Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

CZeść Dziewczynki :) Dzięki ,ze jesteście :hug: :hug: :hug:

U mnie zdrowotnie lepiej ;) ale jeszcze sie nie wyleczyłam ..........

Miałam przez kilka dni gości...

a teraz mam problemy z netem :( rozłącza mnie co 2 minuty :mad:

Postaram sie wieczorkeim odpisac na posty i privy :yes:

Pozdrawiam cieplutko :hug:

:bye:

admetko hej :)

Dzięki :hug:

Sharlotko :)

No z tym rach, ciach, to chyba nie aż tak :rolleyes: ;) Budowanie aż tak łatwe jak to się wydaje zdecydowanie nie jest :no: no ale ja to uwielbiam :) :rolleyes:

Dzięki kochana za wszytkie słowa... :oops: :oops: :oops:

Buziaki wielkie :***

madzialena-lublin hej :)

No tak to jest,jak sie chce,zeby wszytko było dobrze zrobione a praca szła sprawnie, to nie ma innego wyjścia.

A do pomocy w budowaniu się polecam ;) dla koleżanki z forum machnę ofertę specjalną ;) :wiggle:

Pozdawiam :bye:

Magdzińska kochana :)

Mam nadzieję,ze lepiej się czujesz ??? :hug:

Pozdrawiam cieplutko!!!

madileo hej :)

Dawno Cię nie było...

Dzięki ogromne i za komplemnety i za życzenia zdrowia.... bo ono rzeczywiście lekko mi szwankuje i przyda się banieczka ochronna :yes: ;)

Pozdrawiam :bye:

mal26 mam nadzije,ze juz lepiej sie czujesz i Ty i Twój mały przystojniak :yes: :hug:

Kurcze, prognozy, nie pocieszają :( dla mnie każdy dzień dłużej do wiosny robi różnice, juz nie mogę patrzeć na ten śnieg :bash: jeszcze troche i popadne w jakąś depreche .... :eek: a mi się to nie zdarza ;) .... tylko ile mozna wytzrymać bez słońca... ciepła... zieleni... a z mrozem, sniegiem i chmurami ......

Buziaki wielkie i byle do wiosny :wiggle:

Lady kochana moja!!! :hug:

Bardzo się cieszę,ze powróciłaś na łono FM :D

Wiesz cieżko odejść stąd na dobre.... magia forum działa ;)

Dzięki za takie miłe słowa!!!! Zapraszam na wizję lokalna w lipcu :D

Ale jak znam życie to spotkamy sie do tego czasu jeszcze kilka razy ;)

Ucałuj najśliczniejszą , małą kruszynkę od ciotki Karoliny :hug:

vieta :welcome:

czarna konsolka kupiona na allegro, namiar da Ci MarJel albo venus bo takie mają :yes:

Lustra ze sklepu Mgdy ZZZ :yes:

Pozdrawiam serdecznie :bye:

cd nastąpi... Julcia kaszle musze do niej lecieć :eek:

Ranyyy, Karolu, jak Ty tak pędzisz i chcesz się wprowadzić w lipcu, to znaczy, że ja nie mam szans na sierpień :bash: :cool:

Powiedz mi, co docieplasz pianą, bo z dziennika rozumiem, że nie tylko dach?

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! Chociaż dla Ciebie dobrze, że nie ma pięknej pogody, bo by Cię gnało z domu ;)

Karolinko-wpadlam do Ciebie zobaczyc na wiezbe.....

Japiernicze ale Ty masz SPEED!!!!!!

DACH,OKNA,KABLE-PRZECIEZ W PRZYSZLYM TYGODNIU BEDZIESZ MIESZKAC!!!!!!:eek:

Gratuluje postepow i trzymam kciuki zeby wszystko poszlo zgodnie z planem ale znajac zycie i ciebie to pojdzie szybciej;)

Widze rowniez problemy zdrowotne wiec zycze DUUUUUZO zdrowka dla calej rodzinki i oczywiscie siedze sobie pod oknem tarasowym i podgladam!!!!!;)

JESTES WIELKA!!!:hug:

Karola!

Super,że pomimo niesprzyjających warunków pogodowych tak pędzicie z budową :yes:

Super domek wygląda z oknami i bramą :).Choć (jak pisała mariomili ) brama wydaje się biała :)

Macie piękne,OGROMNE pomieszczenia :jawdrop:-pokój Julki,wasza sypialnia.....:eek: I te przeszklenia :eek:

No,ja mam nadzieję,że do lipca to się jeszcze nie raz zobaczymy ;).

Karola! Zdrówka dla Julki i ucałuj ją serdecznie :).Co te choróbska się tak Was czepiają ? :mad:

Karolko jakoś ostatnio nie pisałam a śledzę na bieżąco ;) lubię takie pioruny jak Ty w działaniu :wiggle:

Przykro mi, że maleńka się męczy :( mam nadzieję, że u Ciebie też będzie ok i wspomożesz Marjelkę w forumowych zamówieniach :rolleyes: Ja zaczęłam się właśnie ostro odchudzać, żeby bejbisa mieć ;)

Uwielbiam wasz 3-ci dom :yes: taki przestronny i te proste ściany :wiggle: następny dom będę budować kostkę :yes:

Nie mogę się doczekać wykończeniówki w waszym wykonaniu ;)

Kobieto! Szacunek! Ale Ty masz tępo!! Ja sie 3 m-ce zastanawiam czy przesunac mala sciane, a Ty w tym czasie prawie dom skonczylas! Jestem pod wrazeniem :)

Teraz jak wykonczeniowka sie zaczyna , to juz bede codziennnie podgladac (sorki, stawianie scian z cegly nie jest tak interesujace) :)

Okna masz przepiekne, Zadroszcze baaaardzo. :)

Jest jakas szansa na uzupelnienie listy polecanych przez Ciebie wykonawcow, bo tylko od okien i drzwi zostali? Kiedy mialas ich wiecej. Rozumiem, ze z roznych wzgledow ich juz nie polecasz. Poszukuje roznych fachowcow od wykonczeniowki.

Zostawiam zyczenia zdrowka dla calej Twojej rodzinki, bo chyba teraz tego najbardziej potrzebujecie. :)

Hej mariomli :hug:

Brama jest w kolorze jaśniutkiej sarości, ale na fotkach jest zdecydowanie jaśniejsza i przekłamana ...

Jak pojawi sie tynk na elewacji (maj) to będzie widać mam nadzieje, co i jak ;)

No tak, jak będą tynki i wylewki to zacznie sie wykończenówka :D

Ale obecny tydzięń to taki sajgon na budowie,że mam wrażenie,ze od ilości i szybkości pracowników, mimo, braku ogrzewania temperatura w domu jest pokojowa :lol2:

:hug:

Gumisiu, tak mi miło ,ze do mnie zajrzałaś :hug:

Na budowie duzo się dzieje, ale ja dzięki temu ładuję akupmulatory i mimo trzeciego antybiotyku, mam wrażenie,ze mój organizm jest jak nowy ;) :D

Gumisiu, mam nadzoje,ze Kiedyś przyjedziesz do Lublina i wypijemy razem kawusię cio ??? :)

:bye:

Aggula część :)

Plan jest na lipiec... prawdopodobnie druga połowa... :rolleyes:

Spokojnie dasz, ze wszytkim rade!

Rany miałam do Ciebie zajrzeć już 1000 razy i zawsze coś... nie wyrabiam :sick:

Kochana ja docieplam połacie dachu nad garażem, bo tam będę mieć strych... i tam stosuję pianę otwartokomórkową ( elastczną twardą ale berdziej miękką,niz zamkniętokomókowa) a na drugi stro nad domem kładę warstwę piany zamkniętokomórkowej :yes:

Pozdrawiam :bye:

Lady cześć kochna :)

CIesze sie,że podoba Ci sie domek, nawet nie wiesz, jak bardzo :wiggle:

A na kilka spotkań przed lipcem, zdecydowanie liczę :D

Coś to zdrowie nam wszytkim szwankuje, ale taka jest też pogoda,że :sick:

Buziaki dla całej rodzinki :*****

venusko :hug:

Ciesze sie,ze jesteś :)

Dzięki kobieto za wszytkie komplementy :D

mam nadzije,zę odwiedzisz kiedys moje włości osobiście :yes: :D

Ja wprawdzie nie jestem tak uzdolniolniona kulinarnie jak Ty ale na kawusie i ciacho zapraszam :wiggle:

Buziaki :***

Maciejka2

Wiatm serdecznie :)

Dzięki wieeeelkie :hug:

Ekipy z którymi współpracuje, naprawde sobie chwalę :yes:

Nie mam oficjalnych namiarów na stronie, bo podpisłałam z nimi umowę na współpracę rozszerzoną, odkąd mam firmę ( firma pełna parą zacznie działąlnosć pod koniec wakacji ale pierwsze małąe zlecenia pojawiaja się juz wcześniej ;) ).

Jak coś pisz na priv, kogo potrzebujesz ;)

Dzięki za życzenia zdrówka, zdecydowanie, teraz najpotrzebniejsze :yes: :hug:

Kilka dni mnie nie było, a tyle się dzieje :) Podziwiam kilka ekip na budowie. Karolcia oczywiście idziesz jak burza, jak zawsze zresztą, wiesz, że Cie podziwiam :)

Z tapeta nie pomogę, bo ja to na spokojność bym postawiła, albo na czerwono tę scianę zrobiła :)

Zdrówka dla Julki :)

Karola, no to teraz się zaczęło, Ty pewnie jesteś w swoim żywiole:D

pamiętam z pierwszej Waszej budowy Twoją relację działań kilku ekip naraz, my wtedy zaczynaliśmy naszą budowę /mój m wyszukał w gazecie Waszą histroię i zaczęłam śledzić Wasze poczynania na budowie, przeplatane z wyborem welonu i innych spraw związanych z Waszym ślubem - wtedy już stwierdziłam, że musicie być pozytywnie zakręceni/, drugiej takiej osoby to chyba nie ma na tym forum, podziwiam i trzymam wielkie kciuki:wiggle:

tapety wszystkie ładne, ale 3 najmniej mi się podoba;)

zdróweczka dla Julici, pozdrawiam:hug:

Edytowane przez anakris

Karolcia pomieszczenia w środku to Ty masz ogromne, chyba że moje takie małe i dlatego mam takie wrażenie;);)

Tapeta za łóżkiem to chyba jakaś wzorzysta (te pierwsze tapety fajne), pasiasta (jak dla mnie) Mi podobała się wizualizacja sypialni Magdy ZZZ z pasiastą ścianą za łóżkiem, ale wiesz że ja pasiasta jestem więc wszędzie bym je dawała :rolleyes: Ale Ty już coś wybierzesz, że nam szczena znowu opadnie:rolleyes::rolleyes:

A jak się czujesz?

:hug:

Edytowane przez Magdzinska