Ślężankaaa 08.02.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Karolinko normalnie ja Ciebie Aj Loff Ju Dziękuję bardzo za namiary ZAMÓWIŁAM ten sam komplet mebli ogrodowychhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Różowy sweterek i majtki się znajdą więcej nie mam -przykro mi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Różowy sweterek i majtki się znajdą więcej nie mam -przykro mi:D:Dmajtki dostaniesz:D:D:D:D a sweterek no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Zapomniałam, że Karolek nam różowe majtole sprezentuje:D:D AAA...jeszcze różowy lakier do paznokci się znajdzie:D Najwyżej bez spodni przyjdę i będę pupę na różowo prezentować :lol: Wszystkie chłopy by padły na ten widok:D:D Bo moja pupa "stodołowata" jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Karolcia w temacie domowym:D to ja jednak zamówiłam konsolkę tą "Marjelkową" co Ty chyba też będziesz zamawiać, tylko że ja wzięłam ta mniejszą wersję- i to był powód dlaczego zdecydowałam się na nią, bo u mnie taka mała potrzebna, a do tego stwierdziłam że już może byłoby za dużo takich "giętych" nóżek, bo stolik mam taki więc konsolka może lepiej żeby miała nóżki proste, bo stolik i konsolka będą w miarę blisko siebie ;) Mam nadzieję, że Twoja konsolka już znalazła nowy dom:yes: A Ty co dziś nowego zamówiłaś?? Czekamy na sprawozdanie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Zapomniałam, że Karolek nam różowe majtole sprezentuje:D:D AAA...jeszcze różowy lakier do paznokci się znajdzie:D Najwyżej bez spodni przyjdę i będę pupę na różowo prezentować :lol: Wszystkie chłopy by padły na ten widok:D:D Bo moja pupa "stodołowata" jest;) no to powalisz wszystkich na kolana:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.02.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Cześć Wariatki moje kochane BĘDZIE SPOTKANIE ale ZAJE.... FAJNIE :D Ja tylko na sekunde wpadłam na netka, pobuszowałam troche po sklepach Zakupy domowe są Zaraz wrzucę coś do galerii, a Wam dziewczynki odpiszę i tu i na privy jutro wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 08.02.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hej!! no to zakupy sie bardzo udały!!!! fajny narożnik, zamówiłaś tkaninę czy skóre? a powiedz kochana czy oparcie jest wygodne? chodzi mi o to czy nie jest za niskie? jak możesz na privka cenę dać ,bedę wdzięczna:hug: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 miłego weekandu; fajowa sofa- ze skory zamówiłas?????? a Madzię ucałuj od Moni Krakowki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 08.02.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Narożnik super, bardzo mi się podoba:yes: Miłego weekendu i pozdrowienia dla Magdy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No to się obkupiłaś Super narożnik! Miłych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Narożnik ŚWIETNY!!! :yes::yes: Super, że zakupy się udały:yes: Zazdroszczę jutro odwiedzin w Mint&Grey:yes: Miłego wieczoru w stolicy z mężem:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.02.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Karolinka ty to masz dar do zakupów !!! Narożnik Super Dzieki za namiary na stornke, tylko nie podaja cen ale piszesz ze ceny konkurencyjne to moze warto sie wybrac, tez szukamy naroznika i łożka do sypialni !!! Bede mordowac mojego M. żebysmy sobie zrobili wypad do stolicy , spod Krakowa troche daleko ale co tam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 09.02.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Wczoraj na Facebooku oglądałam asortyment w Mint&Grey:yes: Bożeee ile ja bym tam rzeczy kupiła:yes: Zazdraszczam strasznie i czekammmm na zdjęcia, co wybrałaś, bo to będzie ciężkie- tyleeee cudnych rzeczy mają:yes: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 09.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Wczoraj na Facebooku oglądałam asortyment w Mint&Grey:yes: Bożeee ile ja bym tam rzeczy kupiła:yes: Zazdraszczam strasznie i czekammmm na zdjęcia, co wybrałaś, bo to będzie ciężkie- tyleeee cudnych rzeczy mają:yes: :hug: Zgadzam się. Chyba cały sklep bym Madzi wykupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Karolka, ja ostatnio rzadko zaglądam więc nadrabiania miałam trochę ale: po pierwsze trzymam kciuki za powodzenie w biznesie. Mam nadzieję, że Ci się uda i będziesz robić to co kochasz:hug: Świetne zakupki!!! I meble tarasowe i sofki wczorajsze, i płytki do łazienki... Podziwiam Twoje tempo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.02.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Cześć Kochane Tosia, mariomili, *Kasia*, Justynka, Sylwiam, ANNNJA, Hazelka, Madzia, Monia, anso, Ślęzankaaa, ZUZIA5, Daila, yuka, Marjelka Dzisiaj mam mały zjazd rodzinny, więc w biegu wszytko, coś tam skrobnełam w galerii, z narożnika jestem zadowolona bardzo Narożnik przyjedzie w drugiej połowie marca, meble ogrodowe i panele jutro po południu, łóżeczko Julki w ciągu 2 tygodni, płytki tez w najbliższym tygodniu Wieczorkiem przysiądę na spokojnie, wszytkim odpisze i zajrzę co tam u Was wszytkich słychać Miłego dnia Edytowane 10 Lutego 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 10.02.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Karolcia i co i co kupiłaś???? PLEASE pokaż pokaż, bo a chora jestem na ten sklep ostatnio :yes::D Jak będzie wiosna to męża za uszy wyciągnę to stolicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam 10.02.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Widzę, że wypad do Warszawy bardzo udany. Świetne zakupy, narożnik super i też jestem ciakawa czy jest wygodny. Widziałaś tą sofę na żywo? Gratuluję zakończenia murowania piętra i już widzę, że będziecie mieli piękną sypialnię. Też lubię takie duże pokoje:yes: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 ooo super Meble na taras piękne, narożnik do salonu też rewelacyjny w swej prostocie Świece mam takie same, tylko te najmniejsze, bo akurat takich potrzebowałam boskie są, zdejmujesz z niej folię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts