narendil 31.03.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Karolinko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 KAROLCIU http://i1.fmix.pl/fmi2583/69302dfd0023afe75158092c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.03.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/488246_10201055524655157_1432269561_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.03.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://img17.imageshack.us/img17/1354/jajkajajajajkawielkanoc.jpg Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnychoraz pełnego spokoju i radości czasu spędzonego w gronie bliskich życzyIlona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Karelajno ale ogromne te pokoje Ile ogólnie macie pokoi? bo ja liczę u nas i już mi nie pasuje, za mały ten dom:mad: bo dla drugiego dziecka pokoju braknie, w sumie to dla żadnego nie mam, bo jeden jest kocią bawialnią i ich torem przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 03.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witaj Karola, ja mam pytanie co do planowanej kuchni. Wspominałaś, że planujesz 6 słupków z czego w jednym z nich dużą lodówkę ,a następnym zamrażarkę , a nad nią piekarnik. Podoba mi się to rozwiązanie. Czy jakoś specjalnie izolujesz piekarnik od zamrażarki i jakiej firmy montujesz sprzęt- masz duże doswiadczenie, proszę co polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.04.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia Venusko hej Nie mam dużo pokoi, ale są dosć przestronne Na parterze jest tylko gabinet, szatnia,wc, kuchnia, jadalnia, salon, pralenka i kotłownia. Na piętrze nasza stpialnai z garderobą i łazinką, pokój Julki, łazienka ogólnodostępna i pokój gościnny A Ty się za mała ilością pokoi nie martw, nie wiesz co sie robi jak brakuje pokoi ? Nowy domek się buduje i z głowy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.04.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Waclau witam serdecznie U mnie będzie 5 słupków wysokiej zabudowy. W jednym z nich chłodziarka na całości ( nad nia jeszcze jedna szafka)... A obok piekarnik i pod nim właśnie sam zamrażalnik. Nie izoluję specjalnie przestrzeni pomiędzy. Zawsze informuje firmy wykonujące o sposobie usytuowania AGD i nigdy nie ma problemu Do tej pory miałąm tak w obu poprzednich domach i uważam to za udaną opcję Sprzęt obecnie podobo jest tak skonstruowany,ze nie ma problemu w sąsiedztwie zamrażarki i piekarnika , pomjam fakt ze u mnie piekarnik działa sporaradycznie ... Ja lodówkę kupię ponownie firmy Liebherr Piekarnik gornje który miałam ostatnio był super, byłam mega zadowolona Zamrażarki nie pamiętam i jeszcze nie wybierałam Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 karolina wyrobiliście się migiem z tym stanem deweloperskim domku:yes::yes::yes: u ciebie zawsze słonce i energia,że aż miło zaglądać. ja już resztkami sił czekam na ciepło i wiosne . i jak tak dalej pojdzie, to chyba wyniosę się zPl do ciepleszejszego kilimatu, bo już psychicznie tu nie wytrzymuje.albo w przyszlym rok jak pozwoli czas i pieniądze na miesiąc do Hiszpanii wyjadę w styczniu:D u nas dziś może nie sypie, ale lepiej nie jest:cool: a z fotelem to szkodh. poszukaj na polskich stronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.04.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Monia to do tej Hiszpani chyba razem pojedziemy Bo ja własnie od 2 tygodni się odgrażam ,ze się tam wyprowadzam na stałe No i kto wie czy za 4 lataka tak nie zrobie, bo ten klimat tutaj mnie wykańcza! A w tzw. międzyczasie tez zamierzam uciekać w cieplejsze miejsca ,zeby tą polską zimę jakoś przetrwac Podobno w środe ma być 13-16C OBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.04.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Monia to do tej Hiszpani chyba razem pojedziemy Bo ja własnie od 2 tygodni się odgrażam ,ze się tam wyprowadzam na stałe Fajny plan Moja teściowa własnie uciekła przed ta pogodą wprawdzie tylko do Egiptu ale dwa tygodnie w ciepełku. Jak wspomniałam że jej trochę zazdroszczę powiedziała że jeszcze tylko trzydzieściparę lat i będę miała tez wieczne wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.04.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Karola masz już plany co powiesisz w oknach??? Jakieś roletty, czy firanki?...Też mam okna narożne i zastanawiam się jak ugryźć ten temat (a znając Ciebie to już masz to dokładnie przemyślane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Karolinko,uwielbiam Twój zapał :cool: Domek pięknieje z tygodnia na tydzień ,a ja zawsze oglądając nowe fotki ,zaczynam mysleć o jego budowie :lol2: Cena za kuchnię wysoka ,skoro jest to cena za same meble Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.04.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Sciany wyglądają super, nawet takie taupe kolorek już jest Mam pytanko o tą pianę bo czytam rózne opinie ...polecasz takie rozwiązanie .? skoro robisz to napewno tak Jesli miała byś chwilkę to mogę Cie prosić o koszta takiej zabawy oraz jaka pianę wybrałaś w sensie grupości która odpowiada jakiej innej izolacji ?? Mocno się nad tym zastanawiam bo mam bardzo niewygodne i problematyczne podejscie do ocieplania dachu ..ale jako że jest to "nowe" to nie mam kogo ze znajomych zapytać o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 04.04.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Karolina, zostawilam ci info o kuchni na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Monia to do tej Hiszpani chyba razem pojedziemy Bo ja własnie od 2 tygodni się odgrażam ,ze się tam wyprowadzam na stałe No i kto wie czy za 4 lataka tak nie zrobie, bo ten klimat tutaj mnie wykańcza! A w tzw. międzyczasie tez zamierzam uciekać w cieplejsze miejsca ,zeby tą polską zimę jakoś przetrwac Podobno w środe ma być 13-16C OBY oby do środy:yes::yes: czekam z utęskinieniem na 13 stopni A do te Hiszpanii] to chociaż na 3 dni warto by było:Dl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelikadzelka 05.04.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, chciałam tylko pomoc w sprawie fotela bo ten wydaje mi sie trochę podobny do tego, którego Pani szuka, pozdrawiam http://allegro.pl/cafehaus-antracyt-fotel-tkanina-top-kare-design-i3126528396.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.04.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Karolinko jak bardzo pzrejasnialo w domku dzieki tynkom.Widze ze masz swietnych fachowcow bo u mnie po tynkach wnetrza nadal wygladaly jak bunkier nie wpsominajac ile gruzu mialam na posadzkach Chyba sobie zartujesz z ta Hoszpania Jeszcze ciut cierpliwosci a i do was wiosna zawita (u nas od kilku dni pieeeekne slonce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karina6 05.04.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam serdecznie!!! Ja również podrzucam kilka linków z ciekawymi fotelami może coś się spodoba http://www.sklep.meble.pl/p214113,cafehaus-antracyt-fotel-77044.html http://dller.pl/index.php/pMenuId/2/pCatId/509 http://9design.pl/product-pol-4523-Kare-design-Fotel-Cafehaus-Anthracite-Suede.html http://www.meblemilan.pl/pl,catalog,fotele_chesterfield_i_inne,34,1.html http://www.momastudio.pl/products/224/start/60/?x=ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Karoinko-postepy imponujace!!!I widze ze mojego uszaka wygrzebalas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts