Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Karola, ja mam pytanie co do planowanej kuchni. Wspominałaś, że planujesz 6 słupków z czego w jednym z nich dużą lodówkę ,a następnym zamrażarkę , a nad nią piekarnik. Podoba mi się to rozwiązanie. Czy jakoś specjalnie izolujesz piekarnik od zamrażarki i jakiej firmy montujesz sprzęt- masz duże doswiadczenie, proszę co polecasz?

Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia :hug:

Venusko hej :)

Nie mam dużo pokoi, ale są dosć przestronne :yes:

Na parterze jest tylko gabinet, szatnia,wc, kuchnia, jadalnia, salon, pralenka i kotłownia.

Na piętrze nasza stpialnai z garderobą i łazinką, pokój Julki, łazienka ogólnodostępna i pokój gościnny ;)

A Ty się za mała ilością pokoi nie martw, nie wiesz co sie robi jak brakuje pokoi ? Nowy domek się buduje i z głowy :lol2:

Buziaki :hug:

Waclau witam serdecznie :)

U mnie będzie 5 słupków wysokiej zabudowy.

W jednym z nich chłodziarka na całości ( nad nia jeszcze jedna szafka)...

A obok piekarnik i pod nim właśnie sam zamrażalnik.

Nie izoluję specjalnie przestrzeni pomiędzy. Zawsze informuje firmy wykonujące o sposobie usytuowania AGD i nigdy nie ma problemu :no:

Do tej pory miałąm tak w obu poprzednich domach i uważam to za udaną opcję ;)

Sprzęt obecnie podobo jest tak skonstruowany,ze nie ma problemu w sąsiedztwie zamrażarki i piekarnika , pomjam fakt ze u mnie piekarnik działa sporaradycznie ...

Ja lodówkę kupię ponownie firmy Liebherr :yes:

Piekarnik gornje który miałam ostatnio był super, byłam mega zadowolona :yes:

Zamrażarki nie pamiętam i jeszcze nie wybierałam ;)

Pozdrawiam serdecznie :bye:

karolina wyrobiliście się migiem z tym stanem deweloperskim domku:yes::yes::yes::yes::yes:

u ciebie zawsze słonce i energia,że aż miło zaglądać.

ja już resztkami sił czekam na ciepło i wiosne . i jak tak dalej pojdzie, to chyba wyniosę się zPl do ciepleszejszego kilimatu, bo już psychicznie tu nie wytrzymuje.albo w przyszlym rok jak pozwoli czas i pieniądze na miesiąc do Hiszpanii wyjadę w styczniu:D

u nas dziś może nie sypie, ale lepiej nie jest:cool:

a z fotelem to szkodh. poszukaj na polskich stronkach

Monia to do tej Hiszpani chyba razem pojedziemy :lol2:

Bo ja własnie od 2 tygodni się odgrażam ,ze się tam wyprowadzam na stałe :cool:

No i kto wie czy za 4 lataka tak nie zrobie, bo ten klimat tutaj mnie wykańcza! :mad:

A w tzw. międzyczasie tez zamierzam uciekać w cieplejsze miejsca ,zeby tą polską zimę jakoś przetrwac ;)

Podobno w środe ma być 13-16C :cool:

OBY :)

Fajny plan :yes:

Moja teściowa własnie uciekła przed ta pogodą wprawdzie tylko do Egiptu ale dwa tygodnie w ciepełku. Jak wspomniałam że jej trochę zazdroszczę powiedziała że jeszcze tylko trzydzieściparę lat i będę miała tez wieczne wakacje :lol2:

Sciany wyglądają super, nawet takie taupe kolorek już jest :D

Mam pytanko o tą pianę bo czytam rózne opinie ...polecasz takie rozwiązanie .? skoro robisz to napewno tak :) Jesli miała byś chwilkę to mogę Cie prosić o koszta takiej zabawy oraz jaka pianę wybrałaś w sensie grupości która odpowiada jakiej innej izolacji ?? Mocno się nad tym zastanawiam bo mam bardzo niewygodne i problematyczne podejscie do ocieplania dachu ..ale jako że jest to "nowe" to nie mam kogo ze znajomych zapytać o poradę :(

No i kto wie czy za 4 lataka tak nie zrobie, bo ten klimat tutaj mnie wykańcza! :mad:

A w tzw. międzyczasie tez zamierzam uciekać w cieplejsze miejsca ,zeby tą polską zimę jakoś przetrwac ;)

Podobno w środe ma być 13-16C :cool:

OBY :)

oby do środy:yes::yes::yes::yes: czekam z utęskinieniem na 13 stopni

A do te Hiszpanii] to chociaż na 3 dni warto by było:Dl

Karolinko jak bardzo pzrejasnialo w domku dzieki tynkom.Widze ze masz swietnych fachowcow bo u mnie po tynkach wnetrza nadal wygladaly jak bunkier nie wpsominajac ile gruzu mialam na posadzkach :eek: Chyba sobie zartujesz z ta Hoszpania :rolleyes: Jeszcze ciut cierpliwosci a i do was wiosna zawita :yes:(u nas od kilku dni pieeeekne slonce )