Karolina i Artur P 16.04.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 anakris nie mam jeszcze wyceny będę mieć za 3 dni, to dam znać Ja chce mdf lakierowany Chcę wziąć lustro od miejscowego szklarza, przykleić je do ściany i na to nawiesic ramę... tak wiem brzmi dziwnie, ale mam nadzieję,ze bedzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Myślę, że to będzie fajny efekt z tym lustrem, w każdym razie daj znać co do wyceny, będę wdzięczna:) Co do tego stołu to sama już nie wiem co Ci poradzić, bo nie wiem na czym on będzie się wspierał, czy to będzie blat w jakiś sposób mocowny, klejony, bo mój leżał na tym stelażu wsporczym /konstrukcji nośnej/ a Twój na czym się będzie wspierał? Bo wydaje mi się, że to dość istotne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja miałam kiedyś ławe ze szklanym blatem do której nogi były dokrecane. Pewniego razu jedna z nóg sie obluzowała i ława gruchneła na podłogę .Możliwe że szkło było hartowane lub wysokość niezbyt wysoka +dywan który zamortyzował "upadek" bo szkło nie pękło ale od razu wyobraziłam sobie co by było gdyby akurat byłl pod ia mój synke który akurat wtedy był w okresie raczkowania . Wiem że nogi Twojego stołu bedą solidnie przymocowane jjednka różnie bywa więc ja bezwzględnie brałabym hartowane (jeśli już zdecydowałaś się na szkło ) Karolinko bardzo fajne ceny maja te baterie Deante (szczególnie wannowa ) Pisalaś że masz je sprawdzone .Wiem że miałaś Cubiki przy umywalkach w poprzednim domu ale dość krótko tam mieszkałaś Miałaś je kiedyś wczesniej przez dłuższy okres? Widzę że jedni chwalą inni nie a mnie bardzo kusi cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.04.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 No mój bedzie tak jak na zdjęciu... tylko na tych czterech nogach, zadnego dodatkowego wsparcia nie bedzie Nie wiem tylko jak to szkło będzie mocowane do nóg nie doszłam do tego z Hazelką Co do ramy dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.04.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Kakusku hej Chyba tak zrobię w kwestii szkła,ze bedzie hartowane Jeżeli chodzi o baterię to miałam ją wprawdzie krótko, ale za to 3 razy to moze to też się liczy Bosheee to będzie 4 raz kiedy znowu je zastosuje nudna jestem Oto dowody: Nasze pierwsze mieszkanie w łazience przysypialnianej, na poddaszu ( mieszkanie dwupoziomowe 2008 rok http://img5.imageshack.us/img5/4371/mg1149copy.jpg http://img13.imageshack.us/img13/6282/mg1181copy.jpg Pierwszy dom Benio http://img833.imageshack.us/img833/8126/dsc1304o.jpg http://img545.imageshack.us/img545/9905/dsc1338u.jpg Drugi dom http://img545.imageshack.us/img545/8223/img6888k.jpg W trzeciem jeszcze nie zamontowane rożnica jest taka,ze po raz pierwszy nie bezie ta bateria w naszej łazience przysypailnianej tylko tym razem trafi do Julki Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dzięki Karola:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wzięłabym hartowaną dla świętego spokoju, buźka:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Karolka takim dowodom trudno zaprzeczyć Tylko że mnie najbardziej interesuje bateria wannowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.04.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Karola- myśle, że szklany blat tak dużego stolu powinien być ze szkla hartowanego.. tu przeciez nie chodzi o walory estetyczne tylko bardziej o bezpieczeństwo , a na tym trudno oszczędzać ps rama lustra świetna:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.04.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Karolinko Myślałam, że sprawa stłuczonego lustra zakończyła się pomyślnie Przykra sprawa Ja też bym nie odpuściła 3mam kciuki aby Ci się udało odzyskać pieniądze. Jeśli chodzi o stół to ja też bym obstawiała szkło hartowane - droższe ale bezpieczniejsze. Tym bardziej, że to będzie spora powierzchnia. Karolinko powiedz mi proszę bo wiem że we wczesnym stadium brałaś pod uwagę beżowy granit do kuchni czy znalazłaś coś godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.04.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 mam taki sam model baterii ale deante w łazience + wannowa.Nic się nie obija, nie rozpryskuje się woda - jest wygodna.Jedyny minus to mycie baterii w zakamarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 17.04.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Cześć dziewczyny! Karolka szkło tylko hartowane, dziewczynki są grzeczniejsze, a jak za jakiś czas będziesz miała małego łobuziaczka to podziękujesz Bogu, że taki wziełaś (no chyba że do tego czasu go wymienisz, albo wybudujesz kolejny domek Nawet jak przyjdą goście z dziećmi będziesz czuła się bezpieczniej. Tosiu ja mam tą umywalke i nie zamieniłabym jej na żadną inną, jest rewelacyjna, duża, woda się nie rozpryskuje:no:, ja jestem bardzo zadowolona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Karelajna a może zadzwoń do "mojego" szklarza, powiedz że się zastanawiasz i czy może doradzić. Nie musisz mówić, że u niego kupować nie będziesz p. Robert Grzybowski tel. 22 729 62 34 lub e-mail (ale zalecam porozmawiać przez telefon) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.04.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 anakris wezmę hartowaną i juz nie chce się więcej nawet nad tym zastanawiać Po pierwsze bezie bezpieczniej,a jak wiemy to bezcenne. A poza tym mam już 100 kolejnych spraw na głowie i tzreba podejmowac decyzje raz, dwa Ściskam i życzę miłego dnia kakusku bateria wannowa sprawowała się super W Beniu mieliśmy wannową i przez czas kiedy tam mieszkaliśmy nic złego się nie działo Miłego dnia ciąg dalszy nastąpi..... biegne teraz na spotkanie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 17.04.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej Karolinko Po pierwsze Gratuluje wylewek a teraz to już jak sie rozpędzisz to kto Cię zatrzyma TEMPO MACIE ZABOJCZE !!! Po drugie stól bardzo fajny wymyslilas szklany blat bardzo mi sie podoba ( troche nalatasz sie ze szmatka , mój M. ma szklany blat na biurku naroznym w gabinecie i wymyty i lsniacy jest tylko pare godzin a potem znowu widac na nim kazdy pylek ale....) Jesli chodzi o szybe to wiadomo ze lepsza hartowana ale wiadomo i drozsza Po Trzecie Lustro wymyśliłas CZADOWE juz kombinuje gdzie by takie u Siebie zrobic ale ciezko bedzie bo cala pusta sciane mam tylko w kuchni , a najbardziej by pasowalo w korytarzu. Ja wlasnie sfiksowalam ostatnio na punkcie luster a dokladniej szklanych konsolek, toaletek i planuje cos takiego wstawic w sypialni znalazlam kilka fajnych inspiracji wstawie potem u Siebie !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.04.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Fra hej Stół bedzie miał blat ze szkła hartowanego, postanowione Ja odkąd zobaczyłam to zdjęcie wiedziałam,ze tego typu lustro musi się u mnie pojawić Nie tak łatwo znaleść tego typu ramę, ale Hazel Wood znowu staneło na wysokości zadanie za co z góry meeega dziękuję Prezentacja lustra na docelowej ścianie za 2 miesiące z kawałkiem Ślężanko no niestety, sprawa z lustrem nie załatwiona pomyślnie Mimi,ze to nie moja wina to ja się od kilku ładnych tygodni musze szarpać z ubezpieczycielem.... w tym tygodniu powinnam mieć ich ostateczna odpowedz na piśmie,jeżeli mimo mojego odwołania, nie wypłącą mi kasy z powodu źle zapakowanej paczki będę się domagać zwrotu kasy od sprzedawcy.... Kochana jeżeli chodzi o granit to nie znalazłam nic konkretnego bo tak naprawde zanim czaczełam na dobre szukać to zdecydowałąm się an czarny Ale jak znajddziesz cos fajnego daj koniecznie znać, moze przydac się na przyszłosć Pozdrawiam cieplutko Tosiu hej Ja byłam z tych umywalek bardzo zadowolna nigdy sobie nic o nie nie obiłam Woda się jakos specjalnie nie wychlapywała takze z mojego punktu widzenia, moge spokojnie polecić Jak tam pogoda u Was ? U Nas dzisiaj cudowne słńce od samego rana i cieeeepło Janielka, tak też zrobię szkło będzie hartowane mam nadzije,ze nigdy się to nie przyda Pozdrawiam Justyś dziei kochana Wiesz, dam sobie juz spokój, biorę opcje hartowana i oby się ona tak jak pisałam nigdy nie przydała Czekam na maila od Twojej Pani lustrzanej i się juz doczekać nie mogę Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.04.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Cześć ZUZIU Dziękuję Ciesze się z tych wylewek bardzo Teraz zaczna się najintensywniejsze 2 miesiące w całym przedsięwzięciu budowlanym juz się nei mogę doczekac Wiem,ze stół szkalny bedzie wymajający no ale co robić tylko taki mi tam pasuje Na lustrem myśl ja kocham lustra i uważam ,ze mogą być w każdym pomeszczeniu Rozświetlaja powiekszają ... zdobią Dzisiaj zajrzę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 daj znać koniecznie czy na wymiar można, bo ja chwilowo Pani Agnieszki nie będę molestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.04.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hehhe reakcja pana świetna :lol2: Ja jak moze odpocznę od antresoli w tym domu to w kolejnym sobie znowu machnę Tosiu w takim razie mocno trzymam kciuki za pogode u Was i brak opadów Wszyscy wiemy jakie to wazne, kiedy w planach ma się tego typu dziłania Ja też jestem za sucha wiosną, bo niech sobie schną spokojnie tynki, działeczka, żeby mgła wejśc potem kostka i pan ogrodowy Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.04.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Justyś dam znać jak tylko dostanę info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts