Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do 3 razy sztuka.... komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I zrobi sie jak u mnie tyle ze ja lata temu zaczelam budowe a Ty kilka miesiecy dopiero z tym walczysz:lol2:

Nie mysl jednka ze zazdroszcze :no: wrecz sie ciesze ze mnie wyprzedzasz bo bede mogla znow sie inspirowac :hug:

Kochana byle było czym się inspirować :eek: ;)

A Twojego domku jestem bardzo ciekawa :yes:

Buziaki :bye:

Gumiśku na początek masz lanie za usuniecie dziennika!!!!! :mad:

Dobrze,że ze 3 fotki kiedyś na początku sobie zapisałam :popcorn:

Wierzyć mi isę nie chce,ze jednak wymieniasz na swój koszt :bash:

Będę wszytkich przestrzegac,zeby tą gównianą firmę omijali szerokim łukiem!!!! :mad:

Ja uszaczka dzisiaj zamówiłam :cool:

Wziełam czarnego z jasnymi nóżkami, bo taki mi najbardzije pasuje do gabinetu ;)

Ale różowy też mi się podobał i wogóle wszytkie kolorowe....turkusowy i inne miały coś w sobie :yes:

Ja zimą już..... wiadomo .... MAM DOSYC i domagam się teraz sezonu letniego przynajmniej do końca listopada :D

Buziaki Gumisiu :hug:

Hej Karola :bye:

Fajny fotelik, lubię je :yes:

Siedziałaś na tym konkretnym modelu?

Bo Hazelka ma i jej nie jest zbytnio wygodny :(, rozmawiałaś z nią o tym foteliku?

Buziaczki zostawiam i miłej niedzieli życzę :hug:

Hej Aguś :)

Nie siedziałm na nim, kupuję w ciemno :eek:

Nie rozmawiałam z Olcią, bo nei miałąm pojęcia,ze ona go ma :eek:

No nic żyję nadzieją,ze będzie ok :rolleyes: Za półtora tygodnia... CHWILA PRAWDY :p

Tosiu no ja sie tak wkur...m na West. że szok :mad:

Czekałam na ten fotel od 8 stycznia .... jestem wściekła nadal....

Wolałam tamten od tego który zamówiłam, ale.... olewam sprawę ;)

Mam nadzijez,ę Twoje krzesła dotrą :yes: :hug:

A co tam u Was na budowie ???

Kiedy przeprowadzkę planujesz ?

Ja mam doła jak muślę o terenie wokół domu... :sick:

Peonio nie mam zrobionego projektu, który mogłabym wrzucić...

Rozrysowywałam wszytko ręcznie, firmom, ewentualnie pokazywałam zdjecie wysokiej zabudowy z domu nr.2 bo ma być taka sama ;)

Jak docelowa firma stworzy projekt to pokażę :yes: wyceny ciągle zbieram. Rożnice są duze, ale musze wszędzi epojechac, zobaczyc materiały, sposób wykonania...... i dopiero będę wiedziła co i jak ;)

Pozdrawiam :bye:

*Kasia* no bo ja chcę w wakacje pomieszkac trochę, to się streszczam ;)

Obawiam sie tylko o ogród :eek:

Kasiulek, Ty się nie martw tak szybko nie zamieszkam,zeby się przed Twoja kolejną wizytą wyrobić :lol2:

No chyba ze planujesz przerwe kilkumiesięczną :eek: ;)

Buziaki :hug:

Magda, Ola.U posze się tu z koleżanki nie nabijać :lol2:

Swoja drogą są takie projekty ..... ehhhh.... takie domy....,ze ja to chcetnie bym jakiś machneła na szybko :D

No ale moja druga połowa jak coś wspomniałam prawi rozwodem groziła :lol2: no moze nie aż tak... ale chyba bym się do kolejnego domu sama musiała wprowadzac :p

Moze jakbym popracowała nad Arturem MarJelkowymi sposobami :rolleyes: :popcorn: :cool: ....

No nic jak się wprowadzę i zacznę nudzić.... zacznę nad mężem pracowac, tożto bardzo przyjemna praca,w ieć warto spróbować :D

anakris u nas juz bezchmurne niebo znikneło i pojawiła się wzrstwa chmur... niestety opady też zapowiadaja tylko na wieczór/ noc .... :mad:

Moja agresja pogodowa jest wielka ...............

Na szczęści ejak juz ciepęłko nastąpi, to człowiek szybko zapomni i będzie sie cieszył latem :D

Pozdrawiam cieplutko :bye:

ZUZIU, Nesska, no z pewnoscią nie jest to najzdrowsze kiedy po zimie od razu przychodzi lato.... o powodziach nawet nie mówię....

Ale ja juz mam tak dosyć tej zimy,ze marzę tylko o tym ciepełku :cool:

Monia no to ciesz się szczęściaro tym słoneczkiem, bo u nas juz sobie poszło ....

Moze do Ciebie własnie :cool: jejku jakbym mogła to bym uciekła chociaz na kilka dni w jakieś ciepłe, słoneczne miejsce..... no al enie mogę wiec wywołuję je u nas :stirthepot:

Edytowane przez Karolina i Artur :P

:welcome:Witam się cichutko bo zaglądam z pracy a kierownik siedzi obok :)) Jest to mój pierwszy wpis na forum.Natknęłam się na Twoje domki bo szukam inspiracji do własnego.Dopiero zaczynamy i tak jak większość z nas wypatruje tego ciepełka z utęsknieniem. Gratuluję odwagi i determinacji, myślę że jesteś niedoścignionym wzorem wielu Pań, które budują domy.Pozwolisz,że będę do Ciebie zaglądać.:) ??

Tosiu współczuję zastoju na budowie :(

Wiem jakie to jest wkurzajace.... :mad:

Ale mam nadzieje,ze szybko grunt się osuszy i będziecie mogli ruszyć pełna parą :yes:

U nas dzisiaj słoneczko lekki wiaterek.. no cudowna wiosna :)

U nas z ta firmą ogrodowa nie bezie tak raz dwa... bo to maleńka firma właściciel + czasmami pomocnicy, wiec to bedzie troche trwało... no ale nic...

Jak się tylko troche to wszytsko osuszy, to robimy porządek wokół domu, wywozimy śmeciuchy i resztki materiałów.... potem nawozimy brakujacą zimię juz bedzie troszeczkę lepiej ;) niestety tego nie przeskoczymy.... łatwiej pzreskoczyć sprawy budowlane, niz ogrodowe... przynajmniej mi ;)

Pozdrawima i tzrymam mocno kciuki za szybki powrót akcji budowlanych :hug:

yummyyummy witam serdecznie :hug:

Ja bardzo się cieszę, że Julka nadal sypia w ciągu dnia :yes:

Ale jest mi to winna :lol2:

Przez pierwszy rok swojego zycia w ciągu dnia spała 2 razy po 20 minut :sick: a usypiałam ja 30 minut :mad:

Jak skończyła rok sprawa uległa zmianie na lepsze o dziwo ;) był czas kiedy spała dwa razy po 1,5 godzinki ( ze 4 miesiące ) a teraz ma jedną drzemkę, zasypia ok 12.00 i śpi 1,5 do 2 godzin :yes: :D

Ale uwierz mi, jak moje koleżanki opowadały jak to ich dzieci śpią po 3-4 godziny w ciągu dnia a Julka spała 20 minut to chciałam się :bash:

Nie maiał czasu na nic.... nie mówić o sobie... i o tym że w tym czasie miałam budowę domu nr.2 :lol2:

A ile ma Twój synek ???

Pozdrawiam :hug:

Hej Zuzia :)

Kochana Ty się nie nabija z koleżanki ;)

Ja niestety w ciąży z Julka duzo przytłam ( hormony,ostre leki, 8 miesięcy leżenia, jedzenie i brak pokarmu po urodzeniu ) no i sporo mi zostało :sick:

A Ty za to wyglądasz jak siostra starszych córek, bosssshe.... 4 dzieci i taka figura :eek:

Stworzona jesteś do rodzenia ;) :yes:

Julka przechodziła różne fazy podobieństwa do swoich rodziców, był czas kiedy była wierną kopią swojego tatusia ;)

No ale teraz jest zdecydowanie bliżej mamusi i tej wersji będę się tzrymać :lol2:

anetka bierz, sobie motorek ,a co ;) ( tylko niech dokończe ten domek ;) )

Mój Artur się ucieszy,ze na chwilę się uspokoję ;)

Swoja drogą dobrze ,ze się tak z tym moim kochanym mężem dobralisy bo gdybyśmy trafili na innych ludzi, to raczej nikt by z nami nie wytrzymał :lol2:

A tak generalnie zgodność w małżeństwie panuje ;) :D

AlicjaC wiatm serdecznie :)

:welcome:

Bardzo mi miło,ze to u mnie napisałam swój pierwszy poscik :)

Zagladaj jak tylko masz ochotę, a najlepiej nie tylko zaglada,j ale takze odzywaj się , doradzaj i odradzaj ;)

Pozdrawiam serdecznie ze słonecznego dzisiaj Lublina :bye:

anakris u nas też dzisiaj cuuudnie :D

:cool::cool::cool::cool:

A straszyli,ze tak brzydko dzisiaj będzie w Lbn... hmmm dobzre,ze sie pomylili ;)

Hej Zuzia :)

Kochana Ty się nie nabija z koleżanki ;)

Stworzona jesteś do rodzenia ;) :yes:

KAROLINKO no co ty ja twoje zdjecie ślubne widziałam :jawdrop: Ja bardzo chętnie za twój biust oddam ci moje chude kosteczki :lol2: Bo po wykarmieniu trójki i czwarte w dalszym ciagu na cycu to chyba niewiele mi zostanie i trzeba go bedzie go oddac do tunningu :yes::lol2:

Z tym rodzeniem to tak mówia ale ja miło ciazy nie wspominam ostatnie dwie pierwsza połowe wymiotowalam a następna polowe zatrzymywanie skurczów ja sie nie czułam jak w stanie błogosławionym tylko normalnie chora i odliczałam dni do cesaraki kiedy ta meczarnia sie skonczy :sick: Masakra !!

Za to po porodzie piernikiem wracam do Siebie.

A Juleńka przynajmniej tak ze zdjęc to Mamunia oczka, usta ,nawet włoski:lol2:

:hug: