ZUZIA5 19.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej Karolinko wizualki mebelek śliczne fajnie sie zapowiada juz sie nie moge doczekac az zrobisz zdjęcia w realu , stoliczek super a krzesełka dla Juleczki tez sa w moich inspiracjach jako jedne z ... !!! No i zdrowiej bo aura w dalszym ciagu nie sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 CZeść Dziewczynki Dzięki ,ze jesteście :hug: U mnie zdrowotnie lepiej ale jeszcze sie nie wyleczyłam .......... Miałam przez kilka dni gości... a teraz mam problemy z netem rozłącza mnie co 2 minuty Postaram sie wieczorkeim odpisac na posty i privy Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Trzymam kciuki za tygodniowy plan działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Karola, Ty budujesz te domy bach bach, raz dwa, jakby to były domki dla lalek!!!! Normalnie wymiatasz z energią, pozytywnym podejściem, zgraniem wszystkich ekip i błyskawicznym tempem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 19.03.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Karola, Ty to masz wszystko poukładane i poplanowane Jak od linijki. Normalnie jak wrócimy do pomysłu żeby się budować, to chyba Cię wynajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 admetko hej Dzięki Sharlotko No z tym rach, ciach, to chyba nie aż tak Budowanie aż tak łatwe jak to się wydaje zdecydowanie nie jest no ale ja to uwielbiam Dzięki kochana za wszytkie słowa... :oops: Buziaki wielkie :*** madzialena-lublin hej No tak to jest,jak sie chce,zeby wszytko było dobrze zrobione a praca szła sprawnie, to nie ma innego wyjścia. A do pomocy w budowaniu się polecam dla koleżanki z forum machnę ofertę specjalną Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Magdzińska kochana Mam nadzieję,ze lepiej się czujesz ??? Pozdrawiam cieplutko!!! madileo hej Dawno Cię nie było... Dzięki ogromne i za komplemnety i za życzenia zdrowia.... bo ono rzeczywiście lekko mi szwankuje i przyda się banieczka ochronna Pozdrawiam mal26 mam nadzije,ze juz lepiej sie czujesz i Ty i Twój mały przystojniak Kurcze, prognozy, nie pocieszają dla mnie każdy dzień dłużej do wiosny robi różnice, juz nie mogę patrzeć na ten śnieg jeszcze troche i popadne w jakąś depreche .... a mi się to nie zdarza .... tylko ile mozna wytzrymać bez słońca... ciepła... zieleni... a z mrozem, sniegiem i chmurami ...... Buziaki wielkie i byle do wiosny Lady kochana moja!!! Bardzo się cieszę,ze powróciłaś na łono FM Wiesz cieżko odejść stąd na dobre.... magia forum działa Dzięki za takie miłe słowa!!!! Zapraszam na wizję lokalna w lipcu Ale jak znam życie to spotkamy sie do tego czasu jeszcze kilka razy Ucałuj najśliczniejszą , małą kruszynkę od ciotki Karoliny vieta czarna konsolka kupiona na allegro, namiar da Ci MarJel albo venus bo takie mają Lustra ze sklepu Mgdy ZZZ Pozdrawiam serdecznie cd nastąpi... Julcia kaszle musze do niej lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.03.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Zdrowiej Kochana szybciej to moze i wiosna szybciej przyjdzie do nas:cool: Super, ze okna i brama zamontowane. U mnie kolor bramy prawie bialy:eek: Czekam na lepsza fote:popcorn: Jak juz tynki beda zrobione to dopiero bedzie sie dzialo:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 19.03.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ranyyy, Karolu, jak Ty tak pędzisz i chcesz się wprowadzić w lipcu, to znaczy, że ja nie mam szans na sierpień Powiedz mi, co docieplasz pianą, bo z dziennika rozumiem, że nie tylko dach? Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! Chociaż dla Ciebie dobrze, że nie ma pięknej pogody, bo by Cię gnało z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.03.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Karolinko-wpadlam do Ciebie zobaczyc na wiezbe..... Japiernicze ale Ty masz SPEED!!!!!! DACH,OKNA,KABLE-PRZECIEZ W PRZYSZLYM TYGODNIU BEDZIESZ MIESZKAC!!!!!! Gratuluje postepow i trzymam kciuki zeby wszystko poszlo zgodnie z planem ale znajac zycie i ciebie to pojdzie szybciej;) Widze rowniez problemy zdrowotne wiec zycze DUUUUUZO zdrowka dla calej rodzinki i oczywiscie siedze sobie pod oknem tarasowym i podgladam!!!!! JESTES WIELKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Karola! Super,że pomimo niesprzyjających warunków pogodowych tak pędzicie z budową Super domek wygląda z oknami i bramą .Choć (jak pisała mariomili ) brama wydaje się biała Macie piękne,OGROMNE pomieszczenia -pokój Julki,wasza sypialnia..... I te przeszklenia No,ja mam nadzieję,że do lipca to się jeszcze nie raz zobaczymy . Karola! Zdrówka dla Julki i ucałuj ją serdecznie .Co te choróbska się tak Was czepiają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Karolko jakoś ostatnio nie pisałam a śledzę na bieżąco lubię takie pioruny jak Ty w działaniu Przykro mi, że maleńka się męczy mam nadzieję, że u Ciebie też będzie ok i wspomożesz Marjelkę w forumowych zamówieniach Ja zaczęłam się właśnie ostro odchudzać, żeby bejbisa mieć Uwielbiam wasz 3-ci dom taki przestronny i te proste ściany następny dom będę budować kostkę Nie mogę się doczekać wykończeniówki w waszym wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 20.03.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Kobieto! Szacunek! Ale Ty masz tępo!! Ja sie 3 m-ce zastanawiam czy przesunac mala sciane, a Ty w tym czasie prawie dom skonczylas! Jestem pod wrazeniem Teraz jak wykonczeniowka sie zaczyna , to juz bede codziennnie podgladac (sorki, stawianie scian z cegly nie jest tak interesujace) Okna masz przepiekne, Zadroszcze baaaardzo. Jest jakas szansa na uzupelnienie listy polecanych przez Ciebie wykonawcow, bo tylko od okien i drzwi zostali? Kiedy mialas ich wiecej. Rozumiem, ze z roznych wzgledow ich juz nie polecasz. Poszukuje roznych fachowcow od wykonczeniowki. Zostawiam zyczenia zdrowka dla calej Twojej rodzinki, bo chyba teraz tego najbardziej potrzebujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.03.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Kochana ,zdrówka dla Julki . Domek będzie cudowny .Podglądam codziennie ,tylko ostatnio mam mało czasu na pisanie Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Hej mariomli Brama jest w kolorze jaśniutkiej sarości, ale na fotkach jest zdecydowanie jaśniejsza i przekłamana ... Jak pojawi sie tynk na elewacji (maj) to będzie widać mam nadzieje, co i jak No tak, jak będą tynki i wylewki to zacznie sie wykończenówka Ale obecny tydzięń to taki sajgon na budowie,że mam wrażenie,ze od ilości i szybkości pracowników, mimo, braku ogrzewania temperatura w domu jest pokojowa Gumisiu, tak mi miło ,ze do mnie zajrzałaś Na budowie duzo się dzieje, ale ja dzięki temu ładuję akupmulatory i mimo trzeciego antybiotyku, mam wrażenie,ze mój organizm jest jak nowy Gumisiu, mam nadzoje,ze Kiedyś przyjedziesz do Lublina i wypijemy razem kawusię cio ??? Aggula część Plan jest na lipiec... prawdopodobnie druga połowa... Spokojnie dasz, ze wszytkim rade! Rany miałam do Ciebie zajrzeć już 1000 razy i zawsze coś... nie wyrabiam Kochana ja docieplam połacie dachu nad garażem, bo tam będę mieć strych... i tam stosuję pianę otwartokomórkową ( elastczną twardą ale berdziej miękką,niz zamkniętokomókowa) a na drugi stro nad domem kładę warstwę piany zamkniętokomórkowej Pozdrawiam Lady cześć kochna CIesze sie,że podoba Ci sie domek, nawet nie wiesz, jak bardzo A na kilka spotkań przed lipcem, zdecydowanie liczę Coś to zdrowie nam wszytkim szwankuje, ale taka jest też pogoda,że Buziaki dla całej rodzinki :***** venusko Ciesze sie,ze jesteś Dzięki kobieto za wszytkie komplementy mam nadzije,zę odwiedzisz kiedys moje włości osobiście Ja wprawdzie nie jestem tak uzdolniolniona kulinarnie jak Ty ale na kawusie i ciacho zapraszam Buziaki :*** Maciejka2 Wiatm serdecznie Dzięki wieeeelkie Ekipy z którymi współpracuje, naprawde sobie chwalę Nie mam oficjalnych namiarów na stronie, bo podpisłałam z nimi umowę na współpracę rozszerzoną, odkąd mam firmę ( firma pełna parą zacznie działąlnosć pod koniec wakacji ale pierwsze małąe zlecenia pojawiaja się juz wcześniej ). Jak coś pisz na priv, kogo potrzebujesz Dzięki za życzenia zdrówka, zdecydowanie, teraz najpotrzebniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ola.U Dziękuję bardzo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Kilka dni mnie nie było, a tyle się dzieje Podziwiam kilka ekip na budowie. Karolcia oczywiście idziesz jak burza, jak zawsze zresztą, wiesz, że Cie podziwiam Z tapeta nie pomogę, bo ja to na spokojność bym postawiła, albo na czerwono tę scianę zrobiła Zdrówka dla Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No jak mnie na chate zaprosisz to jestem w lipcu;) Powaznie-strasznie chce do Lublina jechac bo nie bylam a wiem ze jest pieknie-wiec moze kiedys sie uda;) A jak bede to mi oczu nie mydl kawa tylko trunka konkretnego poprosze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 20.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Karola, no to teraz się zaczęło, Ty pewnie jesteś w swoim żywiole:Dpamiętam z pierwszej Waszej budowy Twoją relację działań kilku ekip naraz, my wtedy zaczynaliśmy naszą budowę /mój m wyszukał w gazecie Waszą histroię i zaczęłam śledzić Wasze poczynania na budowie, przeplatane z wyborem welonu i innych spraw związanych z Waszym ślubem - wtedy już stwierdziłam, że musicie być pozytywnie zakręceni/, drugiej takiej osoby to chyba nie ma na tym forum, podziwiam i trzymam wielkie kciuki:wiggle:tapety wszystkie ładne, ale 3 najmniej mi się podoba;)zdróweczka dla Julici, pozdrawiam:hug: Edytowane 20 Marca 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.03.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Karolcia pomieszczenia w środku to Ty masz ogromne, chyba że moje takie małe i dlatego mam takie wrażenie;) Tapeta za łóżkiem to chyba jakaś wzorzysta (te pierwsze tapety fajne), pasiasta (jak dla mnie) Mi podobała się wizualizacja sypialni Magdy ZZZ z pasiastą ścianą za łóżkiem, ale wiesz że ja pasiasta jestem więc wszędzie bym je dawała Ale Ty już coś wybierzesz, że nam szczena znowu opadnie:rolleyes: A jak się czujesz? Edytowane 20 Marca 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts