mariomili 12.02.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Karolek zakupy fajowskie:cool: Mam podobny kocyk jak Julci, tylko nie różowy;) jest bardzo mieciutki i fajny w dotyku. Widzę grafik już jest naszkicowany:D wszystko zaczyna nabierać tempa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.02.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Przynajmniej sobie Ania zaoszczędziła:D Nie było tak żle z tymi zakupami:-) ale nie wydałam tym razem zbyt dużo to fakt:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nie było tak żle z tymi zakupami:-) ale nie wydałam tym razem zbyt dużo to fakt:lol2::lol2: no bo Karolka była pierwsza:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garzim 12.02.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no to już wiemy z Karoliną nie można się wybierać na zukupy bo wszystko nam wykupi he he a tak na poważnie to fajne zakupy zrobiłaś mi najbardziej wpadł w oko narożnik myślę, ze super się będzie się prezentował w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.02.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Dziewczyny Prosze sie tu nie podśmiechiwać ze mnie Ja tam uwielbienia do robienia zakupów i przedstawiania wszytkiego mojemu meżowi jako mega okazji nigdy się nie wypierałam A Saly nabyła super świecznik w ZARZE i szkatułkę na biżuterię wyhaczyła pierwsza W wakacje lub na jesieni śmogamy razem na shoping do Londynu, to tam będzie się działo Narazie uciekam bo za 20 minut mam spotkanie ogrodowe, z nowymi potencjalnymi wykonawcami Będziemy ciąć koszty Zobaczymy co z tego wynikinie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.02.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Powodzenia na spotkaniu!!!! :yes::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Karolcia, jestes mega z tymi zakupami, wiesz:lol2: Boszszsz, taką lałurkę mi wystawilas, weeeź.:hug:Poczekajmy do next week z tymi pochwalami, ok?:oops: Powodzonka jutro i pamiętaj, trza byc twardym........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 12.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej Karola, mam nadzieje,że spotkanie ogrodowe udane i udało się uciąć trochę koszty. Zakupy cudo,świeca lenne bjerre piękna, muszę mieć takie białe:) Narożnik na pewno będzie się pięknie prezentował. Buziaki:)ucałuj Julcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.02.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hazelko kochana Ja już dawno powinnam Cię zachwalać, bo DLA MNIE JESTEŚ MEGA PRODUCENTEM Do tej pory milczałam,zebyś terminy dla mnie miała No ale jak już mam wszytko klepniete, to mogę z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnoscią polecac firmę, która poza przesympatyczna obsługą, pomocą, regularnym kontaktem, wizualkami moze pochwalić sie też konkurencyjną ofertą jakościowo-cenową A dowody będę przedstawiac wraz z dostarczonymi mi meblekami Z resztą zachwalać Cie nie ma co , bo wiem,ze od wiosny jak wszytko rozkręci się na maxa to Ty terminy będziesz miałą realizacji na przyszły rok Buziaki i juz czekam na nasze spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.02.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Hej Madziulku Spotkanko udane właśnie Państwo wyszli, dogadalismy się Duzo zmniejszyłam koszty, ale generalnie od poczatku wycena była dużo bardziej korzystna mimo zastosowania takich samych roślin, wielkosci itd. Generalnie... Będzie na całosci trawa z rolki ( ok 3 letnia ścinana, nie chodowana na folii) Będzie na całośći siatka przedciw kretom Będzie na całosci trawnika nawadnianie. Sporo bukszpanów i innych kulistych zimozielonych nasadzeń, będą trawy ozdobne, będą rajskie jabłonie sztuk 3 przy oknie kuchennym Będą 3 brzozy na tyłach ogrodu, będą pęcherznice i hortensje i inne których nazw nie pamietam Na fronice pojawi się duża ok 2,5metrowa jodła... berberysy, i od strony sąsiada ściana różnorodnych drzewek iglastych, takich większych... Poza tym klon palmowy, perukowce, tawuły i wiele innych.... Obrzeża rabat będą z kostki picola jaśniutkiej szarej Hej mal26 Jak tam Twój cudny domek ??? Oswoiłaś się z zasłnami? bo są świetnie ! Ale ja najbardziej czekam na te Twoje krzesła będzie wooow Z finalnej umowy z ogrodnikami jestem zadowolona, sympatyczni, komunikatywni, kompetentni i mają świetne referencje w postaci 3 ogrodó któe widziałam na żywo Buzkai Edit: mal26 Madzia ZZZ ma takie i białe i blado różowe i szare wszytkie piene i w przynjamniej 3 różnych rozmiarach Ja je uwielbiam i napewno jeszcze dokupię Edytowane 12 Lutego 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 13.02.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Kochana,jednak zasłony puściłam swobodnie bez podpinania,i jest dużooooo lepiej,właśnie tego mi brakowało i dlatego nie mogłam się oswoić z tymi podpiętymi, krzesła będą u mnie za tydzień w sobotę,już nie mogę się doczekać, fotkami na pewno się pochwalę.Fajnie,że trafiłaś na kompetentnych ,,ogrodników", efekt na pewno będzie wow !!! Ja właśnie myślę,o tych świecach w 3 rozmiarach, widziałam na stronie Lenebjerrestore.pl, i chyba stamtąd zamówię,do Madzi mi całkowicie nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Karolka wariatko , ale szalejesz z zakupami Wszystko cudnie się zapowiada!!! Dajcie znać kiedy będzie hazelka to przytruptam do was na chwile :P:P i szczelam focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.02.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Karola fajnie, że z firmą od ogrodów się dogadaliście . Jak zwykle wszystko pięknie zaplanowane i życzę Ci by harmonogram prac był po Twojej myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Gabinet będzie rewelacyjny:yes: Jak masz wizję to na pewno wyjdzie extra:yes: Ja lubię taki mix stylów:yes: Żyrandol śliczny, mam ten kolor na poduszkach w salonie, właśnie żeby przełamać trochę tą biel, szarość i czerń Widzę, że uzależniłaś się od pewnego sklepu, bo to już kolejne oświetlenie od nich (salon, wiatrołap) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Karolinko fajny żyrandol!!!!!!!!! gabinetowy:):):) bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.02.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cześć Dziewczyny Tosiu ja też sie bardzo cieszę,że sptkanie przebiegło pomyślnie, bo ja już mam dostyć firm ogrodniczych, przysiegam jakieś fatum ogrodowe nademną wisi!!! Strach sie bać, i boje isę cieszyć Szkoda,ze nie mam Ciebie bliżej Buziaki ogromne hej mal26 fajnie,ze je puściłaś teraz jest pewnie jeszcze lepiej, ale generalnie są fajne kolor i tkanina frafione w 10 Jejku ale ja czekam na te Twoje krzesła, bo one są zaje... fajne Koniecznie chwal się fotkami , pamiętaj jak tylko masz ochote to wrzucaj fotki tutaj MarJelko wariatunciu, ja Ci z zakupami do pięt nie dorastam CO do spotkanka biznesowo-kawkowego z hazelką dam znac Mówisz,ze może nie bedzie maskary gabinetowej ??? boje ssię ! Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.02.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dalia oby, oby się harmonogram powiódł, bo ja już znajomych na 1 sierpnia na grilla zapraszam Teraz decydujacy jest drugi strop i jego zalanie, potem oby dach dało sie sprawnie zrobić Madziulka no ja oczywiście wizję jakąś mam ale czasmi zastanawiam sie czy to nie takie wizje spowodowane nadmiernym spożywaniem "Tigerków" i innych energetyków Kochana boje się,a le jak wyjdzie totalna wtopa, to będziecie ratować nie ???? A co do uzależnienia, to TAK POTWIERDZAM Monia ciesze się z,ę tak myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 13.02.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Karolina,w domku nr 2 miałaś kominek pomalowany na biało? Też tak planuję zrobić,ale boję się czy aby kominek szybciej się nie brudził od dymu itp ?U Saly z tego co pamiętam też jest biały:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 13.02.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cześć Karolka, trochę mnie nie było. A u ciebie tyle zmian, że nie nadążam haha. Super zakupy jak zwykle udane, ryzyko się opłaca. A ja ci zazdroszczę tego ogrodu, bo nie mogę patrzyć już na ten piach u mnie. Powodzenia z ekipą ogrodową, niech w końcu to będzie ta:yes:Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.02.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Zyrandol bardzo mi sie podoba i moim zdaniem bedzie taka wisienka w gabinecie Mam nadzieje ze firma ogrodowa wykona dobrze prace... faktycznie masz do nich pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts