Karolina i Artur P 28.03.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nesska Ja doskonale rozumiem radość z mozliwośći spędzenia wakacji w nowym domku, na tarasie Tego nei da isę z niczym porónać Nie mniej jednak, my uwielbiamy podróżować..... podróze to dla mnie najwększa przyjemnosć Lubie i wyjazdy na włąsą ręka jak ten rok temu do Barcelony, wypożyczenie samochodu i totalna niezależność... ale czasami hotel w opcji... wszytko podane na tacy i błogie nic nie robienie też jest potzrebny Takze dla mozliwośći podróżowania, zwiedzani, zmiany klimatu mogę poświecić inne przyjemnosci Venusko z Lublina do Wawy jedzie się 2 godzinki... no moze 2,5 w zależnosci od nasilenia ruchu, pogody, i tego gdzi edokładnie chcesz dojechać A Ty pamietaj o wizycie obowiązkowej w te wakacje Justynko wiesz ja jestem w gorącej wodzie kompana, i dla mnei brak mojego wewnetzrnego zdcydowania w jakiejśc sprawie to tortura Niecierpie niewiedzieć Wiec szybkie decyzje po podstawa Poza tym skoro mam jeszcze do wybudowania 2 domy to musze sie streszczać, bo starosć mnie dopadnie Moniś hej U nas też pełne słońce Ehhhh niech to lato do nas pędzi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 starość dopadnie no chyba padnę dzieciaku przecie Ty starsza ode mnie 2 lat, no może 3 a ja przecież nie stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.03.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 No niby aż taka stara nie Ale tak młoda jak dzisiaj juz nigdy nie bedę kilka dni temu były 27 urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) Hej Karolinko alez Ci zazdraszczam twoich wyjazdów ale w dobrym tego slowa znaczeniu my ze wzgledu na przprowadzke w wakacje w tym roku chyba mozemy zapomniec moze pozna jesienia ale jesli juz to na last minute cos zorganizujemy !! Sama ostatnio do mojego M. mowilam zebysmy wszystko w diabli sprzedali i kupili dzialke i dom w cieplych karajch bo juz mi to zimno bokami wychodzi , ale musialabym zabrac chyba ze soba tez moja mame i siostry bo bym sie bez nich zaplakala nie umialabym zyc sama na obczyznie Edytowane 28 Marca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 28.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dzięki za infoTaaaa cienki bolek hihihihi - przy trzecim domu widać wybór okien jest jak zakup chlebka hihihihihi pozdrawiam wielkanocnie Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 no tak u Ciebie 27 ja będę mieć 24...a to dla mnie w ogóle jakaś masakra ja stanęłam gdzieś między 19 a 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 venus i karolka:jawdrop::jawdrop: toć wy dzieci a ty karolina o starośći, boże w twoim wieku nawet nie myslałam o wieku:) to co ja mam powiedzieć 39 już stuknęło:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Phi, phi...no dobra:D Monia a Ty sie za bociana bierz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Phi, phi...no dobra:D Monia a Ty sie za bociana bierz;) zima... nie ma ani jednego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.03.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 zima... nie ma ani jednego:bash: Czekaj zaraz będzie ich pełno, napewno któryś coś ci podrzuci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.03.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Pozdrawiam moją równolatkę monika996 witaj w klubie, dziewczyny tu takie młode, kiedy to było, tylko pozazdrościć Wam wieku moje kochane, korzystajcie bo czas tak szybko leci;) Przybiegłam i ja, jak zobaczyłam te tynki u Ciebie Karola, Wy jesteście jak torpedy, nawet się nie obejrzymy a już będziecie mieszkać zrobiło się tak domowo, przytulnie, suuper domek wygląda:jawdrop: Łazieneczki też bardzo fajnie się zapowiadają, już nie mogę się doczekać, jak będziesz miała wycenę tych luster to poproszę nieśmiało na privka, bo też mam zamiar coś zamawiać, co do kuchni to myślę że jak biała na pewno będzie śliczna, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.03.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Cześć gufniaro moja kochana Jak zobaczyłam tynki to miałam , ja nie mogę z Wami:eek: Ach i masz mój ulubiony dozwoniczek podkradnę Ci przy najbliższej wizycie Wrzuciłam Ci te jaja świąteczne u mnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 anakris cześć. tu się z mlodzieża zadajemy:) więc odessiemy tro:)hę energiii;););) a ten dozowniczek skąd. .przydałby mi się taki , czarny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 monika996 , ale to takie fajne towrzystwo i jak im tej energii troszeczkę podkradniemy to myślę, że one się nie obrażą pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) Karolinuś Wpadam aby się przywitać Mam masę spraw na głowie i kompletnie nie mam czasu na forum Chwilę mnie nie było a u Was pojawiły się już tynki i po świętach na tapetę trafi kuchnia SUPER Uściski http://images45.fotosik.pl/1772/e11cd3b5bc55c64bmed.jpg Edytowane 28 Marca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 monika996 , ale to takie fajne towrzystwo i jak im tej energii troszeczkę podkradniemy to myślę, że one się nie obrażą pozdrawiam serdecznie:bye: No Karolka ma jej prawie jak reaktor atomowy - więc nawet nie zauważy Karolinko, ja mam nadzieję że jak Ty już będziesz się wprowadzać to ja będę miała chociaż fundamenty dzisiaj dostałam list, myślę sobie - wreszcie pozwolenie na budowę - a tu...... cała lista braków w złożonym projekcie myślałam że padnę i już nie wstanę pojechałam do starostwa, gdzie okazało się że na szczęście to tylko tak źle wyglądało i biorąc pod uwagę święta to do przyszłego tygodnia uda mi się wszystko załatwić - na szczęście idzie wiosna więc optymizm dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2013 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img16.imageshack.us/img16/3097/wielkanockartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.03.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Karolka widzę, że już tynki - idziesz jak burza. Powiedz mi jakie tynki stosujecie i jakie sufity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.03.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Hej ZUZIU Jesienne wyjazdy maja wielki urok Mam nadzije,ze się Wam uda wyskoczyć i naładować bateryjki Ale sama przeprowadzka do nowego domu da tyle szczęścia i pozytywnej energii,że starczy do kolejnych wakacji Buziaki dusiaczku Wesołych Świąt!!!! Venusko 24 będziesz mieć ??? No to jednak starość u mnie Ja zatrzymałąm się na 25 urodzinach i jak ktoś mnie yta, to odruchowo i nie umyślnie w pierwszej chwili odpowiadam 25 Dopiero po chwili zaczynam liczyć Moniś spoko loko ja o wielku jeszcze nie myśle Przy ilości zajęć jaką sobie organizuję, nie mam na to czasu i oby tak było jak najdłuzej Poza tym co to jest 39 lat! ??? Prosze cię masz raptem dyszkę i ciut wiecej odemnie Poza tym metryka sie nie liczy, widziałam kiedyś jakąś tTwoją fotkę i od tej pory przez Ciebie mam tak :jawdrop: O figurce nie wspomnę... przez zazdrość !!! Buziaki wariatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.03.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 anakris hej kochana No tyneczki sie robią, ciesze się ,bo dzięi temu przez Święta te na piętzre będą juz schły Energii mam naprawde nadmiar i to nie zawsze dobrze..., szczególnie dla otoczenia Energię bierzcie tylko nie za duzo żebym dociągneła budowę do końca No i żeby sił starczyło na przekonywanie męża do nowych pomysłów Chwilami biedny jest ten mój kochany mąż ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts