mariomili 10.02.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ja tylko pomacham dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.02.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Fajny naroznik, swieca i inne zakupy Wyjazd mozna uznac za udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.02.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 karolka przefajne zakupy:yes: a co to za szara kanapa?????na ktorej pozuja zakupy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.02.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Wszystko pikne:yes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.02.2013 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hej Magdzińska Monia, to tło zdjec, to sofy z domu nr.2 *Kasia* mozna uznać za zdecydowanie udany i to nie tylko dzięki zakupom, a też dzięki fajnie spędzonego czasu poza sklepami, udało nam sie spotkać z Saly i z jej mężem zatrzymali się w tym samym hotelu w centrum, zaliczyliśy też kolacyjkę w meksykańskiej restauracji a potem do 1.00 w nocy pogaduchy i drineczki w hotelowym barze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.02.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 mariomili venusko pikne sa tam wszytkie świece i we wszytkich rozmiarach Nio zamierzam zdjąć folię, kiedy świeca stanie w nowym domku na docelowym miejscu sylwiam hej Wiesz siedziałam na innym modelu, ale wykonanym tak samo, o takiej samej twardości i głębokości siedziska, jedynie boczki sofy węższe i wyższe oparcie o 7cm Moje sofy dotrą w drugiej połwie marca ZUZIA morduj męża, morduj Będziecie mieil poprostu dłuższą wycieczkę i pewnie super zakupy yuka dzięki ogromne, kciuku napewno się bardzo przydadzą Na szczęście narazie jestem zbyt zajęta,zeby sie tym martwić i zastanawiać jak to będzie Buziaki :*** anso wybrałam tkaninę Oparcie napewno nie naley do wysokich ale ja w żadnych z moich ostatnich sof nie miałam wysokiego oparcia, wiec jestem przyzwyczajona i mi to odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.02.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Karolciu piękne zakupki :wiggle:Fajna ta sofa, lubię taką " prostotę". Powodzenia w rozkręcaniu biznesiku. Z Twoimi pomysłami i tempem zapewne wszystko się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 11.02.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hej Karolka śliczne te zewnętrzne lampki ja jakoś na zewnątrz to nie wiem co będzie fajnie wyglądało - tylko jak już świeci to wiem że mi się podoba a możesz zdradzić gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Od czasu do czasu potrzebne jest takie naladowanie akumulatorkow:yes: zakupy, mile spedzanie czasu itp Jaki serwis obiadowy do Madzi planowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Czeesc Karolcia:hug: Super ze wróciliscie wypoczeci i zadowoleni:hug: i to z jakimi zdobyczami:jawdrop: Nie ukrywam, ze zazdroszcze i moze tez gdzies spróbuje wyciagnac takiego jednego....pracoholikiem, co to czasem ze mna pomieszkuje:lol2: Julcia reaguje, jak moj Mi. na swoich dziadków-o tym Ci zreszta mówilam kiedys. Moj brzdąc był dzis w przedszkolu pierwszy dzien,wiesz? Zapomnialam sie pochwalic ale to totalny spontan byl:D bylismy na przedstawieniu w tym przedszkolu (wystepowal kuzyn Mi) i tak mu sie spodobalo, ze nie chcial wracac do domu...no i zaryzykowalam:yes: teraz bede sie mogla troszke bardziej skupic na pracy:) musimy zaplanowac moj przyjazd do Ciebie, bo to juz po niedzieli:wiggle: Zapytam jutro Age, czy pojedzie ze mna:cool: A i super kanape zamówilas kochana:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 11.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Zazdraszczam straszliwie tempa zakupów...:eek::yes: (Te same lampy wpadły mi w oko na wełst.. ) A jeszcze bardziej ścian piętra Fajne oświetlenie zewnętrzne P.S. mogę się nieśmiało przypomnieć w sprawie pytań sprzed kilku dni? może być forumowy priv albo [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.02.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Dalia, oby, oby Isa99 lampy zewnętzrne to "FOCUS" namair zaraz wysyłam Ja też mam problem z zewnętzrnymi albo z ich wyglądem, albo sposobem świecenia albo z ceną Buziaki :*** *Kasiu* zdecydowanie ładowanie akumulatorkó jest barzdo wskazane Wrzucę potem w komenty zdjecie talerzy od Madzi ZZZ Generalnie białe ale brzegi szare i beżowe w zaleznosci od rodzaju talerza CD. nastąpi ide uśpić Julcię bo pada na twarzyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.02.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Karolina, aaaaaa, ten tajemniczy producent mebli to nasza Hazelka!!!! Super!!! Jak zwykle wymiatasz z ilością i tempem zakupów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.02.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nio zdradziłam tajemniczego producenta Ale szczerze i mocno POLECAM !!!! Hazelka jest rewelacyjna, otwarta na wszelki pomysły, robi super wizki przyszłych mebli, no poprostu bezprobemowa i atrakcyjna cenowo współpraca Ja sie spiesze z zamówieniami u niej bo wiem,ze za chwile na zrobienie rzeczy trzeba bedzie dłuuugo czekac, bo zleceń będzi emiał multum!! A jakie cudne stoły a'la MD robi jej ekipa!!! BOSKIE Buziaki:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No to musimy ją bardziej przycisnąć w sprawie stronki www i oferty cenowej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 12.02.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 heej!! Karola gdzie kupowałaś swoja lampe stojąca na trójnodze? ona ma abażur biały czy kremowy? zakupy jak zawsze u Ciebie boskie:yes: gdzie ty to wszystko trzymasz? ja bym chetnie cos juz kupila ale nie mam gdzie tego przechowywac:( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 super Karola tempo!!!!!! jeszcze max 1,5 miesiąca i wiosna:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.02.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Dziewuszki Oj rękę do zakupów to Karolcia ma Umówiłyśmy się w piątek w Warszawie a zaczym ja dojechałam Karola wykupiła pól. Ikei , Tk Maxa oraz innych sklepów gdzie nabyła narożnik i coś tam jeszcze :lol2: Dla mnie niewiele zostało w tej Warszawie ..... Dobrze że w sobotę poszłyśmy razem do Zary Home to coś tam jej zdążyłam wyrwać w ostatniej chwili Pozdrawiam Ciepło i życzę Wszystkim szybkiej WIOSNY a z okazji OSTATKÓW zostawiam po pączusiu http://img401.imageshack.us/img401/7136/paczki.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 :lol2: Saly to fajnie wyglądały twoje zakupy z Karolką:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 :lol2: Saly to fajnie wyglądały twoje zakupy z Karolką:lol2::lol2: Przynajmniej sobie Ania zaoszczędziła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts