isa99 26.03.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 hellou Karolka, jak domek ślicznie wygląda z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Karolcia, Ty swirusie, uwielbiam Cie:lol2: I tez chce byc Twoja* sasiadka! Moze ten nastepny to w Kielcach bedzie, ciooo? * I Martusi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 27.03.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Karolcia, Ty swirusie, uwielbiam Cie:lol2: I tez chce byc Twoja* sasiadka! Moze ten nastepny to w Kielcach bedzie, ciooo? * I Martusi:lol: hazeleyes to wyglada na to, że my jesteśmy sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.03.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 czesc isa99 Dzięki kochana Hazeleczko cześć A jak tam wiadome sprawy ??? Moze to Wy zmienicie miasteczko cio ???? W sumie co za różnica LUBLIN ZAPRASZA szczgólnie taką laskę jak Ty no i producenta 2w1 z uroczym małżoniem i cudnym syniem Buziaki i juz czekam na nasze spotkanko O proszę Iza też z Kielc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 27.03.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie!!! Karolka postępy na budowie:jawdrop:, Wiosnę to już wywołuję wszystkimi sposobami: porządki wiosenne (nawet dzieciom w szafkach ciuszki poprzebierałam, zimowe schowałam i nic) taka zimnica i wiatry, a ja okna pomyłam, jeszcze pozostało mi komplet tarasowy zakupić i wiosna już musi przyjść Oby zapowiedzi pogodowe wreszcie się sprawdziły i ciepełko przyszło Edytowane 27 Marca 2013 przez Janiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 o wy cholery ale macie dobrze, u mnie na ulicy same stare domy i co za tym idzie sąsiedzi w wieku moich rodziców/teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Karelajna wyczyść skrzyneczkię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 27.03.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam,mam pytanie do zaprawionej weteranki - jakie polecasz okna - ja się waham pomiędzy Schuco Si82 a Veka alphalinedaj znać jakie okna wybraliście.pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.03.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Karola przegapiłam :oops: Twoje święto Spóźnione ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻADNYCH PRZESZKÓD W DĄŻENIU DO WYZNACZONYCH CELÓW I DUŻO DUŻO DUŻO ZDRÓWKA DLA CAŁEJ WASZEJ RODZINKI http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-719593.gif ps u mnie jest pełno działek do kupienia byłybyśmy przez chwilę sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.03.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Janielka cześć Dobrze,ze walczysz z ta zimą, w końcu musi przynieść to jakiś efekt Ja natomiast coraz bardziej wierzę w to,ze wiosna nie nadejdzie A po zimie przyjdzie lato!!! Najbliższy tydzień, od dzisiaj.... nadal ma byc słabo ale gdzieś w prognozach długoterminowych widziłąm,ze w weekend 6-7 kwietnia ma być kilkanaście stopni na plusie i słońce CHCĘ WIERZYĆ Przez tą zimę, ciągle wyszukuję jakis wycieczek i wyjazdów w ciepłe strony Jak jeszcze zima chwile potrwa, to zbankrutuję bo na ten rok wykupiłąm juz 3 wyjazdy, w tym jeden poźną jesienia,zeby przedłuzyć nasze krókie lato Kurde, od poł roku mamy zimę a kolejne 6 mieisęcy ma obskoczyć pozostałe 3 pory roku mam to gdzieś, szukam działki!!!! NA POŁUDNIU EUROPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.03.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Venusko my mieszkamy z Martulką bardzo blisko mimo,ze na teoretycznie dwóch innych osiedlach,a le w linii prostej to mamy do siebie ze 400metrów Przeprowadzajs ie do LBN będize wesoło duisaczku ja w kewstii okien cienki bolek jestem ja mam okna na profilach schuco pakiet dwuszybowy, szyby wzmacniane... Pozdrawiam Admetko dziękuję Jak to sąsadką na chwile ??? Wprawdzie z nowego domku szybko się nie zamierzam wyprowadzać, ( wątpię żebym dała radę szybko do tego przekonać Artura, bo nowy dom byłby mocno kosztowny, konstrukcyjnie i wogóle ) poza tym on potzrebuje stabilizacji chociaz na trochę i ja go nawet rozumiem No ale jak juz kiedyś machnę tą 4 to zostaję tam do emerytury, wieć jak powstanie on w Kielcach, to będziesz musiała sie ze mna meczyć przez kolejne 40 lat :lol2: CHociaż szczerze mówiąc to ostatnio przez ta zimę, chyba zamiast w Kielcach i Lublinie zacznę szukać działki w Hiszpani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Karola krejzolu ty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 No to jak 4 to ostatni to koniecznie buduj w Kielcowie pomyślałam że na chwilę bo o 5 doczytałam u nas pod lasem nie wieje - działki obok wolne na całym pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.03.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 JA TEZ ZOSTAWIAM SPOZNIONE ,ALE BARDZO CIEPLE I SZCZERE ZYCZENIA URODZINOWE!!!NIECH CIE NIGDY TEN POWER NIE OPUSZCZA I DUZO,DUZO ZDROWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Postepy-szok!!!!!Ja sie dalej z dwoma oknami bujam a Ty jak strzala idziesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Hej nie za dobrze Ci??? Trzy wyjazdy??? Toż to rozpusta jakaś :P:P:P Ja jak pomyślę, że lato mogę spędzić na moim pięknym tarasie (albo raczej w miejscu gdzie taras ten kiedyś powstanie) to mi się nigdzie nie chce doopki ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.03.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Karolcia dziękuję za ciepłe słowa u Oli U.:hug: Babcia chorowała już od dłuższego czasu, więc po trosze byliśmy trochę przygotowani że to kiedyś nastąpi, choć wiadomo że zawsze smutno;);) Domek prezentuje się coraz "pełniej":D:D Jak wrócę od rodziców po dwutygodniowej wizycie (będę tam bez netu) to coś czuję, że Ty już będziesz kłaść płytki i malować ściany hehe Korzystając z ostatniej okazji, bo jutro nie będę mieć czasu- CHCIAŁAM ŻYCZYĆ SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT W GRONIE NAJBLIŻSZYCH ORAZ MOKREGO DYNGUSA!!!!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ciekawe ile z LBN jedzie się do Wawy Karolka mnie nieustannie zadziwia wasze tempo, żebym tak ja i mój mąż byli zdecydowani tak jak wy u nas to się wszystko przeprocesować kilka miesięcy musi, a już najmniej tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 karolka[/b tymi zdjęciami przyciągnęłaś słoneczko- u nas świeci:)] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.03.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Mariomili No cio ???? admetka, no 4 będzie najdłuzej bo do emerytury 5 w parterze bedzie ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.03.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 GUMISIU ale miło Cię widzieć, Dziękuję baaaaaaaardzo!!!!!!!!! :hug: CO Ty mówisz, dalej z oknami sprawa nie załatwiona ??? Tzrymaj sie cieplutko Magdzińska Chyba łatwiej się przygotowac na odejście blsikiej strszej osoby w takich okolicznosciach,a le kiedy to następuje jest równie smutno Kochana jak to bedziesz bez netu przez 2 tygodnie!!! ???? JA JUZ W TAKIM RAZIE TĘSKINIĘ!!!!! Madziu WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Pełnych miłości i ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts