T-ownik 05.08.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 a rybą karmicie ? różne opinie słyszałem, ale podobno wędzonej nie wolno dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 12.08.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Z rybą jest ten problem że przy regularnym karmieniu koty często chorują na kamice nerkową. Można dawać ale nie za dużo i nie za często. Np raz na tydzień jest ok, ale na pewno nie codziennie. Wędzonej nie powinno się dawać kotu nie z powodu że samo wędzenie ma jakiś katastrofalny wpływ, ale dlatego że wędzona ryba jest solona i to dosyć mocno. W efekcie soli w takiej rybce jest około 50 razy więcej niż kot potrzebuje co fatalnie odbija się na kocich nerkach. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez G.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanKajtek 04.09.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Nie wiedziałem, że koty to takie smakosze To już chyba koza która podobno jest wszystkożerna je mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hpr 25.12.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Witajcie, Mój kocuch uwielbia banany i ziemniaki, a kocuchna marchewkę konserwową, oba szaleją za oliwkami, oliwą z oliwek (zapach pobudza je do tarzania się) i przyprawami typu bazylia, oregano, tymianek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxdom 27.12.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 mój kot lubił sałakę jarzynową i chipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 14.01.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Mój jest chyba tradycjonalistą - je suchą i mokrą karmę (mokrą szczególnie) i różne mięsne kawałki, które się mu czasami podrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaew 17.01.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Inne koty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 26.01.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Istny kanibal z niego ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander909 17.04.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Moj kot potrafi zjesc wszystko...jak tylko zobaczy ze ja to jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniela Aniela 04.08.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Mój kotek zje bez problemu wszystko to, co jego właścicielka Tylko w małych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 05.09.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Znajoma miała kota, która jadał jabłka i różne inne owoce. Ale szczególnie upodobał sobie jabłka, choć to było długo przed rosyjskim embargo i dlatego otrzymał imię Pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Mamy dwa kociaki na tymczasie. Chłopak uwielbia pop corn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 06.09.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Jak glodny, to muchy, pajaki jada:cool: Jest moim testerem wedlin, jak on nie je, to i ja nie rusze a uwielbia moje dojrzewajace miesiwa:rolleyes: Edytowane 7 Września 2014 przez 貧窮,貧窮 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danekspol 07.09.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Moja kotka jest okropnym mordercą: wciąga nawet świerszcze , upolowała raz młode zajączki , młode kuny(po walce) , różńe ptactwo, itp.Robi to chyba dla sportu, bo daje jej dobre żarełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No niestety - taka kocia natura. Szkoda, że nie da się pasji łowieckiej kotom jakoś wybić z łebków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaKostrzewska 09.09.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Moja kotka jest okropnym mordercą: wciąga nawet świerszcze , upolowała raz młode zajączki , młode kuny(po walce) , różńe ptactwo, itp. Robi to chyba dla sportu, bo daje jej dobre żarełko. No kotu daleko jest do człowieka, więc trudno wymagać od niego żeby pozbył się swoich instynktów. To tylko zwierze, choć czasem wydaje się nam że ktoś więcej, może nawet przyjaciel. I broń boże nie posuwałabym się do wybijania kotom pasji łowieckiej, to tak jakby zabronić psu szczekać. Kot jaki jest taki powinien pozostać, morderstwem byłaby próba zmiany tego rzeczy. Ale odnośnie tematu, też mam kocurka i mój nie jest szczególnie wybredny. Nie mam dla niego specjalnej karmy itp. Gdy coś przekąszam to nie trzeba długo na niego czekać. Jakąś myszkę też czasem przyniesie mi w "podzięce" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldiS 21.09.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Do mnie przychodzi kot osiedlowy, ma swojego właściciela, ale lubi odwiedzać sąsiadów:) Najbardziej mu smakują kawałki wędliny albo parówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 22.09.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ...Najbardziej mu smakują kawałki wędliny albo parówki. Masz świadomość że mu demolujesz nerki i skracasz życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Dzisiaj nad miseczkami z kurzymi żołądkami zebrało się pięć kotów - trzy nasze i dwa podejrzanie długo tymczasowe. Cztery zaczęły jeść, piąty odwrócił się na pięcie i poszedł sobie. Rysiek to oryginał - suchą karmę je, myszki własnołapnie upolowane wcina ze smakiem, mokrej karmy z puszki uszczknie czasem odrobinę, mięsa nie ruszy.A Gerda (młoda tymczasowa) okazała się smakoszką płatków śniadaniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts