kakusek 03.02.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 To ja obstawiam ze nasza Karolinka zajmie sie posrednictwem nieruchomosci. Bedzie pomagac sprzedawac i wynajmowac domki Karola mam nadzieje ze mnie olsni w tych sklepach a nie zaslepi bo teraz taki wybor ze mozna kota dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Karolciu gratuluję zalania stropu, Ty nasz pędziwiatrze . Julcia to prawdziwa damulka, ach te nogi... Mam nadzieję, że pogoda już Wam planów nie będzie krzyżować i będzie już z górki. Już nie mogę doczekać się tych Twoich wnętrz i przebieram powoli nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 03.02.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Juleczka Śliczna !!! A jak pozuje mała MODELKA !!!! A z biznesikiem to ja obstawiam chyba wykonczeniowke lub aranzacje wnetrz patrzac na Doświadczenie Karolki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.02.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 hej Właśnie dotarłam do domku jak położę Julkę spać, zrobię sobie lekkiego drineczka i wracam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 03.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 chmm...wiedziałam, że o taki biznes chodzi..po prostu wiedziałam to Karola, no to gratulacje! Myślę, że pomysł jest naprawdę fajny i szczerze mówiąc sama skorzystałabym z pomocy inwestora zastępczego... może przy kolejnej budowie Julka jest the best..prześliczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Karolinko, córcie masz śliczną, taka mała dama, w tym szlafroczku pozuje jak modelka:) Co do Twojego biznesu to myślę, że to strzał w dzisiątkę Z takim doświadczeniem i wiedzą oraz wyczuciem stylu, a przede wszystkim z tempem realizacji takich zadań jaki Ty posiadasz sukces zagwarantowany, w tych czasach kiedy ludzie naprawdę nie mają czasu, albo nie potrafią dopilnować budowy taki pomysł musi zakończyć się sukcesem:wave: życzę powodzenia i jesem pewna, że Ci się uda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dzięki za odpowiedź Też się dowiedziałam, że panele na ogrzewania podłogowe to ściema Ta informacja jest jednak istotna w przypadku ewentualnej reklamacji paneli. Jeśli mówisz, że jesteś zadowolona i Venus też nie narzeka to wezmę tą opcję pod uwagę Co do Twojego pomysłu na siebie to ja już x stron temu wywęszyłam że to o to chodzi jak tylko zaczęłaś coś nieśmiało wspominać o biznesie Napisałam wtedy, że mój kierownik budowy namawiał mnie abym się przekwalifikowała bo doskonale odnajdywałam się w załatwianiu wszelkich formalności oraz pilnowaniu ekip. Dla mnie kosmosem jest dekoracja wnętrz Uważam, że to zajęcie IDEALNE dla Ciebie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 03.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Fajnie jak mozna wykonywac prace ktora daje nam 100% satysfakcji, a dla Ciebie, Twoj wybor jest idealny:wave: i maz sie pewnie ucieszyl bo jest szansa ze chociaz kilka lat Wasz dom nr 3 bedzie Waszym azylem:lol2: Trzymam kciuki za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.02.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ola.U hej!!! Dzięki kochana Mówisz myśli rózne chodzą po głowce Sprzedaż .... polecam Pozdrawiam cieplutko Martusia Nio ja kocham tego mojego skarba i ślepo jestem w nia wpatrzona Za zdradę "biznesu" nie zabiję A my musimy się wybrać na "oględziny i całowanie stópek" maleńkiej Lady żubróweczka Ty draniu no!!!! Jak mogłaś sie nie odezwać , klap w tyłek!!! Teraz musisz wpaść "na stare" okolice na spacer Venusko Ty mój specjalisto panelowo/ grzewczy Dobrze,ze Ty też jesteś zadowolona Ja w wystroju mogę co najwyżej doradzać, chyba z,ę sie porzadnie doszkolę A mam to w ciut dalszych planach Buziaki :*** garzim dzięki za wszytkie ciepłe słowa O tym rozeznaniu pisałam w kontekście wizyty w sklepie Madzi ZZZ do którego sie wybieram w nastepny weekend Napewno nie powstrzymam sie przed zakupami ,a jednoczęsnie chce się "napatzreć" żeby przy planowaniu detali urządzania wnętrz pamiętać tą skarbnicę Powiem szczerze nie wiem jakiej firmy jest moja piccola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.02.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 *Kasia* dzięki kochana Zobaczymy czy ten mój pomysł wypali Ale przynajmniej bede wiedziała ze próbowałam połączyc przyjemne z pożytecznym Tosiu hej Ciesze się,ze kosteczka sie podoba Dzrwi odgapaj, bo są naprawde fajne Strop cieszy bardzo ale wiem,ze koleny boooom! będzie pod koniec tygodnia jak pojawią sie mury piętra ... ehhh nie moge się doczekać Pozdrawiam!!! Kakusku, to prawda mnogość wyborów nie zawsze jest naszym sprzymierzeńcem Ale bedzie dobrze, zobaczysz swoja drogą mogłabyś pokazać co nieco Troche trafiłaś bo zajmuje się teraz wynajmowaniem nieruchomosci ale tylko 3 i nie jestem pośrednikiem A ja lubię buuuudować Dalia hej Z Julki jest troche taka mała dama, ale przedewszytim mały cwaniak !!! Buzia jej się nie zamyka ( to akurat wiem po kim ma ) mówi, śpiewa non stop! A teksty ma czasmi nieziemskie, mówi pełnym zdaniami bardzo czesto, a jej opowieści nieziemskie na nude w jej towarzystwie narzekać nie można Dodatkowo zawsze była przytulakiem ale częstotliowość sie zmieniała a teraz osiągneła apogeum, jest takim przytulakiem, całuśnikiem i te jej wyznania " kocham cie bardzo musiu" no rozczula mna maxa Buziaki :*** Cześć Zuziu Jak dobrze pójdzie będize i wykończenióka i pomoc w aranżacji a co najważniejsze i dla mnie najprzyjemniejsze cała budowa Zobaczymy , czas pokaże ... madileo hej To mówisz,że intuicja Cię nie zawiodła ??? Pomysł, to połowa sukcesu podobno teraz nad drugą połową przyjdzie ciezej popracować Jakby co, POLECAM SIE anakris dzięi Wiesz praktycznie 99% ludzi która przychodziła oglądac nasze domu na sprzedaż mówiła,ze marzy o budowie, ale ja przeraża ten proces, ta niewiedza, ten ogrom rzeczy do ogarnięcia i ze przydałby sie ktoś kto by zrobił to za nich.... NO TO JESTEM Ludzie są w dzisiejszych czasach strasznie zabiegani, a budowa to duże przedsiewzięcie w które wkłada się mnóstwo kasy i serca i fajnie kiedy końcowy efekt jest udany Tym bardziej ,ze majac osobę która się zna, lub ma dobre firmy, kontakty mozna sporo zaoszczedzić kasy i nerwów i czasu a to czasami bezcenne Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.02.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Tosia , Ślężnaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Mało tego dodam, że niektórzy budują się latami, sama mam takich znajomych którzy wykańczali swój dom 9 lat i to nie dlatego, że nie było ich stać, tylko nie potrafili szybciej, ciągle coś zmieniali:sick: Dlatego Karola Ty będziesz w swoim żywiole, wykonując taką a nie inną pracę, sama jestem osobą której budowanie robiło kupe frajdy, a w szczególności to dopilnowywanie i planowanie poszczególnych etapów, chociaż ja na pewno bardziej się denerwowałm i przeżywałam jakieś potknięcia;) To, czego Ci zazdroszę ale w tym pozytywnym wydźwięku to Twojego zdecydowania i nie wałkowania wyborów, to nie zdaża się często, dziewczyno masz dar budowania:yes: I nie chcę Ci tu kadzić, ale obserwuję Cię od początku /to mój mąż Was wyhaczył dzięki Beniowi / i musiałam to napisać, dobrej nocki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.02.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Kochana ,gratuluję biznesu .Niech ci przyniesie dużo radości ,spełnienia ,no i kaski ofkors :hug: A propo sprzedaży domku ,to wczoraj podjęliśmy decyzję w tej sprawie i aż do tej pory nie wierzę ,że mąż na to poszedł .No ale nie tak od razu .Po prostu po raz drugi ,za żadne skarby nie podejmiemy się budowy na odległość .A musimy zostać w De ,do końca 2015 (umowy ).także te 3 lata poświęcimy na wykańczanie i dopieszczanie domku i ogrodu.Po powrocie do Pl ,wystawiamy dom na sprzedaż ,jeżeli sprzeda się za zadowalającą nas kwotę ,budujemy drugi .Zgadnij jaki .Jeżeli nie ,to trudno .Poprzestaniemy na pierwszym domku ..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.02.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Sliczne poduszki i walek:yes: tez sie zastanawialam nad nimi chcialam kupic prezent chrzesnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.02.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Karola poduszki śliczne mów szybko skąd one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 karola[/b twoja przyszła profesja to INWESTOR ZASTĘPCZY:yes: powodzenia , bo to cięzki kawaek chleba. U nas robią to zazwyczaj architekci:yes:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 04.02.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Karola nie chciałam po prostu przeszkadzać w rozmowie;) Kilka razy przechodziłam obok Ciebie, my siedzieliśmy na górze, a na dół kilka razy schodziłam na fajkę z koleżankami i wtedy skojarzyłam, że skądś znam tą laskę i że przecież to ty:p obiecuję, że niedługo się pojawię w okolicy i pójdziemy na spacer z dziewczynami Powodzenia w nowej roli, trzymam kciuki, może niedługo skorzystam z Twoich usług;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 04.02.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Karola ,biznes stworzony dla ciebie:yes: trzymam mocno kciuki za powodzenie,jestem pewna ze świetnie sobie poradzisz!!! Podusie dla Julci cuuudne! pozdrawiam i ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.02.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 anakris baaaardzo Ci dziękuję Mam nadzije,ze masz racje i sobie poradzę a budowanie dla kocgos jest jeszcze trudniejsze niz dla siebie, ale .... trzeba działać No a czy "kadzenie" czy nie to mega miło słyszeć takie ciepłe słowa!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Ola dzięki Mówisz, że mąż sie zgodizł ??? No to będzie sie działo, słyszałam ,ze zaczyna sie jakaś mała epidemia sprzedażowa trzymam kciuki baaardzo mocno i za sprzedaż, bo to proces równie ciezki i chwilami irytujący ajak najcieższe momenty w budowie a potem juz za nowe spłnianie marzeń budowlanych bo to mega radość Buziaki :*** Kasiu mi też się spodobały baaardzo Kupiłam dwa wałeczki bo chce tak "udekorować" łożeczko jak na zdjećiu łóżeczka któe sie dla mnie robi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.02.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nesska wszytko kupione na westing. Ale częśc juz niedostępna, można kupić bezpośrednio w ich sklepie CARMELLA Monia no to spróbuję tego inwestorstwa zastępczego Żubróweczko nie przeszkadzałabyś Jak się bedziesz wybierać w te okolice to koniecznie isę odzywaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts