lucka6 05.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Karola, Ty torpedo!! Domek z tynkami wygląda pięknie!! Niesamowita jest Twoja prędkość, normalnie obawiam się że mnie dogonisz Co do fotela, widziałam dzisiaj taki czarny fajny bardzo podobny w Almi Decor w Warszawie w GM, może się zorientuj jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.04.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ivi no to ja wole mieć te trzydzieści pare lat mniej i brak wiecznych wakacji Napisze Ci privka kosztowo technicznego w kwestii piany Generalnie dla mnie jest to idealne rozwiązanie i baaardzo POLECAM Nesska Okna narożne mam na piętrze.... W sypialni planuje barzdo delikatne żaluzje i biłałe, gładkie firanki + zabudowane karnisze... W łazience będą szerokie drewniane białe żaluzje... W pokoju gościnnym.... jeszcze nie wiem Na parterze... okien narożnych nie mam.... generalnie planuje w jadalni i salonie zrobić wnękę na karnisz... Teraz planuje zaslony jedynie w jadalni... a w salonie drewniane , szerokie bałe żaluzje... ale chce mieć "ukrytą" wnękę z karniszem, bo w przyszłości chce miec mozliwość zawieszenia czegoś... moze w okresie zimowym "otulę czymś okna " ale narazie nie planuję W kuchni też będą drewniane żaluzje... Pozdrawiam! Ola hej Kochana mysl, o tej nowej budowie, myśl Masz piekny dom, ale nową budowę ja zawsze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.04.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 yummyyummy hej Dziękuje Monia do Hiszpanii zawsze warto, na każdy czas My jedziemy w lipcu.... ale jak dotrwać do tego lipca ? angelikadzelka dzięki za odzew kakusku z Hiszpania troszkę żartuję.... a troszkę nie Kto wie co przyniesie życie, ja jestem w tym temacie otwarta Z ekipy od tynków jestem bardzo zadowolona Dzisiaj skończyli domek, teraz podłogówki, wylewki i zrobi przyjemniej Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.04.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Karina 6 witam serdecznie Dzięki za fajne foteliki!!! Gumisiu zceśc kochana Boooshe TY masz takiego ??? Gdzie??? No i co z Twoją galerią Buziaki ogromne i pisz co u Ciebie słychać ??? JAk cudny Maluszek Lucka hej hehe tak.... dogonę chyba własny ogon Zerkne do AD dzięi W weekend musze sprawdzic co u Ciebie bo mam zaległości, jak u wszytkich Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.04.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Karolinuś Przybyłam się przywitać Dziękuję za ciepłe słowa Widziałam podobnego uszaka w Ikei Strasznieeeeeee mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.04.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 kakusku z Hiszpania troszkę żartuję.... a troszkę nie Kto wie co przyniesie życie, ja jestem w tym temacie otwarta Z ekipy od tynków jestem bardzo zadowolona Dzisiaj skończyli domek, teraz podłogówki, wylewki i zrobi przyjemniej Pozdrawiam serdecznie I zrobi sie jak u mnie tyle ze ja lata temu zaczelam budowe a Ty kilka miesiecy dopiero z tym walczysz:lol2: Nie mysl jednka ze zazdroszcze wrecz sie ciesze ze mnie wyprzedzasz bo bede mogla znow sie inspirowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Karolinko-jeszce go nie mam bo gotowki brak(teraz zamiast uszaka za okna place bo za 4 tyg.wymiana:mad:),ale od pocztku jest w planie bo jest wysoki i pod schdy ma sie pieknie oczywiscie wkomponowac a ze schody widac z kuchni i salonu bo to otwarta przestrzen-to i uszak bedzie w centrumi straszliwie sie go doczekac nie moge,ale NADAL MUSZE CZEKAC:rolleyes:Taki on moj:lol2: U mnie OK tylko cholerna zima nie odpuszcza!!!Nadal sypie!!!Od kilku dni nie jestesmy w stanie parkowac w garazu-tylko gdzies na wsi brzeczka zostawiamy:rolleyes:-KCE WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i wpadam do Was poklechac czasami:p:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.04.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Hej Karola Fajny fotelik, lubię je Siedziałaś na tym konkretnym modelu? Bo Hazelka ma i jej nie jest zbytnio wygodny , rozmawiałaś z nią o tym foteliku? Buziaczki zostawiam i miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 07.04.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ależ pędzicie!!! Zazdraszczam tynków, u mnie zaczną pojawiać się za około miesiąc dopiero. Możesz podzielić się projektami i wycenami kuchni?? Bo też jestem na tym etapie.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Tynki skończone? już?! ale tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.04.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Karola zdradź z czego tynki robicie?i sufity też z tego samego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Troche mnie nie bylo a tutaj juz po tynkach nastepna moja kilku dniowa abstynencja od forum i bedziesz mieszkala tempo niesamowite:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 albo 4ty budowała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 08.04.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 albo 4ty budowała:lol2: bardzo możliwe :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.04.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 CZeść Dziwczynki Miło,ze zaglądacie, mimo,ze u mnie nudny ... niedługo się zacznie ale teraz wizualnie.... nuuudy.. mimo,ze pracy mam sporo Odpiszę na 20 zaległuch privków tylko czasu brak.... jak uśpię Julkę postaram się chcociaz część nadrobić Kawkę sobie strzelę tutaj odpisze, wątki nadrobie, ot taki plan na południową drzemkę Julki.... leniuchowanie No chyba że sama usnę, bo ledwo na oczy widzę .... Teraz korzystajac ze słoneczka,biorę mała na spacerek, bo później straszą ,ze słoneczko zniknie a wieczorem deszcz... w nocy deszcz ze śniegiem Oby nie.... ale czujnie ... spadamy an spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.04.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 no , bo u nas dziś śnieg:( co prawda prószy, ale już nie tak ładnie jak wczoraj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.04.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Już wczoraj wydawało się, że przyszła wiosna, a tu dziś śnieg i to sypie, ale zaraz się rozpuszcza, ja chcę wiosny:mad:Może do Was nie dotrze ta pogoda, bo mnie już osłabia, Karolinko pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.04.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 U mnie prawie zamieć śnieżna Ale za to jak się ciepło zrobi to od razu lato będzie- tylko czy ty dobry taki przeskok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Na pewno nic dobrego to nie wróży :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.04.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 sluchajcie teraz u nas świeci słonce:D głowa mi pęka od tych zmian pogodowych.pomimo kawki, pilatesu jestem jakby śnięta:D no to 2 kawka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts