Agduś 30.09.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldiS 01.10.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Masz świadomość że mu demolujesz nerki i skracasz życie? No nie miałam takiej świadomości, ale na pewno nie wszystkie koty są karmione specjalnym pokarmem dla kotów. Myślę, że parówki drobiowe z dużą zawartością mięsa są dużo lepsze niż niektóre gotowe karmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 02.10.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 No nie miałam takiej świadomości, ale na pewno nie wszystkie koty są karmione specjalnym pokarmem dla kotów. Myślę, że parówki drobiowe z dużą zawartością mięsa są dużo lepsze niż niektóre gotowe karmy. Ludzkie jedzenie a zwłaszcza takie wysoko przetworzone ma to do siebie że ma dużo za dużo soli jak dla kota. W przypadku parówek, kiełbas czy wędlin jakieś 50 razy za dużo. Efekt nerki zamiast posłużyć kotu przez np. 15 lat wysiadają po 5-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Nie wiem, ile kosztuje kilogram parówek, ale kilogram podrobów w naszym sklepie około 6,50. Podroby, zwłaszcza wątróbki kur tuczonych przemysłowo, to też nie idealna karma dla kotów, ale na pewno lepsza niż parówki. A Gerda lubi biszkopty wrocławskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldiS 24.10.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Uświadomiliście mnie, miałam wyrzuty, że tak karmiłam odwiedzającego nas kotka, chociaż na pewno nie byłam jedyna. Zakupiłam specjalną karmę, w razie jakby nas ponownie odwiedził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek-kuc 21.01.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Najnowsze odkrycie - kot je gotowane brokuły. Jak zobaczyłem u mojego przyjaciela jak jego kot je brokuły to nie wiedziałem co powiedzieć. Myślałem, że tylko jego, a widzę, że jeszcze jest jakiś kot co tak je )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 21.01.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Mamy problem z Gerdą - uwielbia czekoladę, a to dla kota trucizna!!! Nigdy nie sądziłam, że będę przed kotem chowała czekoladę!! Że mięso, nabiał wszelaki - to rozumiem, ale żeby czekoladę??? Zeżarłą córce spory kawałek czekoladowej figurki, którą Młoda dostała od Mikołaja. Bałam się, że będzie ściągała z choinki czekoladowe cukierki, ale chyba mają inny zapach, więc nie nauczyła się latać na koliberka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 27.01.2015 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 e tam, to wszystko nic, niby temat o kotach, ale nie wytrzymałam - otóż mój królik wyżerał karmę naszego nowiutkiego szczeniaczka. Karmę z królikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2015 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Kanibal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.01.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Mój właśnie dobrał się do granulatu dla rybek... pogoniłem. Obraził się, strzelił focha i poszedł na dwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Kot czy królik? Granulat dla rybek jest z rybek, więc dla kota jak najbardziej jadalny. A karmy z królikiem psu ani kotom nie kupujemy, bo dzieci mają króliki do kochania, więc byłby to gruby nietakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.01.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Kot oczywiście. A ten granulat to zapewniam nie z rybek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 No chyba, że nie rybki;) apropo's karmy z królikiem i królikami do kochania... wieźliśmy nasze jeszcze wtedy maleńkie kociątka pierwszy raz do naszego domu i zatrzymaliśmy się po karmę... była tylko z wołowiną, a mężowaty na to: nie... bo mamy krowy ... musiała kobitka z tuńczykiem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.01.2015 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Arctica, jak ja się cieszę, że ktoś mnie rozumie!!! Rudy, czyli KotekRysio zaczął jeść mięso i mokrą karmę! Chyba napatrzył się na resztę tałatajstwa i uwierzył, że skoro cztery jedzą, to może być dobre... Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2015 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 http://p4.kciuk.pl/p4.kciuk.pl/e2d7a847fc76bcac4d586f9a8e810f40.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.01.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Zupełnie jakby o mojej ten obrazek był... jak się z michy nie wysypuje to drze ryja "dosyp!" To ciorne ładne, zawsze chciałam czernego kota, a to tłuściutkie obok to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2015 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Czarna to Carmen - piękna z definicji, własnego przekonania i w rzeczywistości też. "Ma to po mnie" twierdzi właścicielka (muszę pisać, że Weronika?). Po swojej lewej ma Dużego Zimowego Kota czyli KotkaRysia, czyli Rudego. KotekRysio zawsze tak wygląda zimą, a wiosną chudnie błyskawicznie.Po prawej stronie Carmen siedzi Miśka - średniej postury biało-czarna szajbuska. Żarłok, morderczyni i postrach sąsiedzkich kotów, straszny rozbójnik i bandytka, namiętna ugniataczka ludzkich kolan i przyległości. A te dwa małe to Kaj i Gerda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.01.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 O Miśkę mi chodziło, tak... tłuściutko na zdjęciu wyszła:) A skoro ona taka drapieżna to jak przyjęła maluchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.01.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 http://p4.kciuk.pl/p4.kciuk.pl/e2d7a847fc76bcac4d586f9a8e810f40.jpg Hihihi sama prawda Moje futrzaste dzisiaj sępiły na szykowaną dla sikorek słoninę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts