MarJel 15.03.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Karolka, ale u nas dzisiaj pogoda nie?! Żeby cię nie przewiało bidoku w drodze do lekarza Czekam na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 15.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Pogoda rzeczywiście paskudna .U nas co prawda słonecznie ,ale cholernie zimno .Czasami mam wrażenie ,że wiosny w tym roku nie będzie . A przede wszystkim kochana to dużo ,duuuuuuuużo zdrówka życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.03.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 admetko dziękuję Ze zdrówkiem mam nadzieję,ze będzie tylko lepiej bo nowa siateczka leków wykupiona i wbrew pozorom myśle,ze zmierzamy w dobrym kierunku anakris kochana masz racje ja moge mieć czas na wszystko , ale na chorobę :no: Buziaki Lucka dziękuję Madziulka żyję, leżę Sesjones wykonana przez Artura Byłam grzeczna i na budowie nie byłam Buziaki ogromniaste IZA my z elewacją mamy zamiar ruszyć od początku maja, moze uda się coś w ostatnich dniach kwietnia Generalnie do końca maja temat elewacji ma być zamknięty Trzymam kciuki za Waszą elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.03.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Słonko, no czas nadszedł na okienka U nas chwilowo pogoda TAKA Mam nadzijeje,ze to naprawde CHWILOWE Przecież mamy połowę marca! Przechowywyać mam na szczęscie gdzie... bo dom który wynajmujemy ma w podłodze ponad 300m2, poddasze przeznaczone na nowe nabytki Słoneczko pozdrawiam serdecznie Martusia relacje zdane w galerii Dzięki kochana!!! :hug: Ola ja też od tygodnia mam takie wrażenie, odkąd zima powróciła, po chwilowym przedwiośniu... mam wrażenie ,zę wiosna się nie pojawi w tym roku Mam nadzieje ze to ostatnie mocne tupnięcie zimy Pozdrawiam cieplutko iza. Bardzo mi miło Dzięki za wszystkie ciepłe słowa Mam nadzieję,że po trudnych początkach teraz pójdzie juz wszystko szybciej, lepiej i sprawniej W razie "W" się polecam Po załatwionych formalnościach, na które niestety mamy najmniejszy wpływ prace nabiorą realnych kształtów i cieszyc będzie kazdy kolejny etap Trzymam kciuki sąsiadko nazwa12 mam własnie nadzieję,że będzie i ładnie i praktycznie Pozdrawiam *Kasiu* już po wizycie... nowe leki , podobne zalecenia... mam nadzieje,że za tydzień będzie już po chorobie A co tam u Ciebie??? Zuziu dzięki U nas masakra pogodowa.... totalny paraliż Mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu przyjdzie do nas upragniona wiosna Szalna koza :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.03.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No Karolka, nie jest dobrze, ale nie jest też najgorzej akurat przeleżysz zimę, a wybudzisz się na wiosnę Mam nadzieję, ze tydzień wystarczy , zebyś wyzdrowiała i wreszcie nadejszła ta wyczekana wiosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.03.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 no i ja zdrowka ci życzę!!!!!! :):):) odpocznij trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 15.03.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Karolciu co ja czytam . Dbaj o siebie. Życzę dużo zdrówka Karolciu czy pochodzisz z Puław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.03.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 KArolina duuużo zdrówka życzę, wypoczywaj i dochodź do siebie:wiggle: U nas też fatalna pogoda, jesteśmy zasypani, dziś nie mogłam otworzyć drzwi, tak nawiało śniegu, mamy ponad metrowe zaspy wokół domu:eek: Pozdrawiam i miłego weekendu życze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.03.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Martusia, tez się właśnie tak pocieszam, że do wiosny powinnam wyzdrowieć Dobrze,ze wiosnę zapowiadaja w nadchodzącym tygodniu Pamietaj,ze potem razem sie odkażamy profilaktycznie, alkoholowo- drineczkowo Buziaki :*** moniu odpoczywam Ale wiesz ja odpoczywam bardziej jak nie jestem zmuszona leżeć w łóżku a moge robic na co mam ochote... ale jeszcze kilka dni i będę nówka sztuka Pozdrawiam! Daila hej , dzięuje Nie, nie jestem z Puław Znajomi próbowali sie dostać z Puław do Lublina... My mieszkamy w Lublinie anakris no u nas było wczoraj strasznie... Mój samochód który stał samotnie na parkingu, został zasypany śniegiem i powodowanym przez wiatr zaspom po bokach na wysokosc 70-80cm Dobrze,ze dzisiaj już jest słonecznie i nic nie sypie Pozdrawiam cieplutko :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.03.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Karolcia zdrowiej, wypoczywaj, myśl teraz o sobie!!!!!;)\ Ja dziś rano czułam się okropnie (problem z żołądkiem i okropny ból głowy) i po raz kolejny doceniłam zdrowie.....co nam po domach i reszcie jak żyć się nie chce z bólu;);) Już jest dobrze i znów kocham mój domek:D:D i Tobie życzę ZDRÓWKAAAAA :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 16.03.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Hej Karola, Gratuluję postępów na budowie. Będziesz miała naprawdę piękny dom. życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i pełni sił..oraz takiej bańki ochronnej, która zapewni Ci spokój od wszelkich chorób na bardzo dłuuugo... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 17.03.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Kochana, jeszcze raz dużo zdrowia,mnie dopadła migrena, do tego mały zasmarkany, siedzimy w domu i z utęsknieniem czekamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Karola-jestem Dzięki za odwiedziny,wyciągnięcie mnie za uszy i motywację do powrótu na forum Kurna ,Karola jaki fantasyczny dom budujecie! (tu-opadła mi szczęka). Będzie pięknie,elegancko,gustownie-zresztą jak zwykle u Ciebie Fantastyczne zakupy! Ech wracam do Twojej galerii jeszcze nacieszyć oko A póżniej (jak wstanie Pola) na spacerek-taka dziś cudna,słoneczna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.03.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Karola zdrówka życzę Tylko nie lataj i wyleż to porządnie http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 17.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Rewelacyjne tapety, lampy i inne pomysły!Proszę powiedz gdzie kupiłaś tą konsolę czarną na srebrnych nogach i lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Z wrażenia jakie wywarł na mnie wasz dom zapomniałam zdrówka dla jajnicków życzyć Karola wygrzewaj te swoje jaja abyś jeszcze raz mogła swój instynkt macierzyński zaspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Karola jak zdrówko? wszystko ok? pozdrawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.03.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Karolka!!! A gdzie Ty leżysz w łóżku? A czemu to do nas nie zagląda, a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts