Karolina i Artur P 04.03.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 isa99 kochana Ty poprostu wiesz lepiej co sie dzieje na mojej buidowie niż ja albo masz jakieś przecieki od mojej ekipy Buziaki admete hej Agusia ja kupiłam taka, jakiś czas temu na West. http://img607.imageshack.us/img607/7182/esho066ww26ogbes1.jpg Kochana mam nadzije,ze ekipy nie zawiodą, pogoda nie nawali i Twoja mina nie będzie się zmieniać Ślężaneczko dzięki Dzisiaj dekarze wieźbowi się z nami pożegnali to była krótka ale jaka owocna znajomosć Wiesz po raz pierwszy będę miała najpierw dach ( przynajmniej jego część ) a dopiero potem okna ... Za pierwszym razem mieliśmy docieplenie zewnętzrne, okna, a więźba sie robiła szaleństwo... teraz czuje się troche dziwnie Buziaki wielkie madzialena_lublin witam serdecznie! Dzięuję, bardzo mi miło Może głupio to zabrzmi, ale to dobrze,ze zdjecia nie są aż tak dosłowne i nie wszyscy są w stanie od razu wiedziec gdzie domek jest Bo wolałabym się aż tak z tym nie obnosić Pozdrawiam serdecznie Madziulka Ty się nie możesz doczekać... ja tez ale równie mocno zaczynam się go bać Co tam kochana u Ciebie ??? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 04.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Karolka, nie - ja po prostu codziennie wchodzę na forum i podczytuję co u Ciebie słychać i już wiem, ze wszystko musi być przed czasem - taki plan - i tak trzymać naprawdę miło poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Domek nabiera kształtów- cieszy oko:yes: Pytałaś co u mnie.....tak jak Ty cieszę się z wiosny, bo powoli wychodzę z mojego kokonu kury domowej :lol2: Chce mi się żyć:yes: U nas będzie teraz ogród na tapecie, więc też będzie coś do myślenia, planowania :yes: Cieszę się ogromnie na spotkanie, choć ja to teraz takie "nudne życie" prowadzę, nie to co Wy:D:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Wooow:jawdrop: Karola wiesz co przez chwilę myślałam, że na inny wątek weszłam:lol2: Przed południem do Ciebie zaglądałam i jak teraz weszłam to :jawdrop:Wy z takim tempem to przed wakacjami się przeprowadzicie, trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.03.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 isa99 hej Wiesz z terminami i planami różnie bywa. Pogoda potrafi mocno popsuć plany, a czasami pozornie błahy dzień czy dwa poślizgu potem powóduje 2-3 tygodnioew opónienie... Ja staję na rzęsach żeby wykorzystać każdy dzień jezeli jest to możliwe łączę prace kilku ekip i dzięki temu zyskuje się dużo czasu który jest bezcenny Także teraz np: udaje się z częścią prac lecieć szybciej, potem coś się przeciągnie.... ważne żeby ostatecznie termin wyszedł zadowalajacy Magdzińska mówisz zacznie się akcja ogród Wiem,ze sporo pracy macie, kiedyś móiłaś o tym,ze trzeba bedzie najpierw troche rzezcy pobudowlanych jeszcze wywieźć... ale wiesz jak potem bedzie wszytko cieszyć Jaka będzie metamorfoza ?!?! Musisz robić zdjecia "przed" i "po" jak w tym programie "Dom nie do poznania" zrobisz akcję "Ogród nie do poznania " ja się akcji ogrodowej boję, bardziej niz budowlanej Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.03.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Cześć Tosiu Mi też podoba się taka podbitka Ekipa ją bardzo starannie zrobiła teraz na to pójdzie styropian 2cm, siatka, klej i tynk Ale to dopiero będzie akcja po weekendzie majowym Bardzo bym chciała część lata spędzic juz w nowym domku Buziaki anakris prosze sie tu z koleżanki nie nabijac Az tak domek się nie zmienił ale bardzo bym chchiala ,zeby sie zmieniał jak najszybciej Buziaki wielkie przesyłam i już teraz zapraszam na sierniową kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.03.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Karolinko ale ja nie miałam w zamiarze się z Ciebie nabijać, ale jak wczoraj rano wchodziłam na Twój wątek to dachu nie było /no może jakieś zaczątki/ a wieczorkiem bach i prawie cały dach, to jak się tu nie dziwić Za zaproszenie na kawusię bardzo dziękuję i jak będę w okolicach Lublina /a jeszcze nie byłam/, to oczywiście że Cię odwiedzę, ale do Nowego Sącza również zapraszam, miłego popołudnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.03.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 a ja to bym chciała mieć Karoli energię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Karolka ma motorek w du...e , to fakt :lol2: Karoluś co z naszym jutrzejszym spotkaniem u Lady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.03.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) Dzień dobry rajdowcu U nas jeden kontener odjechał -500 zł w plecy:(, czeka nas jeszcze kilka Po świętach przyjeżdza mój tato więc praca zacznie się na całego:yes: Trzeba wyciąć jabłonkę ze środka ogrodu zanim soki puszczą Karolka miałaś pokazać jaki stół planujesz, ja pamiętam:yes::D Ja nie mam kasy na swój, ale już o nim myślę:lol2:, i na chwilę obecną mam ochotę na te toczone nogi, do tego jakieś nowoczesne krzesełka Marzyć można prawda (nawet jak pieniądze muszą iść na co innego, GRUZ:bash:) Edytowane 5 Marca 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.03.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 a ja to bym chciała mieć Karoli energię.... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 05.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ja też i ja też:D:D Karola, dostałaś mojego maila z fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 05.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 no, Karolka jest bardzo dobrze zorganizowana, energiczna i przede wszystkim asertywna chyba wszystkie te cechy powodują taki sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 05.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) u mnie z organizacją też jest bardzo dobrze, natomiast jeśli chodzi o pozostałe to http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vomit.gif jak mam liczyć na innych to mnie krew zalewa ja mam umówioną ekipę na kwiecień/maj, kupione cegły leżą już na działce, więźba gotowa leży u zaprzyjaźnionego górala, stal i porotherm kupiony i zapłacony czeka na tel na dostawę A JA DALEJ NIE MAM ZŁOŻONEGO PnB:bash::bash: bo Pan w gminie miał papiery przygotować na poniedziałek, w pn okazało się że nie dał rady - to na środę - dzisiaj środa - dalej nie ma bo Pan musi wyjechać, więc może na poniedziałek - chociaż szczerze wątpię ja na razie jestem cierpliwa ale w końcu się wkurzę http://emotikona.pl/emotikony/pic/2pistolety.gif a czas się kurczy najpierw było go od groma, a za chwilę ekipa zjawi się na działce i bedzie samowolka budowlana Edytowane 5 Marca 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 06.03.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 O ja też bym chciała bo czasami opadam z sil gdy juz zrobimy dwa kroki do przodu to znowu nam ktos kłody pod nogi kladzie i znow krok do tylu !!! Ale miło tak poczytac i jeszcze jak pogoda za oknem sprzyjajaca i słoneczko widac to az chce sie życ !!! Szkoda że zapowiadają brzydki weekend przynajmniej u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Kochana ja sie nie moge napatrzec na Wasze przeszklenia rewelacyjne sa takie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1719511063 06.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Karolina ty jesteś szalona. Dla mnie ogarnięcie tylu spraw budowlanych naraz to totalna abstrakcja . A ty idziesz jak burza i na efekty twojej pracy miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 06.03.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 O Karolka chyba miała dzis bardzo pracowity dzien bo ani poscika nie widac , ale wcale sie nie dziwe bo jeśli u was świeciło słoneczko przez cały dzien jak u mnie to power do roboty był i to jaki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 06.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witaj, Karolu! Wracam na FM po kilku miesiącach, odnalazłam Twój nowy dziennik rozmyślając, że pewnie jesteś w trakcie sprzedawania domu nr 2 (na tym skończyłam czytanie we wrześniu) i może masz już upatrzoną działkę na dom nr 3... A Ty mnie prawie wyprzedzasz! Jesteś absolutnie nie do pobicia! Mi wszyscy wmawiają, że mam motorek w tyłku i czasem powinnam zwolnić, ale przy Tobie to ja żółw jestem Wracam do czytania TWojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Cześć Karolka Parę dni nie zaglądałam, a tu już dach Zaraz będą okna i przy następnej mojej wizycie okaże się, że już się wprowadziłaś Nawet nie wiesz, jak bardzo się z Tobą cieszę PS. Za każdym razem, gdy zaglądam na Westwing zastanawiam się, czy Karolka coś dzisiaj kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts