza opisałam wszytko przed chwilą w galerii niestety nie wszytko nadaje sie do opisania w galerii podałam namiary na klami, drzwi, na kostkę podam jak dojedzie juz do mnie cała , zdrowa i taka jaką zamówiłam a powinna być juz jutro ... Przepraszam,ze tak zbiorowo odpisuję.... obiecuję poprawę, ale dzisiaj padam na twarz, jestem tak zmęczona,ze oczy same mi łzawią. Musiałm jednak skrobnać,zeby nie było,że zniknełam bez słowa i coś złego się dzieje Jeszcze "chwila" zabiegania przedemną i wrócę na normalny tor zabiegania czyli intensywny ale do opanowania Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts