anakris 21.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Powodzenia, trzymam kciuki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garzim 21.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Karolcia ja myślę, że to ty będziesz miałe deprechę jak młoda pójdzie do przedszkola ja jak już podjęłam taką decyzję to później stwierdziłam kurcze one są jeszcze takie małe ale spoko napierw chodziły na kilka godziny i tak im wydłuzaliśmy, bliskość do domu ma kolosalne znaczenie więc ciebie doskonale rozumiem. Moje chodzą tam na prywatne lekcje angielskiego ale też mam sceptyczne nastawienie stwierdziałam poprostu, że może nauczą się kilku piosenek takie mam oczekiwania. Natomiast bardzo jestem zadowolona z basenu mamy takie super Centrum odnowy biologicznej i się dogadali z przedszkolem że odpłatnie w godzinach przedszkola dzieci mogą tam chodzi na lekcje pływania więc to mi się podoba chociaż przez piewsze 2 miechy młody podlewał basen konewką cykał się wchodzić do wody ale czas zrobił swoje i teraz uwielbia oczywiscie najbardziej ekstrymalne zajęcia-dobra koniec z tymi tematami z mojej strony bo przecież to forum budowlane co do lustra to szkoda mam nadzieję, ze spokojnie zwrócą ci pieniądzeno trzymam kciuki za zalanie stropu:)powiedz mi a te krzesełka dla młodej to wg. twojej oceny do jakiego wieku można używać czy one są dla takich maluchów czy np. może 6-9 latek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.02.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mam pytanie gdzie kupilas misia, swieczki, zajaczki i podkladke? Pytanie nie aktualne poniewaz znalazlam sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 *Kasiu* Na razie działam nad stroną www i itp. Firma ruszy pewnie ok kwietnia Kciuki pomogły Wszystko wiosenneo/świąteczne kupione w Home&You mal26 Moja koleznaka tez tak miała ze swoja córeczką że pierwszy tydzień, czy dwa było bosko, zero płaczu itd. a później był mały kryzysik Czekam na fotorelcję sobotnią Buziaki wielkie!!!! :**** anakris dziękuję, kciuki pomogły garzim wiesz dla mnie te krzesełka są dla dzieci 2-5 lat .... chyba no 9 latki sobie natakim nie wyobrażam Ale moze w niedziele będzie chwilka, to zniosę krzesełka , posadzę Julkę i zrobię fotkę ,zebyś miała pogląd Wiem,ze z przedszkolem moze się okazać,ze będę to bardziej przeżywac niz ona Ja za basenem też jestem bardzo Julka narazie uwielbia wodę, ja kąpię ją w dużej wannie odkąd skończyła 3 miesiące , uwielbia ciapac się w basenie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Tosia już niedługo kochana będzie burdello bum bum Pogoda u nas super Buziaki lece załatwić kilka spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 22.02.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Karolka pędzicie jak szaleni. Wszystko piękne ! Kasiu napisz jaki to sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Hej Janiela Kochana ja już podałam wyzej nazwę sklepu Home&You to tam kupione wszytkie drobiazgi świąteczno/wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 22.02.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Tak teraz weszłam ponownie i już doczytałam. To już piątkowe przemęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.02.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Cieszę się razem z Tobą:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 22.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Karolcia gratuluję drugiego stropiku :wave: Teraz już z górki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 22.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Gratuluje zalania drugiego stropu, cieszę się razem z tobą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.02.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ściskanie kciuków przyniosło swoją moc - GRATULUJĘ STROPU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 22.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Karola gratulacje zalania stropu:wave: WIOSNA juz tuz tuz:D teraz to dopiero polecisz z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1719511063 22.02.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Gratuluje stropu !!!!! Ty kobieto masz dobre układy albo przecieki u pogodynki.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garzim 22.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Karolcia to pokaż zdjęcie tych krzesełek małego i dużego- chociaz moje to 5 -latki z 14 lutego jutro mam kolejną imprezę tym razem dla dzieci:) HOME&You ma również stronę internetową i tam tez można kupować też tam zawsze udam trochę kasiorki:) Gratulacje zalewania stropu wiedziałam że weszłaś w pakt z diabłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.02.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 ,Karolcia jak zawsze jestem pod wrażeniem, od wczoraj o tym myślałam, ale nie miałam czasu zajrzeć Moje gratulacje :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.02.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Gratulacje zalania stropu :wave: Jak łóżeczko Julci? pewnie śliczne, bardzo jestem ciekawa zdjęć, pozdrawiam i życzę miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Czyli łózko zamawiałaś u P.Joli ? ja zaryzykował i jestem bardzo zadowolona solidnie wykonane Gretulejszyn z powodu zalania stropu idziecie jak burza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.02.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Madziulka dziękuję bardzo Dalia Oby tak właśnie było Chociaż z doswiadczenia wiem,ze mimo,ze najważniejsze zaraz bedzie za nami, to na tej drugiej części przygody budowlanej zwykle wiecej górek, dołków i pułapek No ale oczywiscie musi być dobrze i tej wersji będę się trzymać Doranna dzięki zuz@nka no pewnie kciuki z FM mają magiczną moc anso No ja zdecydowanie wyczekuję WIOSNY!!! Inka no coś w tym musi być garzim wiesz kcohana, nie przyszły mi te duże ghosty jeszcze mam tylko malutkie Julki... ale jutro postaram sie chociaż im zrobić fotki, a jak nie to zrobię tak jak móisz, jak przyjdzie duzy odpowiednik machnę fotkę wspólną Pakt.... hmmmm oficjalnie będę się wypierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.02.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No tak Karolku u Pani J. Jestem mega zadowolona Dzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts