ivy17 25.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Łóżko rewelacja :yes: Hazelka będzie miała wielu Klientów :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Łóżko Julki rewelacyjne .No po prostu wielkie brava dla Olci No to się pochwalę ,że Ola zrobi mi szafkę rtv .Wycenkę już mam ,teraz ciułam kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Karolcia łóżko rewelacja jak wszystko u Ciebie, tez takie chciałabym mieć jako mała dziewczynka ( w natępnym wcieleniu ), ale córcia jeszcze fantastyczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 25.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Łóżko rewelacja:)jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.02.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Łóżko świetne i widac ze Julcia zadowolona. Coś czuje ze Ola będzie miała trochę zamówień na te łóżka i nie tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.02.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Łóżko rewelacja:yes:, nawiasem mówiąc marzenie mojej córci:rolleyes:, a Julcia na łóżeczku już chyba czuje się jak mała księzniczka, pozdrawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 25.02.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Łóżko cuuuudne, piękne, wspaniałe . Cena zapewne równie piękna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Lozko Julci robi ogromne wrazenie wielkie brawa dla Oli za wykonanie A jaka sliczna ksiezniczka na lozeczku super sukieneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ANNNJA hej Wiosna niech nadchodzi ja jestem na tak i myśle,ze wieeele osób by się ucieszyło No niestety nie jest biały .... a ja jestem w nim zakochana, tylko kolor venge nigdzie w domu nie bedzie występował i stół musi znaleść nowy domek anakris doskonale rozumiem,chęć zmian A marzenia są po to żeby je speniać wiec.... nigdy nie mów nigdy,a spełnić się moga szybciej niz myślisz Kasiu nio gabinet w 90% wyposażony na stronie www gazetki dobrze mieszkaj jest opcja zakupu wybranego numeru w wersji elektronicznej albo zakupienia wersji normalnej i wysyłaja wtedy pocztą Buziaki :***** Fra Ja niemoge doczekac saię dopieszczania wnętrz a jeszcze w tzw. miedzyczasie są takie szczegóły jak dach, instalacje, tynki Kochana stół w zależnosci od oświetlenia to od koloru venge do koloru orzecha mariomili hej Ja baaardzo sie cieszę, z zalania tego spropu to był bardzo ważny krok, kolejny tak ważny to dach, by nam sie na głowy i sufity nie lało Za słoneczko dzięuję, bo niczego teraz tak bardzo nie potzrebuję, jak właśnie SŁOŃCA!!! Hazelka dotarła dostarczyła cudowne łożko, którego niestety nie pokazują w 1 % Ale zapraszam na wizję loklaną Blat w kuchni nadal się zmienia ALe teraz przez dwa dni jest czarny a przez jeden dzień jasny wiec lekka przewaga na czarny Chociaż tutaj jeszcze wszytko moze sie zmienić proximka na materiałach się nie znam Materiał był grubszy nie miał gładkiej struktury, przepleciony był serebrna nitką.... zasłony kupione w Almi Decor Tosiu no to ładnie się wycieczkujesz po Krakowie No ja rano ja k zabaczyłam fotel od razu kliknełam Dziewczynki też przybiegly z newsem krzesłowym Buziaki i mam nadzije,ze wycieczka udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 piekne łozko!!! modelka przeszczęsliwa. :yes::yes: i zazdroszczę wam spotkanka. Czy zakręcona Ola uściskała was ode mnie:)????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 KOCHANE NAPISZE OGÓLNIE.... JEŻELI CHODZI O CENY U HAZELEYES TO SĄ KONKURENCYJNE A JAKOSĆ ZAJEBISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE O KONKRETNE CENY PYTAJCIE JA, ONA WAM RAZ DWA WSZYTKO WYCENI Warto zapytać,bo Ola robi cudowne rzeczy, strona jest w budowie, ale jak powiecie mniej wiecej o co wam chodzi albo wyślecie jej jakąś fotkę, to wyceni, w razie potrzeby zawsze robi projekt/rysunek i dopilnowuje, dopieszcza całe zamóienie osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ivi17 naprawde łóżko jest o wiele ładniejsze jeszcze niż na zdjęciach Ola sie nie odgoni od zamówień, dlatego juz sobie zamóiłam reszte mebli,żeby potem 6 mieisęcy na realizację nie czekac Pozdrawiam!!!1 Ola No ja jestm baaardzo wdzięczna Oli,ze podjeła się wykonania łózeczka którego wygląd enigmatycznie tłumaczyłam , troche pomagałam fotkami , Ola cierpliwiw mnie wysłuchiwała w rozmowach telefonicznych i ogarneła wszytko do kupy A ja jestem wykoniem zachwycona Napewno cudną bedziesz miała szafeczkę rtv emiranda dziękuję Mi takie łożko od kiedy julcia sie urodziła chodizło po głowie, widziałam podobne, ale to zawsze nie było to i nareszcie pojawiła sie firma Hazelki która staneła na wysokości zadania i stworzyła wymarzone łóżeczko dla Julki, dla mnie jest idelanie i jestem pewna że Julka będzie z niego korzystać baaardzo długo, bo jest i super jakosci i jest nie tylko dziecięce, ale przedewszystkim dziewczęce Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Karolinko to ktory mam kupic nr gazetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Karolka0304 dzięuję mariomili Julcia naprawde zachwycona, cały dziń chodziła i powtarzła,ze ciocia Ola psywiezie jej duuuźe łóźecko Jak je zobaczyła nie chciała z niego schodzić anakris no wiesz, to pomyśł o spełnieniu tego marzenia, bo moze to być jedno z łatwiejszych do spłenienia Julia strasznie przeżywa nowe łóżeczko i jest nim naprawde zachwycona co mega mnie cieszy Tosiu Oli stronka jeszcze w budowie, ale Ola robi różne cudne rzeczy z drewna, stoliki kawowe, stoły jadalnine, i inne meble Odezwij się do niej na wątku napewno Ci wyceni, odpisze albo coś zaproponuje snoszi Dzięki Tutaj udało się dzięki Oli połoćzyć przyjemne z pożytecznym i cena łózeczka bardzo korzystna Monia No modelka tak jak piszesz, przeszczęśliwa Spotkanie super, Olcia jest rewelacyjną dziewczyna!!!! Pogodna i z sercem na dłoni Buzia się nam nie zamykały! Męża Olcia też ma super, wiec mam nadzieje,ze bedziemy sie spotykac częsciej Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.02.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Karola łożeczko swietne i przyznaj sie ze juz wczesniej musialas miec przeciek ze nasza Hazelka ma firme Jestes moim goru organizacyjnym i lubie do Ciebie zagladac chociaz nabawiam sie kompleksow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 hehh kakusku, Ty sie tu z koleżanki nie nabijaj Przeciek był, a i owszem ale niedawno dopiero Jak tylko sie dowiedziałm zamóiłam łożko tego samego dnia Było warto i ciesze się,ze Ola zrobi mi inne brakujące mebelki Czasmai w skepach brezskutecznie szukamy czegoś co wymyśliłyśmy sobie w głowie, atu rach ciach jest taka Ola która wyczarowuje nasze małe marzenia i o to chodzi,a jak to jest połączone z jakoscią i fajna ceną to płeni aszcześcia nie ??? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Kasiu numer 1 / 2013 Okładka taka : http://img255.imageshack.us/img255/3674/beznazwyb.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.02.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tosiu to ja czekam na wileką fotorelację zakupową plisssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Kasiu numer 1 / 2013 Okładka taka : http://img255.imageshack.us/img255/3674/beznazwyb.png Zdobylam a teraz ide nacieszyc oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.02.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Karolcia:hug: Nie wiem, co napisac,po tylu komplementach........:oops: To ze jestescie z A. mega odjechani i superowi, to wiecie-bo o tym mówilam:hug: Było super. Szkoda, ze tak krótko:( Dziękuję za cudowne towarzystwo. Jeszcze długo po wyjezdzie od Was bolał mnie brzuch ze smiechu (G. tez ale nie wiem, czy nie od pizzy-zgodnie z wczesniejszymi prognozami ) Co do samego łózka-jestem przeszczesliwa, ze sie Wam podoba ale i tak uwazam, ze łózko, to pikuś-mała Wlascicielka na nim, to dopiero słodki obrazek:yes: Dziekuję Ci za wszystko a najbardziej za zaufanie i wsparcie:hug::hug: PS.Szkoda, ze nie zrobiłysmy Dziewczynom filmiku z wnoszenia łóżka:lol2: Mysle, ze miałby niezłą ogladalnosc na youtube:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts