heine84 23.09.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 (edytowane) nic Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirawoj 24.09.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ja posadziłam w zeszłym roku wiosną 2 odmiany Aurora i Bianca. Kupiłam przez internet i w tym roku byłyby owoce, lecz przymrozek 17 maja je ściął. Zimę zniosły dobrze, tylko przed mrozami każdą roślinę owinęłam workiem po ziemniakach. W tym roku przyrosty mają już po 2 metry, więc będzie trochę trudniej, ale damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 29.09.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Posadziłem w moim poprzednim domu w polu, na odsłoniętym terenie. Dostawały popalić i jesienią, i na wiosnę. Winorośl lubi bardziej zaciszne miejsca. Kilka sztuk pod ścianą drewutni rosła bez problemu. Odmian jest mnóstwo, proponuję zajrzeć na strony zawodowców - np winnica pana Myśliwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 04.10.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Też zamierzam posadzić winogrona, wybrałam beznasienne białe i różowe ze sklepu internetowego clematisy. Czekam az odmiana Einset będzie w sprzedaży, druga to Interlaken- opismówi że dobrze znosi zimę. [h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts