Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Dziewczyny :hug:

Prosze sie tu nie podśmiechiwać ze mnie :p :lol2:

Ja tam uwielbienia do robienia zakupów i przedstawiania wszytkiego mojemu meżowi jako mega okazji nigdy się nie wypierałam ;) :D

A Saly nabyła super świecznik w ZARZE i szkatułkę na biżuterię wyhaczyła pierwsza :D

W wakacje lub na jesieni śmogamy razem na shoping do Londynu, to tam będzie się działo :D

Narazie uciekam bo za 20 minut mam spotkanie ogrodowe, z nowymi potencjalnymi wykonawcami :yes: :D

Będziemy ciąć koszty :stirthepot: Zobaczymy co z tego wynikinie :cool:

Buziaki :hug:

Hazelko kochana :hug:

Ja już dawno powinnam Cię zachwalać, bo DLA MNIE JESTEŚ MEGA PRODUCENTEM :yes:

Do tej pory milczałam,zebyś terminy dla mnie miała :D No ale jak już mam wszytko klepniete, to mogę z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnoscią polecac firmę, która poza przesympatyczna obsługą, pomocą, regularnym kontaktem, wizualkami moze pochwalić sie też konkurencyjną ofertą jakościowo-cenową :yes: :D

A dowody będę przedstawiac wraz z dostarczonymi mi meblekami :D

Z resztą zachwalać Cie nie ma co , bo wiem,ze od wiosny jak wszytko rozkręci się na maxa to Ty terminy będziesz miałą realizacji na przyszły rok :p

Buziaki i juz czekam na nasze spotkanko :D

Hej Madziulku :)

Spotkanko udane właśnie Państwo wyszli, dogadalismy się :yes:

Duzo zmniejszyłam koszty, ale generalnie od poczatku wycena była dużo bardziej korzystna mimo zastosowania takich samych roślin, wielkosci itd.

Generalnie...

Będzie na całosci trawa z rolki ( ok 3 letnia ścinana, nie chodowana na folii)

Będzie na całośći siatka przedciw kretom ;)

Będzie na całosci trawnika nawadnianie.

Sporo bukszpanów i innych kulistych zimozielonych nasadzeń, będą trawy ozdobne, będą rajskie jabłonie sztuk 3 przy oknie kuchennym ;)

Będą 3 brzozy na tyłach ogrodu, będą pęcherznice i hortensje i inne których nazw nie pamietam :p

Na fronice pojawi się duża ok 2,5metrowa jodła... berberysy, i od strony sąsiada ściana różnorodnych drzewek iglastych, takich większych...

Poza tym klon palmowy, perukowce, tawuły i wiele innych....

Obrzeża rabat będą z kostki picola jaśniutkiej szarej :yes:

Hej mal26 :)

Jak tam Twój cudny domek ???

Oswoiłaś się z zasłnami? bo są świetnie ! :) Ale ja najbardziej czekam na te Twoje krzesła :stirthepot: będzie wooow :D

Z finalnej umowy z ogrodnikami jestem zadowolona, sympatyczni, komunikatywni, kompetentni i mają świetne referencje w postaci 3 ogrodó któe widziałam na żywo :D

Buzkai :bye:

Edit:

mal26 Madzia ZZZ ma takie i białe i blado różowe i szare :yes: wszytkie piene i w przynjamniej 3 różnych rozmiarach :yes:

Ja je uwielbiam i napewno jeszcze dokupię :yes:

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Kochana,jednak zasłony puściłam swobodnie bez podpinania,i jest dużooooo lepiej,właśnie tego mi brakowało i dlatego nie mogłam się oswoić z tymi podpiętymi, krzesła będą u mnie za tydzień w sobotę,już nie mogę się doczekać, fotkami na pewno się pochwalę.

Fajnie,że trafiłaś na kompetentnych ,,ogrodników", efekt na pewno będzie wow !!!

Ja właśnie myślę,o tych świecach w 3 rozmiarach, widziałam na stronie Lenebjerrestore.pl, i chyba stamtąd zamówię,do Madzi mi całkowicie nie po drodze.

Gabinet będzie rewelacyjny:yes: Jak masz wizję to na pewno wyjdzie extra:yes::yes: Ja lubię taki mix stylów:yes: Żyrandol śliczny, mam ten kolor na poduszkach w salonie, właśnie żeby przełamać trochę tą biel, szarość i czerń:yes: Widzę, że uzależniłaś się od pewnego sklepu, bo to już kolejne oświetlenie od nich (salon, wiatrołap) :D:D

Cześć Dziewczyny :hug:

Tosiu ja też sie bardzo cieszę,że sptkanie przebiegło pomyślnie, bo ja już mam dostyć firm ogrodniczych, przysiegam jakieś fatum ogrodowe nademną wisi!!! :o

Strach sie bać, i boje isę cieszyć :lol2:

Szkoda,ze nie mam Ciebie bliżej ;)

Buziaki ogromne :bye:

hej mal26 fajnie,ze je puściłaś teraz jest pewnie jeszcze lepiej, ale generalnie są fajne :yes: kolor i tkanina frafione w 10 :yes:

Jejku ale ja czekam na te Twoje krzesła, bo one są zaje... fajne :D

Koniecznie chwal się fotkami , pamiętaj jak tylko masz ochote to wrzucaj fotki tutaj :yes: :hug:

MarJelko wariatunciu, ja Ci z zakupami do pięt nie dorastam :no: :lol2: :hug:

CO do spotkanka biznesowo-kawkowego z hazelką dam znac :yes:

Mówisz,ze może nie bedzie maskary gabinetowej ??? :sick: boje ssię ! :p

Buziaki :****

Dalia oby, oby się harmonogram powiódł, bo ja już znajomych na 1 sierpnia na grilla zapraszam :lol2::rotfl:

Teraz decydujacy jest drugi strop i jego zalanie, potem oby dach dało sie sprawnie zrobić ;)

:bye:

Madziulka no ja oczywiście wizję jakąś mam :lol2: ale czasmi zastanawiam sie czy to nie takie wizje spowodowane nadmiernym spożywaniem "Tigerków" i innych energetyków :D :lol2:

Kochana boje się,a le jak wyjdzie totalna wtopa, to będziecie ratować nie ???? :cool:

A co do uzależnienia, to TAK POTWIERDZAM :D

Monia ciesze się z,ę tak myslisz :hug:

:bye:

Cześć Karolka, trochę mnie nie było. A u ciebie tyle zmian, że nie nadążam haha. Super zakupy jak zwykle udane, ryzyko się opłaca. A ja ci zazdroszczę tego ogrodu, bo nie mogę patrzyć już na ten piach u mnie. Powodzenia z ekipą ogrodową, niech w końcu to będzie ta:yes:

Serdecznie pozdrawiam