koza79 20.03.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Cześć Karola, czyźbyś wśród katalogów collins&company miała? Właśnie dzisiaj odebrałam swoją tapetę z katalogu monaco. Jeśli nie oglądałaś go to zajrzyj bo pamiętam że właśnie dużo połyskliwych kremów było.A tak przy okazji, podczytuję dziennik i pełna podziwu jestem:). Tempo działania masz dziewczyno zawrotne:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 dużo zdrówka Karolina:) w sumie oświećcie mnie Lejdis - jak to z myciem okien - do których nie ma dostępu (nie otwieranie, nie ma dojścia) - ile razy w roku rozumiem, że firma takie myje? przy moim zboczeniu okiennym musiałaby co miesiąc - jak to realnie wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 21.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Karola co to za tapeta ta pierwsza , która pokazywałaś ? Śliczna bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 21.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Głosuję za nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 21.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak dla mnie number 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.03.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Helloł Karla Ja jestem za 1 (2 nie podoba mi się wzór, 3 za skromna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.03.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Karolciuja tez jestem za 1u mnie w sypialni podobna kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak dobrze,że ja Was mam :hug: Doradzajcie, bo zgłupiałam z tą tapetą i sama nie udzwignę tematu Ja mam zonka przez to łóżko.... nie iwem czy do tej szarości i tych ozdobnych gwoździków te z wzorami nie bedą "za bogate" Ale mówice,ze ok ??? Mam jeszcze jeden zonczek... co z oknami ???? Tzn. co w oknach??? Moje są specyficzne bo aż czrery... i narożne... zasłony odpadają! Pytanie czy dać drewniane , szerokie, białe żaluzje ??? Czy delikatnie białe, dość mocno upięte, firanki , gładziutkie , przezroczyste.... karnisze wtedy zabudowane.... HELP!!!! NO I CZY TEN WYBÓR MA SIĘ JAKOŚ DO TEPETY ,A JAK TAK, TO JAK ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Karolcia też jestem za jedyneczką Ja w sypialni lubię firanki, delikatne, bez wzorków;) W całym domu mam białe żaluzje (do których przekonałam się po Twoim domku numer 2, tylko moje takie wąskie są) w każdym bądź razie, w reszcie okien żaluzje, a w sypialni jest gładziutka firanka (żaluzje zresztą też, ale ja mam blisko sąsiadów), ale główną rolę gra firanka, która powoduje że rano można się tam bez skrępowania przebrać, lub nago z mężem polatać:P Jeśli zasłony odpadają to jestem za firaneczką (fajnie to wygląda u np. Oli U, czy Venuski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) prawie zaproszenie bym przeoczyła a ja na ciastko zawsze joke do dobrego towarzystwa zawsze Karolko tapeta która igra sobie ze światłem jest super, te ornamenty są boskie ale takie już oklepane Ja doradzam tę połyskująca bez wzorów ale taką chropowatą(?) - ostatnia Okna hm....z jednej strony mogłabyś dać zasłonę podpiętą chwostem i dołożyć rzymskie lub zwykłe rolety jeżdżące w ramie okna Edytowane 21 Marca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 21.03.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Karola,wg mnie tapeta nr 3, reszta jakaś taka zwyczajna i właśnie oklepana, łóżko jest zdobione więc tapety już bym wzorzystej nie dała.wiosna?? u nas 2 stopnie i pada śnieg.Jak Julka?my mamy antybiotyk- zapalenie zatok, ale po dwóch dawkach jest już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Karolku a ja przyniesłam inną propozycję co byś powiedziała na lamperię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Milena to ta tapetka http://img109.imageshack.us/img109/2440/20130321135525.jpg MagdaBartek hej Ja nie bierę profesjonalnej firmy Przychodzi do mnie 2 -3 razy w miesiącu Pani Lucynka. :rolleyes:Okna też myje głównie ona , sprytna kobitka i ona ma taki mega wysięgnik jak dłuuugi kij do malowania, na końcu jest końcówka z gąbką i ściągaczką i tak działa z oknami. W nowym domu jest bardzo głęboka podbitka, przy bocznym dużym przeszkleniu Julki ma 150cm głebokosci więc mam nadzije,że to troche pomoże i nie bedzie się tak chlapać Pozdrawiam Peonia, Madzialena-lublin, Nesska, karolku Dzięi wielkie za głosowanie !!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.03.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ja glosuję za nr !1w dzienniku:) i witam się smętnie z Krk:) u nas dzis już po słońcu i czekamy na jutrzejszy śnieg:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.03.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Karolcia!, Wpadłam tak na szybciutko (póki Pola śpi) pomiędzy wieszaniem prania a prasowaniem . Jeju....jaka ta wasza sypialnia piękna:eek:.Jest ogromna . Fajny układ sypialni,wnęka na tv.... Ta ściana na której będzie stało łóżko gra "pierwsze skrzypce" i musi być gustowna . Ja głosowałabym chyba (jeśli muszę wybierać tylko z tych 3 propozycji) chyba na nr.2...... Buźka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Venus, Madza, monia , mal26dzięki ogromne Mówcie co myślicie, to moze mi sie coś rozjaśni No i nie wiem co z oknami... No nic uciekam bo Julek dokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 21.03.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Hej Karola! Wpadłam na głosowanie... wybieram 1 3 jest za skromna a z jedyneczką wcale nie przedobrzysz... ma wzorek ale nie jakis mega rzucający się w oko. Także z Twoim łóżkiem tapetka nr 1 wpasuje się nieżle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 21.03.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A ja nie wiem, co doradzić, Karolu... Kiedyś bardzo podobały mi się dokłądnie tapety z wzorami, które pokazujesz, ale rozpatrywałam je 8 lat temu, jak wprowadzaliśmy się do obecnego mieszkania. Bardzo mi się opatrzyły od tamtego czasu i jakoś boję się takich wzorów - właśnie tego, że się szybciutko opatrzą... A nie myślałaś o pociągnięciu tej ściany jakąś ciemniejszą farbą, która stworzy wytworne tło dla szarego łóżka? Tylko, kurde, przegapiłam to łóżko...! wkleiłaś je gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 21.03.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Hej Karolinka coraz piękniej sie już u was robi, zdjęcia super , jak juz przyjda tynki to z górki , a tempo na budowie zabojcze . Ciesze sie zdrówko i siły Ci wracaja Co do twoich dylematów tapetowo- oknowych to moim zdaniem tapetka nr 1 i 3 jak najbardziej pasuje do twojego łóżka jak i wystroju pokoju jaki planujesz , 3 za duzy wzór. Ale jesli mialabym wybrac pomiedzy tymi dwoma wspomnianymi to moj glos za nr 1 pomimo ze ma wzorek to jest on na tyle delikatny ze nie bedzie sie bardzo rzucal w oczy, a akcencik fajny jest. Karolinka okna masz tak piękne duze i przestronne że moim zdaniem szkoda je zaslaniac zaluzjami ( ja bym sie czula w domu troche jak w biurze) Leciutkie gładkie firaneczki pieknie dopelnia wnetrze a czy to w dzien czy w nocy efekt Super ,a gladziutkie nawet do wzorzystej tapetki nr1 beda wygladac ladnie i zmyslowo;) Ale to tylko moje zdanie czekam na twoj werdykt:hug: Edytowane 21 Marca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.03.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Karolcia ja nieśmiało się wypowiem ja jestem za trzecią, mnie własnie skromna sie podoba Słyszałam, że w Lublinie wiosna przyszła, bo w Milano pada śnieg Ch...ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts