Magdzinska 17.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Karolka dobrą podjęłaś decyzję Ja też bym wzięła hartowane szkło, bo z dziećmi nigdy nic nie wiadomo:p Mój mały nieraz chce wejść na stolik kawowy, pewnie niedługo stół sobie upatrzy:D Jak piszesz, że lustro w wiatrołapie będzie już wisieć za dwa miesiące to ciągle jestem w szoku, że to tak szybko leci i już niedługo się wprowadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Karolcia jestem na bieżąco,ale nie zawsze piszę, bo malo mnie na forum. Jeśli chodzi o szkło hartowane to ja w Gdyni miałam zawsze stoły ze szkła, kupowane w Ikea ze szkła hartowanego i tylko raz zrobił szklarz ze szkła zwykłego dość grubego, z pewnościa szybciej się rysowało, ale nigdy się nie stłukło, chociaż było to moje dzieło na zwyczajnej skrzyni połozony prostokat szkła (był to stolik kawowy), a dzieciaki wokół niego biegały na małej zreszta przestrzeni, ale może miałam troche szczęścia Przy dużym stole zdecydowałbym się jednak na szkło hartowane. Czy w Ikei nie ma takich stolików???? Tam szkło hartowane jest dużo tańsze niż u szklarza Blat byłby z Ikea a nogi od Oli Sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.04.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Fra hej Stół bedzie miał blat ze szkła hartowanego, postanowione Ja odkąd zobaczyłam to zdjęcie wiedziałam,ze tego typu lustro musi się u mnie pojawić Nie tak łatwo znaleść tego typu ramę, ale Hazel Wood znowu staneło na wysokości zadanie za co z góry meeega dziękuję Prezentacja lustra na docelowej ścianie za 2 miesiące z kawałkiem dobrze zrobiłaś z tym szklem harowanym.. wczesniej o tym nie pomyślalam, ale teraz jak napisalaś , że jednak bierzesz hartowane.. to sobie przypomnialam jak jeden z kolegów mojego syna (parę lat temu - mieli może 6-7 lat) przyszedl do nas w odwiedziny .. i pierwsze co zrobil to wskoczył na stol i przelecial wzdłuż mój stol jest drewniany więc wszystko bylo ok:yes::yes:ale aż strach pomyśleć co byloby gdyby byl szklany:( jak widać mlodzież ma rożne pomysly:mad: kochana pomysl z ramą lustra na calą ściane doskonały .. na pewno będzie to bardzo efektownie wygladało.. z niecierpliwością czekam na maj i zdjęcia:wiggle: a tak z innej beczki jak znajdziesz chwilę skrobnij mi proszę jaką (model? symbol? nazwa?) mieliście wykladzinę sypialnianą w domku 2 bo czytalam , że teraz też taką zamawiasz .. to rozumiem, że dobrze sie sprawdzila, .. a sama jakiejś poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 17.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Stolik, szkło zwykle 7mm. Taki okrągły, maly, coś tam sie obluzowalo, przestawialam i lup, przewrocil sie na podłogę. Przekonałam sie jak sie rozbija szkło niehartowane i jakie glebokie ślady zostawia na deskach podłogowych... Dobrze ze dzieciaków nie było w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.04.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Karola, poczytałam do śniadanka co tam słychać - idziecie jak zwykle jak burza Trzymam kciuki za wszystko U nas tez dzisiaj pięęęęęęęęęęęęęękny dzien się zaczyna Udanego dnia życzę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 18.04.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Karola a jaki plac zabaw macie dla Julki? Poka poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Karolina,Stół z prostokątnym, szklanym blatem?A jakie będą kanty stołu? Kąt prosty?Jakoś zabezpieczone przez dzieckiem?Bo nie wyobrażam sobie "zwykłych", niczym nie zabezpieczonych kantów szklanego blatu w kontakcie z maluchem:( - sama mam stół ze szklanym blatem - ale mam ścięte brzegi. I codziennie błogosławię to rozwiązanie, bo jest bezpieczne, choć akurat blatu ze szkła nie polecam - wymaga czyszczenia co najmniej z 10 razy dziennie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Jeśli mogę coś wtracic.Mialam stolik kawowy 120 na 80 cm z szklanym pogrubionym bratem właśnie.Powiem szczerze - nigdy wiecej! Fakt wyglada to efektownie ale w użytkowaniu codziennym masakra.Stolu sobie ze szklanym bratem w ogóle niewyobrażam w użytkowaniu.Wracalam wieczorem z pracy i za kazdym razem scieralam kurz ze stolika.Jednym słowem DRAMAT.Nie polecam.Zastanow sie jeszcze bo przy tak małym malymdziecku będzie naprawdę awykonalne utrzymanie bratu w stanie nienaruszonym o bezpieczeństwie nawet juz nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.04.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Madziulka no lustro zawiśnie ciut przed przeprowadzką pewnie Przeprowadzka planowana na pierwszą połowę lipca już się nie mogę doczekać ale też ciezko w to mi samej uwieżyc kiedy patrzę na obecny stan domu :sick: Cześć Emi miło,ze jesteś Wiesz zamawiam u Oli cały stół iwęc nie będe juz kombinować z łaczeniem z IKEA Generalnie Ola ma naprawde dobrą cenę na stół Jedynie koszt samej szyby jest różny pomiędzy opcją hartowaną i zwykłą... no ale wszytko do przeżycia, jak odzyskam kase za lustro którego nie mam to dołożę do stołu i będzie oki Na 100% robimy opcję hartowaną Pozdrawiam cieplkutko u nas na słońcu termometr wskazuje 30C PIĘKNIE JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.04.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Hej Fra No to rzeczywiście dobrą decyzję podjełam Jednak spokój bezcenny Kochana dowiem się jaki mam wykładzina symbol Teraz jak Artur zamawiał pomiar, to w komforcie odnaleźli nasze poprzednie zamówienie i powiedzieli,że nadal maja dostępną tą wykładzinę i nawet nie wnikalismy jaki to numer/nazwa itd. Ale obiecuję się dowiedzieć, wczoraj pan był na pomiarze i ma mi wysłąć wycene listew i wykłądziny to od razu zapytam go o nazwę A prezentacja lustra na ścianie to dopiero na koniec czerwca bedzie niestety Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 hej karolko u was istne lato:p co prawda ja nie narzekam, jest z 4 stopnie chłodniej:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.04.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 yummyyummy ja po tych waszych wszytkich historiach, nie mam juz wątpliwości i biorę hartowane Pozdrawiam serdecznie admetko no musimy pędzić jak chcemy kiulka imprez ogrodowych w wakcje zaliczyć Najbliższe dwa miesiace przyniosą najwieksze zmiany U nas też cuuudownie, pełne słońce 23C w cieniu i 30C na słońcu kocham słońce i takie ciepełko Miłego dnia madzia pokażę plac zabaw jutro musze go poddać lekkiemu liftingowi Ale jest to taki prościutki placyk zabaw, nic specjalnego Cześć Sharlotko wiem,ze blat szklany bedzie meeega wymagajacy ale do tych krzeseł nie widzę innej opcji,.... osttecznie sprzedam dom ze stołem Brzegi będą pod katem prostym ... ale moze leciusieńko końce zaokrąglone... no tak odrobinkę musze pogadać z producentem i poprosić o przykładowe fotki Prawda jest taka,ze wszytkie rogi stołu pod katem prostym chyba są tak samo niebezpieczne, tyle tylko,zę szkło podświadomie poteguje to wrażenie Hej fajna kobieto Też przerabiałam stoliki kawowe szklane i też pod katem praktycznym nie polecam Ja mam jedynie wrażenie,ze stolik kawowy jest bardziej narażony na palcowanie i brudzenie się, niż stół jadalniany, bo moje dzieciatko głównie krąży jednak przy stoliku kawowym No nic, decyzja zapadła, spróbowac musze, najwyżej powiem Wam później szczerze jakie wrażenia i moze padnie hasło "nigdy wiecej " Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.04.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Monia ale jak Ty masz 26 w cieniu to jednak masz o 3 stopnie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Monia ale jak Ty masz 26 w cieniu to jednak masz o 3 stopnie cieplej nie 25 w cieniu:p cieplutko..... super i dla nas i dla twojej budowy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 o rany uwielbiam w waszym wydaniu wykończeniówkę - pod względem estetyki ale też prędkości u nas to wszystko musi swoje odleżeć i się zczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 No to nastepuje najprzyjemniejszy etap!!!!Ciesze sie ze oko swe nacieszyc bede mogla cudnosciami:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Karolka to co? U mawiamy się jutro w piaskownicy? Z Ryśkiem jestem już umówiona , dzięki za namiar, zobaczymy co z tego się urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.04.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Moniś ciepłełko to dobre teraz chyba dla wszystkiego i wszytkich po tej wrednej zimie Jutro też ma być ładnie Venusko Ja się juz tak baaaardzo nei mogę doczekac przeprowadzki,ze ....no baaaardzo i juz Z przyjemnoscią przeprowadze się z wynjamowanego domu.... na nowe włości A Ty pamietasz,ze masz mnie odwiedzić ? GUMISIU zdecydowanie najprzyjemnijeszy etap teraz nastepuje Chociaż ja w sumie każdy etap lubię ale końcóweczka jest najlepsza Martulek , no widzimy się , widzimy obowiązkowo Nie ma jak spotkanie w piasku Z Ryśkiem będziesz rodzić :o:o Jutro musimy o tym porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Martulek , no widzimy się , widzimy obowiązkowo Nie ma jak spotkanie w piasku Z Ryśkiem będziesz rodzić :o:o Jutro musimy o tym porozmawiać Się okaże czy jakieś dzieci z tego będą jutro wstępnie jesteśmy umówieni, rano ma dzwonić A w piaskownicy opowiem Ci szczegóły tego interesu Powinnam być ok. 16.15 na tym placu koło Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Tak Myślę, że najpierw jednak muszę zaległe odwiedziny zorganizować u nas, ale czekam na drzwi, no bo gdzieżżżżżżżżż przy szmacie w drzwiach spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts