Karolina i Artur P 23.02.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Emiranda dziękuję Ważny etap za nami teraz kolejny ważny to dach .... oby pogoda dopisała A okna za 2 tygodnie będą anakris łóżeczko Julci widziałam na zdjęciach i jestem mega zadowolona Transport przesuniety na poniedziałek Fotorelacja oczywiscie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam się wieczorowo:yes: Ty naprawdę jesteś szczęściarą:yes: Super, że strop zalany, teraz poleci jak z górki:yes: Mój maż kupił sobie fotel do gabinetu za dokładnie taką samą sumę (co dla mnie było ciężkie do przełknięcia:) ) ale w końcu uległam bo pracuje w domu więc musi mieć wygodne miejsce:yes: Miłej niedzieli :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Cześć Madziu No ja na tym krzesełku nie beę siedzieć codziennie po 8 godzin, ale będą sie czesto zdarzać kilkugodzinne posiedzenia Tyle tylko,ze gabinet który miał być z załozenia zrobiony niedrogo.... dawno przekroczył budżet gabinetowy dwie rolki tapety brzózkowej, czarny fotel... oświetlenie.. meble... nie chce wydawać na krzesełko prawie dwa tyś Wiesz sama Madziu jak to jest teoretycznie każde pomieszczenie i wszystkie poszczególene elementy z założenia mają być tańsze, niz później w praktyce sie wybiera, kupuje i kiedy dodamy to wszytko... zbiera sie gigantyczna suma... więc będę jeszcze szukać chyba,że nic sensownego nie znajdę Hej Tosiu Kochana jest wersja domu z klasą z tarasem nad garażem Ale tamten układ mimo,zę niemal taki sam mi nid odpowiada, ma mniejszy garaż a u mnie generalnie przy układzie moich pomieszczeń na piętrze wyjście na taraz musiałoby się odbywać z którejś z łazienek wiec odpada. Mi też bardzo sie podobaja tarasy przy sypialni,a le z doswiadczenia wiem,że korzysta sie z tego kilka razy w roku, bo normalnie wybiera sie taras.... ogród ... Super rozwiazany jest tarasprzysypialniany w projekcie pracowni LK Projekt i taki chciałabym mieć http://img171.imageshack.us/img171/5927/4e8d653a4d4e1903b.jpg Wiesz kochana osatnio antresola dała mi troszkę w kość Ale spoko odpocznę od niej to moze przy kolejnym domu ... kieeedyś tam znowu będzie WIesz dla mnie albo antresola mus być duza, albo lepiej żeby jej wcale nie było nie luie takich studni wiadomo u kogoś OK Ale sama nie chcę Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.02.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Gratuluje drugiego stropu No to teraz już będzie z górki i wcale się nie zdziwię ,jak oznajmisz na majowym spotkaniu ,że lada dzień się wprowadzasz :lol2: Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.02.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Emiranda dziękuję Ważny etap za nami teraz kolejny ważny to dach .... oby pogoda dopisała A okna za 2 tygodnie będą Karolcia czytałam w dzienniku o oknach i dachu, no TY jesteś przykładem osoby bardzo zorganizowanej (jak zresztą pisałaś u Agi) i to jest podstawa, tylko dobra organizacja sprawi, że wszystko się nam uda, nieprawdaż???? Niestety ja wszystko robię na żywioł i to mnie gubi, każdy człowiek jest inny, tez lubie robic imprezy na wiele osób wszystko jest ok dopóki nie przyjdą goście, umiem sobie wszystko zorganizowac odpowiednio wczesnie itd, ale jak juz przychodzą jestem w ogromnym stresie, żeby wszystko było jak najlepiej i to bardzo denerwuje mojego męża. Mąż jutro jedzie do Lublina i nawet mysłałam, zeby z nim pojechać, ale on tam będzie trzy godziny i jedzie dalej, więc nie miałabym duzo czasu, więc odpuszczam, może na wiosnę ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Alu zapraszam i na wiosnę i generalnie A latem na kawkę na nowych włościach obowiazkowo Oluś dzięki No wiesz tak pieknie raczej nie będzie Tosiu Twoja antresola jest wielka i piękna Poza tym kiedy nie ma sypialni na górze to już wszelkie dolegliwosci w 80% masz z głowy No dla mnie albo duza antresola albo wcale Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.02.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Karola ,gratuluję zalania stropu:wave:Ty wiesz ,że cały czas jestem pod wrażeniem Twoich szybkich wyborów i decyzji i baaaaaardzo wam dopinguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.02.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Konsolka, lustro (czy to ramka na zdjęcia?) mniammmm!! AA i lampka, ślicznaaa!!! Miłej niedzieli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Karola gratki z okazji zalania stropu Twoje szybkie zakupy do domu zostawiają zawsze na mojej twarzy Podziwiam Twoje ekspresowe zakupy i tak trafne i piękne wybory Łóżko piekne!!!! Ale napisałaś że trochę inne? - co zmienili??? Ja jeszcze nie złożyłam zamówienia o to moje okrągłe, bo nie mam rysunków Nie znalazłam tez nikogo kto by mi to zrobił w wersji komputerowej - ponoć bardzo dużo roboty, zabawy i czasu żeby takie łózko narysować . I tak sobie wisi ten temat - az chyba sama do tego nie przysiądę. Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.02.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Karolcia, nic nie powiedziałas o zakonczeniu tak ważnego etapu, Choljerko Gratulacje oczywiscie:yes: Jestes niesamowita:yes: Boje sie, ze jak moj M Cie pozna, to go zarazisz nowym domem-bo od kiedy mu o Tobie opowiedziałam, to zaczał dzwinie nabąkiwać o tym.... Do zobaczonka jutro i liczę na "wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy":rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.02.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Oglądajac wlaśnie dzisijesze propozycje na West pomyślałam o Tobie z tym krzesełkiem białym...miałam podrzucić ale pomyślalam ze zobaczę co tam nowego w Galerii...i juz jest Poranne pobudki Julci pozwalaja zobaczyć pełna ofertę ja zawsze jestem już jak nic nie ma , albo jak dzisiaj rano a nic dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.02.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Karolina mam nieraz takie wrażenie, że te kampanie na Westwingu są robione pod Ciebie:lol2:, tak jak ivy17 pomyślałam o tym krześle dla Ciebie i oczywiście Ty szybciutko to wykorzystałaś, ale takie promocje to tylko dla takich zdecydowanych osób jak Ty:yes: Tydzień u Ciebie zapowiada się niezwykle interesująco i jak zwykle pracowicie, dopinguję i pozdrawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Beauty dziękuję baaardzo No Ty jestes przy nas od pierwszego domku Hej Madziulka Dzieki No niby to lustro ale chyba za małe, pasowałoby mi wieksze B]admete[/b] dzięi Aguś, no z tymi wyborami to u mnie róznie bywa, a fakt faktem raczej są szybkie W łóżku... no troche zmienili.... je nie chciałam podwójnej lamówki miała być tylko ta dolna a potem do góry na wysokość 15-17cm miaał już iść tylko sam materiał..... no a zrobili podwójną lamówkę... i dla mnei jest tego ciut za dużo... ale sprawe olałam i nawet się juz do nich z tym nie odzywałam Kurcze lipa z tym Twoim łóżeczkiem, aj tu niestety nie pomogę Ale kurcze to chyba nie jest aż tyle roboty ?!?! Buziaki Hazeleczko mój Ty producencie D: No bo ja z Tobą ciągle nagadać się nie mogę Poza tym dzisiaj bedziesz mogłą zobaczyć wszytko osobiście D: Czekam kochana z utęsknieniem Ivi hej No na cos sie te jej poranne drzemki przydaja Ale ja też nie zawsze jestem tam na czas, czasami nie zagladam kilka dni i wtedy okazuje sie,ze było coś TAKIEGO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 anakris hej Podemnie mówisz Kurcze jeste takich jak ja niestety wiecej bo czasami mega fajne rzeczy o 7.15 juz są wyprzedane No ale coś tam zawsze mozna upolować Niestety lista mpoich potzreb powoli sie kurczy... i co to będzie jak juz nie bedzie tych potzreb Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 25.02.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 witam prawie wiosennie....bo już cieplej i nadają piękne coraz bardziej słoneczne dni.....!! szkoda że Twój stół nie jest biały...., bo już bym się pakowała po niego.....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.02.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) No na pewno będzie Ci ciężko usiedzieć bez takich zakupów:bash:, ale pomyśl że Ty trzeci domek budujesz i już go sobie urządzasz tak jak Ci się podoba, przynajmniej na razie Ja jeszcze nie wykończyłam wszystkiego w pierwszym domku a już bym połowę zmieniła, dlatego chwilami to już myślę jak by to było dobrze drugi dom wybudować, ale to pozostaje tylko w strefie marzeń buziaczki zostawiam:hug: Edytowane 25 Lutego 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.02.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Fotel super gabinet chyba juz masz caly skompletowany? Kochana czy mozna zobaczyc zdjecia Twojego domku (tego nr 2 ) na stronie internetowej tej gazety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 25.02.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Hej Karola, po raz kolejny powiem , że bardzo się ciesze z Waszego tempa:yes:będzie co oglądać juz niedługo:D ps napisz mi prosż e, może byc na priv jaki dokladnie jest kolor tego Twojego stolu, jeśli oczywiście jeszcze jest u Ciebie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.02.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Karolciu super ze strop zalany, teraz juz pojdzie z gorki. Najwazniejsze ze mozna zaczac prace w srodku, a jak ekipy sa zaklepane to powinno wszystko przyspieszyc. Zdecydowalas sie na blat do kuchni, czy nadal Ci sie zmienia co drugi dzien:cool: Napisz jak tam spotkanko z nasza Krejzelka,no i pokaz fotki lozeczka Julci [TABLE=width: 71] [TR] [TD]Zostawiam troche sloneczka napewno sie przyda:) http://www.sp12.miasto.zgierz.pl/unia-2/kosmos/images/sloneczki1222222222222222222222.gif[/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.02.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 chciałam cie spytać o zasłonki/firanki z poprzedniego domku - gdzie były kupowane i jaki to materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts