ghsaga 24.09.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Witam , mam pytanko odnośnie struktury , czy za każdymm razem u każdego pod światło , będzie widać jakieś wybrzuszenia czy też ( coś w stylu zacieku ) na ścianie ? Chodzi o sytuacje kiedy pada słońce na ściane? Czy np. zalożmy byłby nie równo polożony klej pod steropianem to da się wtedy te wybrzuszenia zniwelować poprzez nalożenie struktury ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 27.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Kiedy słońce pada na ścianę pod odpowiednim kątem - nic się nie ukryje, choćbyś nie wiem jak się starał: idealnie nie zrobisz. Trzeba robić wszystko, żeby moment, kiedy elewacja wygląda nie najlepiej trwał jak najkrócej. I nikt mi nie powie, że da radę zrobić idealnie - zawsze coś znajdę - ale może to już skrzywienie zawodowe ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 27.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Zależy jakim sposobem robisz elewację natryskową będzie widać wybrzuszenia od kleju ręcznie zacierany baranek już mniej większa ilość materiału . Edytowane 27 Października 2012 przez smigloxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 28.10.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Czy np. zalożmy byłby nie równo polożony klej pod steropianem to da się wtedy te wybrzuszenia zniwelować poprzez nalożenie struktury ? Może tarką przed nałożeniem siatki i kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 29.10.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Jeżeli ktoś umie kłaść natryskowego baranka to część krzywizn wykryje, ale jak ktoś stwierdził, nie ma takiej mozliwości by przy ładnie świecącym słoneczku ukryć wszelkie góry i doliny... chyba że będziesz robić cykline... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts