tomekg1 23.09.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam, Może ktoś będzie wiedział czy mogę to naprawić domowymi sposobami czy muszę wzywać fachowca.Zepsuły mi się drzwi balkonowe. Chyba zostały na siłę zamknięte w złym ustawieniu mechanizmu. Efekt jest taki, że klamka działa normalnie ale otwiera się tylko dół i bok - góra jest cały czas zamknięta i ani drgnie. Wydaje mi się też, że klamka chodzi trochę lżej wiec niż wcześniej, czy możliwe że "zerwał" się gdzieś mechanizm? Z góry dziękuję za pomoc, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 23.09.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam Możliwe, proponuję wezwać ekipę, nawet jeżeli uda Ci się oko otworzyć to już go zapewne nie zamkniesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.09.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Dokładnie. Bez fachowej pomocy będzie to ciężko otworzyć, pewnie przyda się nowy element okucia. Jak już Ci pomogą, to pochwal (ciekaw jestem ile to będzie kosztowało? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts