ozzie 06.04.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witam, szukalam ostatnio na forum, ale nie udalo mi sie znalezc duzo na temat doprowadzenia przylacza, tylko na temat projektu i zalawienia w ZUD. Mamy dosc dluga prywatna droge na nasza dzialke (80 m) i z tego co sie zorientowalismy to czeka nas niemaly wydatek, aby doprowadzic wode z ulicy do domu (plus jeszcze doprowadzic gaz i prad ) Czy ktos robil przylacze przez dluga droge i ile to kosztowalo? Prosze o wszelkie informacje na ten temat. Gmina Babice pod Warszawa "zaspiewala" 80 zl/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 06.04.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Ja placilem 60 PLN w tym materialy i z mojego rozeznania wynika ze to wyjatkowo tanio. Wiem tez ze ostatnio weszlo jakies rozporzadzenie o oplatach za wykopy (podkopy) pod istniejacymi drogami i sa tam jakies wyjatkowo niekorzystne oplaty ale moze to tylko w mojej gminie. Koniecznie sprawdz jak jest u Ciebie i czy musisz gdzies pod droga kopac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alien 12.04.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Okolice Warszawy. Płacę 37 zł za m ale do tego zasuwy, podejścia i inne ciekawe elementy. Zrezygnowałem ze studzienki na wodomierz, którą mi wciskano za 1500 zł. Teraz mam wodomierz w domu i oszczędnośc 1500 zł. Chyba warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts