Magdzinska 02.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Wieje od Ciebie suoer radością i pozytywną wiosenną energią :yes: Super, bo ja tego potrzebuje:hug: Strasznie czekam na Twoje okna i skończony dach, bo wtedy to już będzie "prawdziwy" dom:yes: Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.03.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Karolina, dom zaczyna wyglądać świetnie naprawdę się zmienił baardzo!! Aż mam ochotę na taką kosteczkę na kolejnej budowie jeśli by się przydarzyła, choć w naszym tempie to na emeryturze byśmy skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.03.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 karolka pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.03.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Oj fajnie się robi u Ciebie Karolinko, jak będą okna będzie super:yes: Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 03.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Karolinka, czyli jutro wiecha zatknięta?gratuluję, przede wszystkim tego że u Ciebie wszyściutko idzie bez zakłóceń : Hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.03.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Karolciu Dom rośnie jak na drożdżach Niedługo skończony będzie dach, wstawione okna i "wchodzimy" do środka Kochana jestem pewna, że uda Wam się zrealizować plan przeprowadzkowy Uściski zostawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 garzim hej Jak pojawi się już dach to rzeczywiscie domek, nabierze kształtu Teraz nareszcie nadchodzi taki czas kiedy każda niemal wykonana praca to duży krok na przód Marzec bedzie ważnym miesiącem, bo w marcu ma być zrobiony i dach i wstawione okna i instalacje.... wiec sporo ważnych elementów. A od kwietnia ruszą tynki, wylewki a potem... wykończeniówka Wiesz ten mój ghost nie przyszedł Musze zamówić, raz jeszcze w innym sklepie Madziulka hej Kochana nadchodzi wiosna więc to odruch bezwarunkowy,że chce sie tak bardzo żyć,ze można góry przenosić Ja kocham ciepło, słońce i strasznie mi tego zimą brakuje.... jak wszytkim zreszta Madziu w marcu będzie i daszek i okna tak się cieszę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.03.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Karola Wy idziecie jak burza....kurcz ani sie nie obejrzymy a bedzie przeprowadzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Tosi szkoda,ze nie trafiłaś na domowe perełki w Krakowie No ale czasu nie zmarnowałaś i i tak się obkupiłaś Kochana ciesze się,ze kupiłaś płyteczki Super,że i śliczne i w korzystniej cenie Powiem,Ci że ja sobie nie wyobrażam kupowania wszytkiego na ostatnią chwilę Wiesz i tak na konic trzeba dokupić tysiąc drobiazgów, wiele rzeczy nie mozesz kupic wcześniej, dobrać itd... wiec na końcówce i tak jest sajgon, pomijam fakt samych wykonawców, podejmowania dziesiatek decyzji każdego dnia... więc dla mnie wcześniejsze zakupy to podstawa Za buziaka dzięuję Buziaki przesyłam i namawiam do kolejnych kroków zakupowych już teraz Poza tym co z tego,ze okien nie masz ja do pierwszego domu kupiłam sofy na etapie fundamentów lucka kochana Ty juz tym tempem nie przesadzaj Poza tym kolejny domek idzie zawsze szybciej Buziaki wielkie i Ty narazie jestem pewna ,ze będziesz się delektować mieszkaniem w swoim pięknym domu monia hej anakris hej dzięki kochana No teraz mam nadzieję,że każdy kolejny etap bedzie "budynek" udomawiał isa99 no na konic dnia powinna być wiecha ale na budynku głównym wić sie nie liczy Na garażu więźba rusza od jutra ślężanko no tak jak pisałam marzec ważnym miesiącem, ale jak o tym myślę, to w zasadzie każdy następny miesiąc będzie ważny... bo coraz wiecej będzie się dziać Uwielbiam to Ale teraz czekaja mnie intensywne miesiące .... oby wszytko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.03.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Karolciu, nie pamiętam ceny tego mojego placu, ale D mówił, że gdzieś ma tą wycenę i ma mi poszukać, wtedy dam znać Co robiłaś we weekend ? Gdzieś wybyłaś coś mało Cię było na fm:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Karolko miłego dnia i pięknej pogody!! Zaraz wykończeniówka u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Cześć Anetko Na szczęście wszytko idzie ładnie do przodu Początki podejścia do budowy domu nr 3 były ciężkie wywalony wykonawca, zmarnowany czas i częśc materiałów... no ale , na szczęscie to były złe dobrego początki Teraz dobre ekipy, od kilku dni super pogoda i odrobina doswiadczenia bardzo nam pomagają Mam nadzieje,ze wszytko się uda i będę mogła w wakcje już zapraszać na kawusie w gotowym domku i ogrodzie Pozdrawiam Dzięki Martusia Ja jeszcze do Pana nie dzwoniłam ale się za to musze zabrać Weekendziuk upłynął rodzinnie W sobotę i niedzile już od 9.00 zaliczalismy basen z Julką radość wielka, a w naszym spa niewile ludzi no bo kto normalny o tej porze w weekend śmiga na basen Wiec kilka rodzin z innymi małymi, rannymi ptaszkami no i kilku seniorów, spokój, wolne sauny , jacuzzi i dużo miejsca w basenach W sobote po południu pojechalismy do moich ordziców troche im pomóc, bo maja taki sajgon remontowy ,ze szok Zrywane stare dębowe podłogi, stolarze przyjeżdzaja i układają na nowo, malowanie, wywalanie części mebli, przenoszenie, układanie no normalnie CYRK A wczoraj na popołudnie pojechaliśmy z Julka moim bratem i jego dziewczyną do Kazimierza , standardowo Herbaciernia u Dziwisza, obiadek w "Siwym Dymie" jednym słowem mały relaksik...... A juz dzisiaj na popołudnie mam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaką listę zadań wiec koniec laby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Venusko cześć Dzięi ogromne u nas cuuudowne błękitne niebo i piękne słońce Kochana no od wykońćzeniówki dzielą mnie tylko okna, dach, instalacje, tynki i wylewki ........ Ale spoko wiem,ze szybko zleci Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 z waszym tempem to zleci niczym mrugnięcie okiem u nas to by się z 2 lata ciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.03.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ja już nie mogę doczekać się czerwca w Twoim wydaniu:lol2: Miłego dnia- słońce śliczne, aż chce się żyć:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 04.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Chciałam się przywitać i pogratulować nowego domku i tempa Jesteśmy z jednego miasta, próbuję po zdjęciach domyślić sie gdzie się budujecie ale nijak nie mogę Was wyśledzić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.03.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dekarze pracują jak mróweczki Dom nabiera kształtów Bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.03.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Karola ja od Ciebie z dziennika zawsze wychodzę z rozdziabioną buzią I dalej nie wiem o której lampie u mnie pisałaś http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 04.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Karolinka, pisałam że dzisiaj wiecha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 04.03.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Nie było mnie trochę,ale na chwilkę wskoczyłam do Ciebie i widzę że jeszcze troszkę i będziecie na etapie wykończeniówki :yes:wtedy to dopiero będzie się działo,muszę zamówić sobie dużo szczęk bo będą mi co rusz spadały na podłogę a u nas też robota wre zlikwidowaliśmy kafle z tarasu,bo chcemy na tarasie granit (jak nas będzie stać) i malowanko dolnej i górnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts