Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karolcia ja myślę, że to ty będziesz miałe deprechę jak młoda pójdzie do przedszkola ja jak już podjęłam taką decyzję to później stwierdziłam kurcze one są jeszcze takie małe ale spoko napierw chodziły na kilka godziny i tak im wydłuzaliśmy, bliskość do domu ma kolosalne znaczenie więc ciebie doskonale rozumiem. Moje chodzą tam na prywatne lekcje angielskiego ale też mam sceptyczne nastawienie stwierdziałam poprostu, że może nauczą się kilku piosenek takie mam oczekiwania. Natomiast bardzo jestem zadowolona z basenu mamy takie super Centrum odnowy biologicznej i się dogadali z przedszkolem że odpłatnie w godzinach przedszkola dzieci mogą tam chodzi na lekcje pływania więc to mi się podoba chociaż przez piewsze 2 miechy młody podlewał basen konewką cykał się wchodzić do wody ale czas zrobił swoje i teraz uwielbia oczywiscie najbardziej ekstrymalne zajęcia-dobra koniec z tymi tematami z mojej strony bo przecież to forum budowlane

co do lustra to szkoda mam nadzieję, ze spokojnie zwrócą ci pieniądze

no trzymam kciuki za zalanie stropu:)

powiedz mi a te krzesełka dla młodej to wg. twojej oceny do jakiego wieku można używać czy one są dla takich maluchów czy np. może 6-9 latek?

*Kasiu*

Na razie działam nad stroną www i itp.

Firma ruszy pewnie ok kwietnia ;)

Kciuki pomogły :yes: :hug:

Wszystko wiosenneo/świąteczne kupione w Home&You ;)

mal26 :hug:

Moja koleznaka tez tak miała ze swoja córeczką że pierwszy tydzień, czy dwa było bosko, zero płaczu itd. a później był mały kryzysik :sick: ;)

Czekam na fotorelcję sobotnią :D :hug:

Buziaki wielkie!!!! :****

anakris dziękuję, kciuki pomogły :hug:

garzim wiesz dla mnie te krzesełka są dla dzieci 2-5 lat .... chyba no 9 latki sobie natakim nie wyobrażam :no:

Ale moze w niedziele będzie chwilka, to zniosę krzesełka , posadzę Julkę i zrobię fotkę ,zebyś miała pogląd :yes:

Wiem,ze z przedszkolem moze się okazać,ze będę to bardziej przeżywac niz ona :yes: :p

Ja za basenem też jestem bardzo :yes: Julka narazie uwielbia wodę, ja kąpię ją w dużej wannie odkąd skończyła 3 miesiące , uwielbia ciapac się w basenie itd. :)

Karolcia to pokaż zdjęcie tych krzesełek małego i dużego- chociaz moje to 5 -latki z 14 lutego jutro mam kolejną imprezę tym razem dla dzieci:)

HOME&You ma również stronę internetową i tam tez można kupować też tam zawsze udam trochę kasiorki:)

Gratulacje zalewania stropu wiedziałam że weszłaś w pakt z diabłem:)

Madziulka dziękuję bardzo :hug:

Dalia :hug:

Oby tak właśnie było ;)

Chociaż z doswiadczenia wiem,ze mimo,ze najważniejsze zaraz bedzie za nami, to na tej drugiej części przygody budowlanej zwykle wiecej górek, dołków i pułapek ;)

No ale oczywiscie musi być dobrze i tej wersji będę się trzymać ;) :p

Doranna dzięki :lol2:

:hug:

zuz@nka no pewnie kciuki z FM mają magiczną :stirthepot: moc :D :lol2:

:hug:

anso :hug:

No ja zdecydowanie wyczekuję WIOSNY!!! :)

:bye:

Inka :lol2: no coś w tym musi być ;)

garzim wiesz kcohana, nie przyszły mi te duże ghosty jeszcze :(

mam tylko malutkie Julki... ale jutro postaram sie chociaż im zrobić fotki, a jak nie to zrobię tak jak móisz, jak przyjdzie duzy odpowiednik machnę fotkę wspólną ;)

Pakt.... hmmmm oficjalnie będę się wypierać :p