emiranda 10.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Karolcia trzymam kciuki I tak to migiem załatwiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 10.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Rozumiem, że po Wszystkich Świętych już będzie coś widać :lol2: Pewnie już na ten moment masz wszystko w głowie ułożone co gdzie stanie itp:lol2: Na pewno :lol2: A jak malutka, śpi już ładnie? Ja wciąż walczę z lekkim przeziębieniem, ale nie ma czasu na kurowanie się bo w domku co chwile coś się dzieje:yes: Dziś doszedł lacobel w kuchni i nowe schody wejściowe w starym domu (skomplikowane to u nas:lol2:) Jeszcze tylko kilka "stresujących" rzeczy i będzie git Musi być Pozdrawiam cieplutko spod koca:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.10.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Madziulka pewnie będzie widac koparkę Ja dzisiaj spontanicznie kupiłam krzesła do jadalni, chyba mi odbiło ale mega mi sie podobają i widze w nich ogromny potencjał W końcu od czegoś we wnetzrach tzreba zaczać u mnie padło na krzesła Julka śpi lepiej A ja czekam na zdjecia od ciebie draniu Ty Buziai wielkie :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.10.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Krzesłowy zakup bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.10.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Krzesła robia wrażenie, tylko teraz jaki stół do nich coś wyśniłaś????? Również miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.10.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Karola wreszcie znalazłam chwilę żeby do Ciebie zajrzeć. Ale myślę o Tobie bardzo często Ty szybka kobieto - ja tu się zastanawiam tygodniami jakie kanapy jakie krzesła - a Ty raz dwa i już kupione I powiem Ci że są świetne - nie widziałam takich wcześniej Co do niepokoju małej - może tak reaguje na całą akcję nowy dom/mieszkanie/ Ty jesteś pełna emocji ekscytacji - a ona to odbiera jako coś złego, dla niej nie naturalnego, myślę że jak się przeprowadzicie to wszystko się unormuje. Porozmawiaj z nią o tym co się dzieje, bo sama fabuła snu może nie mieć z tym nic wspólnego. W śnie to zawsze wszystko jest poprzekręcane, niepokoi ją coś z obecnego stanu. Po przeprowadzce wszyscy ochłoniecie i będziesz spokojniej budować i planować nowy dom. Buziaki wielkie zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 11.10.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Oooo w końcu znalazłaś Twoje wymarzone krzesła.Powiem Ci ,że sa piękne:yes:To tak jak ja,tez nie mogłam całą noc spac i myślałam jakie lampy do jadalni:pTo dobrze,że Julka śpi lepiej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.10.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witaj Szalona Kobieto :hug: No dałaś czadu z tymi krzesłami Po pierwsze ze je już kupiłaś Po drugie że są SUUUPEROWSKIE Po trzecie jestem ciekawa jaki ten stół do nich wynurasz???? Pozdrawiam i całusy zostawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.10.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Cieszę się, że pomogłam w sprawie krzeseł. Jak będziesz miała je już w domku to proszę o fotki, jestem ciekawa jak wyglądają w realu. U nas w sklepie akurat tego modelu nie mieli, tylko na zamówienie a nam też się bardzo podobają i bierzemy je też pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Karola mistrz Widzę, że krzesła masz z realizacji od moich ulubionych projektantów super są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.10.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dziewczyny, wczoraj za krzesła zrobiłam przelew, dostałam wszelkie potwierdzenia a dziś pan ze skelpu z Włoch napisał,ze przerasza pieniazki zwrócą a krzesł już nie ma :cry: :cry: Szukałam wszędzie i nic!!!! Nie ma też już tego krzesła w ofercie producenta i w cenniku :sick: Ja już nie chce nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.10.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 O Karolka, smutne wieści... A przyszłam Ci pogratulować fantastycznego zakupu... Ale wiesz co, może nic nie dzieje się bez przyczyny? Miejmy taką nadzieję:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.10.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Wielka szkodaaaa buuuuuuuu:sick::sick: bo krzesła naprawde piękne:( Jestem pewna że znajdziesz coś podobnego, albo jeszcze lepszego:yes: Tak jak napisała Yuka nic nie dzieje się bez przyczyny:) Ale doskonale Cię rozumiem:rolleyes: Ostatnio parę razy nie było czegoś co bardzo chciałam, nie kupiłam od razu, tylko czekałam a potem okazało się że już nie ma:sick::sick: A tak w ogóle to widzę, że my forumowiczki mamy wszystkie ten sam syndrom urządzania domu nawet we śnie:lol2: Ja często budzę Cię bardzo przemęczona bo ciągle coś podświadomie wałkuje a potem rano mam wrażenie że nic nie spałam:P:P Trzymam kciukasy!!! Wierzę, że zaraz wstawisz zdjęcia jakiegoś super zakupu Jestem tego pewna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 11.10.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Nie smutaj się Karolcia jeszcze znajdziesz te swoje piękne krzesła Do wykończeniówki masz dużooooo czasu więc jest duża szansa że je kupisz:rolleyes: Nie łam się,głowa do góry... A i mam pytanko odnośnie domku nr 2 gdzie kupiłas to piękne tapicerowane białe łóżko? Pozdrowionka:) Edytowane 11 Października 2012 przez lea** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.10.2012 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 O rany :( Przynoszę kocyk w sówki (trochę mały) ale.... Zapomniałam ostatnio napisać, że sówki na drzewie świetne , sama rozważałam ale dziewczyny napisały że straszne , a wcale takie nie są Twoje są przesłodkie i przytulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.10.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Karolcia nie smutaj się jak któś juz tu napisał, nic nie dzieje się bez przyczyny z pewnościa tak miało być, znajdziesz cos ładniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.10.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 emiranda, Drop_Inn, admete, lea**, saly, mrówka, venus, yuka, Magdzinska, :hug: Miałam strasznego doła z tymi krzesłami Przeszukałam "Świat" z pomocą internetu i duuuupa nie ma tych krzeseł juz nigdzie Produkcja wstrzymana, firma ta ma juz nowe inne modele i tamtych nie już i nie bedzie w sprzedaży Muszę troche o nich zapomieć i dopiero zabiore sie za poszukiwania nowych Bo narazie wszytkie porównuję do tych i automatycznie skreślam Gdybyscie trafiły na jakies cudne krzesełka to plissssss dzielcie sie fotkami Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego dnia !!!! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Karolka mi się te krzesła podobały, ale ten szew z tyłu taki śmieciuchowy dla mnie - nie obraź się. W udanej aranżacji wiadomo, że ładnie by wyglądały, ale patrząc na samo krzesło to ja widzę tylko ten szew na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 14.10.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Karolina, witam się i ja nieopatrznie wpisałam się w dzienniku, możesz wykasować mój post pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Karola mam podobne ale cena okropna http://czerwonamaszyna.pl/krzeslo-kare-design-medallion-steel,15615,p.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts