anakris 05.02.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karola jak ja zobaczyłam te wałeczki na westwing to od razu o Tobie pomyślałam, że bardzo by Ci pasowały /tzn. w pokoiku Julci/ i co później widzę, że Ty je kupiłaś Lampy suuuper, szczególnie ta czarna bardzo mi się podoba, buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.02.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Szalona kobieta z Ciebie:lol2: jeszcze nie masz murow, a juz prawie kupilas wszystko do domu:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 05.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karolciu,świetna ta lampa do wiatrołapu-szybko proszę o namiar;) Ja mam właśnie zagwozdkę co do mojego wiatrołapu,jest dosyć duży, żeby go dobrze doświetlić myślałam o reflektorkach ,ale ta Twoja ,no super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.02.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hej Dziewczyny Ja nigdy nie twierdziłam,że jestem normalna Mi też bardziej podoba się czarna Ale do jadalni potrzebowałam czegoś , neutralnego, niezauważalnego niemal bo w kuchni będą te srebrne industrialne, a do dalony mam lampe kremowo/beżową w kształcie podobną do jadalnianej I tak bedzie lekki misz masz lampowy,a le mam nadzije,ze to ogarnę Iza wysłąłam namiar na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.02.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karolina przeczytałam o firmie (profilu działalności) i jak tylko napisałaś, że o jakiejś myślisz to od razu w głowie miałam właśnie coś ala inwestor zastępczy może dzięki temu adrenalinę która uwielbiasz spożytkujesz na domy innych a ten, który budujesz będzie tym "ostatnim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karolka, wybór lamp rewelacyjny bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karolka, wybór lamp rewelacyjny bardzo mi się podobają mnie te czarne :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.02.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karolcia nie było mnie tylko kilka dni a tu tyle się działo!!!! Twój biznes, domek ma już strop i schody, Martuśka wróciła do nas, Ola U myśli o sprzedaży domu..hmmmm:D:D:D Co do Twojego biznesu to jak większość dziewczyn czułam, że to jest coś z tej branży :yes::D Bo to jest coś co pasuje do Ciebie i będziesz w tym idealna, dasz popalić wykonawcom:D:D Trzymam kciukiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dom wiadomo, super że pnie się w górę!!! Zdjęć Julci nie widziałam, ale już wiem że śliczna jak mama więc ..:D Zakupy świetne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 05.02.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karolinka,dzięki na info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 05.02.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karola gdzie zamawiałaś te szare zasłony ? ps. Idziesz jak burza UWIELBIAM TO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No mury już rosną w oczach!!!!!! a kostkę mam taką ciemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 05.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam Chciałam się przywitać:)Podglądałam z ukrycia, ale chyba czas najwyższy się ujawnić Gorąco kibicuje;) Odnośnie pokoiku Twojej Julki, to może potrzebujesz pościeli? Ja ostatnio natknęłam się na tę firmę https://www.facebook.com/utulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 05.02.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Między innymi takie...ja narazie zamawiam dla dzieciaczków w rodzinie...ale może niedługo... A z tego co widzę po Twoich zakupach poduszkowych mogłyby pasować... Edytowane 5 Lutego 2013 przez Karolka0304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 05.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karola lampy są boskie:jawdrop: prosze o namiar na tą czarną! Podoba mi się twoja organizacja!! Powiedz jeszcze mi jakie planujesz sofy, czy narożnik? w jakim kolorze i czy materiał czy skóra? Ja byłam w niedziele w Agata meble i nic mnie nie zauroczyło: aż się boje co to bedzie jak bede musiała wybierac wszystkie meble i ciągle będe grymasić No ale na szczęście jesteś TY i inne wspaniałe forumki od których można coś skopiować lub sie zainspirować!! Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.02.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Karola a montujecie odkurzacz centralny, bo nic o tym nie wspominasz? Chyba, że nie doczytałam? Powoli już zarysowuje się bryła całego domku, na pewno Cię to cieszy:yes: i teraz to dopiero zaczniesz planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.02.2013 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Martusia dzięki wielkie ciesze się,ze Ci się podobają Monika hej Sama w sobie dla mnie też czarna ładniejsza Madziulka, nie było Cię, ale na szczęście już jesteś No troche sie tu dzieje na tym naszymy FM Epidemia sprzedazowa sie rozkręca hehhe A mi mury pną się do góry, do końca tygodnia będzie skończone murowanie Za kciuki "nie dzięuję " bo napewno baaardzo mi się przydadzą Iza nie ma sprawy Laura zasłony z domu nr.2 to Almi Decor Karolka 0304 Witam serdecznie !!!! Ciesze się,ze postanowiłaś się ujawnić no i że przybyłaś z takimi ślicznymi pościelami!!!! Już napisłam do tej Pani w sprawie wyceny anso hej Za minute wysyłam namiar na lampę na priv Lampa "VIncent II " marki HOME SWITCH HOME. Kwestia sof/ narożnika mam nadzije,zę zostanie rozwiazana w weekend, jadę do wawy do sklepu gdzie mają m.in sofy które kiedyś wklejałam, chce zobaczyc czy są wygodne Maja ogromny wybór, taknin i skór wiec z tym nie powinno byc problemu, ale czy będzie tkanina (bo uwielbiam tkaniny) czy skóra (bo praktyczniejsza przy dziecku) jeszcze nie jestem pewna Kolor albo jasny zimny bez, albo jasny szary albo grafit, ale raczej jaśniutki szary albo beż.... zobaczymy co mi na żywo wpadnie w oko Pozdrawiam serdecznie anakris Planuję zrobić instalację odkurzacza centralnego,ale nie zamierzam teraz montować jednostki, ja za centralnym odkurzaczem nie przepadam i chyb apoza opcją szufelki w wiatrołapie czy kuchni nie pociągamnie on zbytnio ale nie chce kiedyś załować ze nie zrobiłam, potem pruć scian nie zamierzam wiec instalacja bedzie i jak mnie oświeci,zeby posiadać, to raz, dwa i będzie Pozdrawiam i fajny avatarek Hej Tosiu No ja jak postałam wczoraj i przed wczoraj na stropiku, to mysłałam że mnie zwieje!!! Masakra.... na szczeście wczoraj przez wiekszą część dnia świeciło słoneczko kiedy panowie pracowali, poza tym chwilami mam wrażenie ,ze moja ekipa jest jak chuck norris, szybsi od witru i ich nie owiewa P.S Nowa ekipa wyceniała rośliny o 60% taniej a tamci mieli niby nie mieć narzutów a z pewnej szukółki, wielkosc taka sama... i nawet wiecej roślin, dołożyli kilka innch gatunków.... Zobaczę jak koszt robocizny itd. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.02.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Karolku gratuluję biznesu Piękne lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 06.02.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Karola- czarna lampa bardzo mi się podoba, i widać,że prace po zalaniu stropu szybko się posuwają, teraz tylko zalanie drugiego, dach i pójdzie z górki:)Nie mogę się doczekać dzisiejszych zakupów do waszej łazienki:)I jak Ci się podobają zasłony?Miłego dnia:) zmykam na zakupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.02.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Karolcia przychodzę zobaczyć co znowu kupiłaś:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Karola Spytałam o ten odkurzacz, bo tak jak Ty nie byłam jego zwolenniczką, jednak mój m uparł się, że musi być W tym momencie nie wyobrażam sobie gdyby go nie było, super sprawa, polecam:yes: Jakie zakupy dziś poczyniłaś? Czekam na newsy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts