lanvinka 26.02.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Najważniejsze w życiu są dwie rzeczy buty i łóżko, bo jak nie chodzimy w butach to śpimy, a przy taaaakim łóżku szkoda inwestować w buty no samo łóżko jest bajeranckie, a patrzeć na tą mała uśmiechniętą buzie aż miło a nasza Karola to chyba jest wiatrem napędzana ogarniać tyle spraw jestem pełna podziwu u Ciebie widziałam zdjęcie lustra w ramie, chyba nawet podobne, wiec wklejam pokazowo i zamysł mi sie ogromnie podoba, efekt powalajacy już od wejscia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.02.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 hej lanvinka no wkleiłaś to samo zdjęcie Nadal chce by tak właśnie wyglądało Jutro będę wyceniać Mówisz, brz butów się obędzie ?!?! Mogłaby chociaż spać w tym cudnym łóżeczku do 7.00 Buziaki, pozdrawiam Cześć admete CIesze sie,zę Ci się podoba Hej Ślężaneczko Spadek formy, normalna rzecz ja też zawsze to zaliczam, przy każdej budowie Ale potem stan przechodzi i wraca energia z podwójna siłą Będzie dobrze kochana, czasami tzreba dać sobie chwilkę Buziaki wilekie i trzymam kciuki za szybki powrót do formu i same trafne decyzje HON-AR Julcia naprawde jest zachwycona łóżeczkiem, z tych emocji to albo dzisiaj padnie w 2 minuty albo dłuuugo nie zaśnie Pozdrawiam serdecznie!!! Doranna wiadomo jak to jest .... dzięi swoim dzieciom czasami spełniami własne marzenia Julcia jak skończyła 14 miesięcy wylądowała w takim mini normalnym łóżeczku, bez barierek... 70 czy 80 x160 wiec jest przyzwyczjona do wiekszego a chyba lubi wielekie łóżka po mamusi No i łózko tak cudne ,zę będzie korzystała z niego przynjamniej kolejne 10 lat Hej karolku Dzięki :D MarJelko oby Twoje słowa były prorocze i Julka spała w tym swoim królewskim łożu chociaż do 7.00 no dobra ostatnio taka masakra,ze bedę zadowolona z 6.30 buziaki B]Madziulka[/b] no ja nie wiem czy nie będę czasami łożka Julki podkradać No chociaż na 15 minutową drzemkę Buziaki :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 26.02.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Piękneee łóżko:jawdrop: a jaki planujesz stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.02.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Karolcia, no i jak moja pierwsza, najmłodsza i najwazniejsza klientka? Trzymam kciuki za spokojną noc, piękne sny w nowym łózeczku, no i zebyscie spali do ....8.00:D a co:D Dziekuję wszystkim za miłe słowa na temat łózeczka. One sie należą własnie Karolci za pomysł, projekt i wizjonerstwo:D:yes: noi troszeczkę dla mojego współpracownika-ze taki zdolniacha z niego:D Saly, Edytowane 26 Lutego 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 27.02.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 :eek:łóżko Julki cudniaste, widać,że kawał dobrej roboty. To ja obstawiam,że Julka nawet do 9 pośpi w nim:) Super,że strop zalany, jeszcze dach i już pójdzie z górki. Karola,krzesła już mam od soboty,zdjęcia zrobiłam też,wieczorkiem postaram się zgrać i wstawić,zaraz jedziemy na przedstawienie do przedszkola:)powiem,że są obłędne i cudnie wykonane, brakowało ich i teraz jest efekt,muszę kupić jeszcze przynajmniej 2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.02.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dzień dobry, witam się u Ciebie:welcome: chociaz podglądam od dawna:D bije tyle pozytywnej energii z Twojego dziennika że przychdze się 'naładować' od czasu do czasu:wave: łóżeczko jest prześliczne ale ten blond aniołek na łóżeczku z usmiechem cudnym jest po prostu bezkonkurencyjny!!!aż tryska radością - miło na takie widoki patrzeć..śliczny domek w Twoim wykonaniu, powinnaś firmę otwierac, bo predyspozycje masz idealne:Dpozdrawiam serdeczne, podglądam Twoje zakupy i poczynania budowlane i okołobudowlane, życząc radości i zadowolenia i oby efekty były tak wspaniałe, jak do tej pory:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 27.02.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Karolinko proszę cię bardzo o namiar na lustro i jakbyś też mogła cenę na priv podać byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.02.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 anso dzięki Stół wrzuce w przyszłym tygodniu Pozdrawiam Hazelko Julka pospała prawie do 7.00 wiec jak na ostanie schizy i pobódki 5.20 -5.40 to Twoje łózko czyni cuda :lo2: A o 7.00 jak nigdy nie chcviała wstawć tylko przygarneła do łożka tatusia i tam się bawili kolejne 20 minut Uwielbia łóżeczko aż jestem w szoku,ze 2 latek może tak reagowąć na łóżeczko!!! Olunia Ja Twojego Hubertusa mam już z MISTRZA Ty rewelacyjną i ogromną prace odwalasz!!! Ogarniecie tego wszytkiego, dopilnowanie wszytkich szczegółów, rysunki.... naprawde wspołpraca z Toba to przyjemność! Daltego machnełam Ci dzisiaj jeszce raz maila z mega listą zamówień, wymiarami.... itp. I juz nie moge się dpoczekać dostawy Buziaki wielkie cd. nastąpi, biegnę na spacer, bo dzieciątko ciagnie mnie za rękę, dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.02.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Karola ja i tak obstawiam przeprowadzke na poczatek lipca, gora polowa miesiaca i oczywiscie trzymam mocno kciuki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.02.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Cześć Karola:) Przeważnie siedzę cicho ale po sesji zdjęciowej Nowego Duziego Łóśka muszę: przepiękne jest... Już widzę jakby się mojej Średniej podobało... Gratuluję owocnej współpracy z forumową koleżanką ps. a Julka - cudo!! Dawno jej nie widziałam i z niemowlęcia wyrosła na sliczną pannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 27.02.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Hej Karola- łózko malej świetne, pieknie wykonane .. sama nie mialabym nic przeciwko takiemu dla siebie:D a w sprawie Twojego stolu.. cala noc nad nim rozmyslałam, bo piekny, niezla firma , cena też zachęcająca:yes:tylko ten kolor:(dla mnie jednak za ciemny- :bash:gdyby to byl orzech amerykański:rolleyes:ewentualnie dąb .. bo u mnie takie kolory drewna som.. to juz byłby moj .. a tak .. masz rację, nie można wprowadzac nie wiadomo ilu kolorów drewna bo robi sie misz masz.. ale pomyślałam sobie, że skoro forumowa koleżanka robi takie piękne rzeczy to może u niej zamówię stól:yes: a na Twój na pewno znajdzie się niejeden amator.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 27.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Karolina co to za lampy zewnętrze? Ledowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.02.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 hej Karola, też regularnie czytam i nieustannie podziwiam Cię za zapał i energię budowlaną I też chciałam się pozachwycać łóżkiem i Julcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.02.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ach ,piękny masz ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.02.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Emilko jak ja bym chciała Wiesz ja to najchętniej wyprawiłabym cała Wielkanoc 2013 w nowym domku Pewnych rzeczy nie przeskocze i to już doskonale wiem Ale chociaż na rzęsach miałabym stawać to od 1 sierpnia będziemy w nowym domku Ja musze chociaż miesiaca wakacji zaznać na nowych włościach Hej Lukarna No daawno Cię nie widziłam ... prosze sie odzywac łożeczko jest super, fajne i dla 3 latki i dla 13 latki bardzo jestem zadowolona, ale to juz wiadomo Pozdrawiam serdecznie Fra hej Stół to wazny elemet domu/ wystroju i trzeba być przekonanym co do jego wyboru Hazelka głównie bedzie się trudnić, robieniem pieknych stołów jadalnianych wiec napewno znajdziesz w jej ofercie coś cudnego i nadal korzystnego cenowo Pozdrawiam Adriado witam! Lampy kupione ( i juz zreszta zwrócone ) przez internet. Zorientowałam sie troche za późno ,zę te z pojedyńczym paskiem maja zaledwie 10cm wysokości dla mnie za mało .... Wiec oddałam je zanim do mnie fizycznie dotarły, niestety nazwy firmy nie mam zapisanej nigdzie... Pozdrawiam Lucka cześć Kobieto na chwilę przed przeprowadzką! Zazdroszczę Ci baaardzo! Ale pozytywnie i tzrymam kciuki Pozdrawiam cieplutko Olcia U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.02.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Karolina coś mi się wydaje, że przy Twojej doskonałej organizacji wprowadzicie się przed 31.07. Będę datę pamiętała bo to dzień moich urodzin:D dobrze, że jeszcze z 2 z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 27.02.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Kochana w takim razie kciuki trzymam za przeprowadzke w terminie ale widzac tempo w jakim budujesz to sie nie martwie Będę datę pamiętała bo to dzień moich urodzin:D dobrze, że jeszcze z 2 z przodu 3 nie taka straszna:lol2: pamietaj ze zycie zaczyna sie po 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 28.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Karolinko!Super domek wygląda!Już nie mogę doczekać się tych wielkich okien-ależ będzie to super wyglądać!I ogrodzenie również wygląda bardzo fajnie:-) A zamieszkać do 31 lipca z pewnością Ci się uda-komu jak komu ,ale TOBIE to na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.02.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Hej Ja dopinguję i trzymam kciuki za jak najszybszą przeprowadzkę Poszłam nawet o krok dalej Ja obstawiam ...............CZERWIEC !!!! Może małe zakłady będziemy tu robić ??? Przy Karolinki doskonale przygotowanym i pilnowanym grafiku nie ma mowy aby coś się opóżniło:no: Chyba że czynnik ludzki nawali ale wiedzą że wtedy Karolka uwie takiemu głowę !!!!! Pozdrawiam i trzymam kciukasy za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.02.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Hej Karolinko idziesz jak burza Gratuluje postępow i życze jak najwiecej ładnej pogody żebyście domek szybko przykryli , bo potem to poleci jak z płatka !!! I z tego co czytam to bedziemy sie przeprowadzac w podobnym terminie my tez planujemy poczatek Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts