DZIKU_7 23.09.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam Państwa. Potrzebuję 2 szt drzwi garażowych w kolorze "ORZECH" i drzwi do pom. gosp. w tym samym kolorze i wzorze . Wymiary drzwi : szerokość 285cm, wysokość po doliczeniu wylewki 280cm(na gotowo)- 2 sztuki Wymiary drzwi: 102 szerokie i 210 wysokie- 1 sztuka Drzwi metalowe do góry uchylne albo i segmentowe w zależności od ceny. DO jednych może napęd tylko niewiem jaki:/ Firmy jakimi jestem zainteresowany to: normstahl, wiśniowski, hormann. Co mi polecacie?? i jakich cen się mogę spodziewać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.09.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Szukasz wycen - zamieść post na forum oknonetu. Już tam Cię dopadną sprzedawcy że nie będziesz mógł się opędzić od "najlepszch propozycji". Tu rozmiawiamy o rozwiązaniach i są tematy zarówno o bramach jak i drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 24.09.2012 03:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 ok, dzieki. mam w takim razie pytanie: czy do góry uchylna sprawdzi się na takiej powierzchni czy jednak założyć segmentówke. co skłania mnie za do góry uchylną?! cena! powiedzmy 1300zł taniej niż segmentówka x2= 2600 zł, za to jakiś napędzik sobie dokupię.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.09.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 wszystko zależy czego oczekujesz od bramy jak ma tylko przyslonić wjazd to ok jak taka brama jest przy domku to jak widzę uchylną z marketu to nie obrażając nikogo ale dla mnie to dramat!blacha konserwowa po kilku sezonach wygląda jak wygląda no ale cena zupełnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Dziku, masz określone marki, więc znajdz w swojej okolicy ich dobrych przedstawicieli i wyślij zapytanie. Poznasz ceny. Z tym oknonetem to żartowałem. Chyba że lubisz takie castingi i ryzyko związane z wyborem najtańszego sprzedawcy z drugiego końca kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.09.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 aż z ciekawości wszedłem tam to racja powiedz tylko hasło a już "hieny" czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 24.09.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 nie, castingów nie lubię chyba że chodzi o wybór np. bikini;) a teraz serio.: drzwi mają być na lata ale oczywiście liczę się też z ceną i z tąd moje pytanie czy do góry uchylna będzie ok, ale z firm które wymieniłem czy jednak wziąć segmentówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts