anso 23.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Karola wszystkiego naj najjj. zdrówka i spełnienia marzeń:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 23.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Karolciu i ode mnie, zdrowia, miłości, uśmiechu i... aby ten dom okazał się tym wymarzonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.03.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Karolka,wszystkiego NAJ!!! - szybkiej i sprawnej wykończeniówki i rychłej przeprowadzki, oraz dużo zdrowia!!!! Mam pytanie o Twoją kostkę brukową - masz w końcu Piccolę z Libetu czy inną z firmy Jadar?To jest kostka płukana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.03.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Sharlotko , kostka chyba z firmy Jadar... nie jestem pewna, ale to nie ta z Libetu Kostka płukana wizualnie to samo co piccola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.03.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 isa99, anso, Aggulka, Tosia, Sharlotko, monia996, Nelcia, , Venus, emiranda, anakris, Honoratko, mal26, zuziu, Peonia, sylwiam, Monia22, kakusku , Martusia,Jola, nazwa12 BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WSZYTKIE ŻYCZENIA :hug: :hug: Niech się spełnią.... !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.03.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Kochane odpisze na wszytkie komenciuki i privi, ale jutro, bo dzisiaj mam kontynuację urodzin i wieczór z mężem Ściskam mocno i jutro wracam na forum w pełnych obrotach p.s Venusko dzięki za namiar , ale jak kliknełam wczoraj w nocy, to juz były wszystkie wyprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Uciekaj kochana do męża a jutro wróć do nas:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Karolcia nie było mnie wczoraj na forum, więc SPÓŹNIONE ale SZCZERE życzenia!!! Niech obecne marzenia się spełnią, a nowe wciąż pojawiają w Twoim życiu:hug::hug: Oprócz tego zdrówka, bo ono najważniejsze oprócz miłości i rodziny..... :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.03.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Cześć Madziu, a już myślałam ze ukrywasz sie w innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 eh szkoda jeszcze w norddeco można je kupić ale dużo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.03.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Venusko juz kupiłam drożej niestety no ale trudno, czaiłam się na ten dozownik juz z pół roku Zamówiony i niedługo powinien przyjść Buziaki wielkie Emilko cześć Powiedz mi kochana co tam u Ciebie budowlanie, bo milczysz jak zaklęta,a lbo ja głucha jestem bo żadne newsy do mnei nie docierają Buziaki :*** Madziulku dzięuję Ci baaaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.03.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Karolciu i ode mnie, zdrowia, miłości, uśmiechu i... aby ten dom okazał się tym wymarzonym Aggulko po tylu życzeniach urodzinowych, marzenia paczkują w mojej głowie na potegę Te budowlane również Dom nr 3 na pewno tym ostatnim nie będzie... Dzisiaj o tym myslałam i jeszcze musze wybudować poza tym który teraz buduję 2 domy Kolejny nr.4 który spełni moje skryte pragnienia, ale który jest kosztowny no i musi być do tego odpowiednia działka ... to w ciągu kilku moze jak jakoś wytrzymam max 10 lat oraz domek nr 5 na tzw. stare lata ....... czyli 5 będzie za 35 lat w opcji parterowej buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.03.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Lady kochanie słucham, czytam i się słucham Wiesz dzisiaj oddałam wszytkie katalogi.... i daję sobie chwilę na wstrzymanie... bo nie jestem niczego pewna Zrobie sobie tydzień przerwy i ze świeżym podejściem wrócę do tematu i kupię raz, dwa W końcu jak mi się tapeta znudzi, to wybudoje nowy dom i po kłopocie (Żart!!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garzim 25.03.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Karolcia ja bym nie była taka pewna że to żart:)A z okazji Twoich urodzinek życzę Ci aby Twój plan zrealizował się w całości a Wasza rodzinka cieszyła się z uroków tego pięknego lokum -NO i duże buciaki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 25.03.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Madzia, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Naprawdę! Jak ja bym chciała się tak ponudzić w domu! JA już mam dość swojej prraaccyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy JA bym tak chciała posiedzieć w domu, nic nie robić i zanudzić się na śmierć - a nie po 10 h w robocie!!! Korzystaj kobieto, póki możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.03.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Madzia, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Naprawdę! Jak ja bym chciała się tak ponudzić w domu! JA już mam dość swojej prraaccyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy JA bym tak chciała posiedzieć w domu, nic nie robić i zanudzić się na śmierć - a nie po 10 h w robocie!!! Korzystaj kobieto, póki możesz Cześć Isa Wierz mi, że się wcale nie nudzę Zajęć i pracy mam ogrom przy dwuletnim synku;) Myślę, że pracując zawodowo byłam nieraz mniej zmęczona niż teraz- mimo, że pracę miałam bardzo stresującą Sama zobaczysz kiedyś jak to jest się "nudzić" będąc w domu z dzieckiem:) Zanim Kubuś się urodził pracowałam zawsze i ja to bardzo lubiłam. Teraz jest on i chwilowo wyłączyłam się z życia zawodowego, ale mam nadzieję że z czasem się to zmieni. Chodziło mi tylko o to, że jestem aktualnie "wypalona" jeśli chodzi o dalsze urządzanie, bo nie mam okazji zatęsknić za domem, bo ciągle w nim jestem;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 25.03.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Madziula, ale ja Ci zazdroszczę - naprawdę Ja pracuję już non stop 20 lat, dziecko mam dorosłe, i głupia - zamiast cieszyć się macierzyństwem - to po 3 m-cach macierzyńskiego wróciłam do pracy. Biorąc pod uwagę wiek emerytalny 67 lat i to co mnie jeszcze czeka to ja po prostu jestem ostatnio przemęczona i myślę że tego siedzenia w domu to już nie dożyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.03.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Isa:hug: Słodkich snów:rolleyes: Skończyłam kolejną część Gry o tron więc idę spać, bo jutro rano znowu mnie obudzi głośne mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ja przyszłam z taką prośbą Czy ten piąty dom mogłabyś budować znowu w naszych okolicach Ja tu się cieszyłam , że będziesz moją sąsiadką, a ty znowu cudujesz Wizja nowej łazienki, fajnie się zapowiada, konsolkę gotową kupiłaś? Bardzo ładna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.03.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) Ej Martulka ale przed 5 musi jeszcze być czwarty i to w czwórce mam mieszkać do emerytury Ale spoko loko i tak innej okolicy nie biorę pod uwagę A na razie będę jeszcze długo Twoją sąsiadką tutaj W końcu trzeba bedzie całe wakacje chrzcić domek drinusiami , nie sąsiadeczko ???? Konsolka kupiona w Vinotti Buziaki :*** Edytowane 27 Marca 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts