KosGos 08.01.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Podsypke by robili brukarze zeby pozniej nikt mi nie wymysla i zwalal jeden na drugiego. Istotne dla mnie jest wlasnie czy najpierw maja pracowac brukarze czy wlasnie to frontowe ogrodzenie.. Najlepiej chyba miec jedna ekipe co ogarnie caly plac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.trybulec 29.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 W kwestii nawierzchni, obojętnie na co się ostatecznie zdecydujesz – najważniejsze jest wykonanie podbudowy. A więc na początek wybranie odpowiedniej warstwy ziemi i zasypywanie i utwardzanie (zagęszczanie) warstwami kruszywem. Ważne też, jaki grunt masz na swojej działce – stabilny czy raczej gliniasty. Przy słabym gruncie trzeba pomyśleć o geowłókninie. Trwałość nawierzchni, brak kolein itp. opiera się przede wszystkim na dobrze wykonanej podbudowie. A sam materiał na nawierzchnię to już bardziej kwestia gustu i sympatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 29.01.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Istotne dla mnie jest wlasnie czy najpierw maja pracowac brukarze czy wlasnie to frontowe ogrodzenie.. Najlepiej chyba miec jedna ekipe co ogarnie caly plac Najpierw ogrodzenie frontowe, dopiero potem nawierzchnia. Już to przerabiałem i ta kolejność wydaje się najbardziej rozsądna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 29.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 najpierw ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PolTeam 12.09.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Witam. Podpisuję się pod tym dwoma rękoma. Producent zamiast dbać o dobrą jakość produktów woli zatrudnić dobrych prawników i uchylać się od reklamacji. Tak wygląda świeżo ułożony produkt firmy LIBET. Według oficjalnej odpowiedzi na reklamację widoczne wykfity wapienne nie wpływają negatywnie na estetykę produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 22.09.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Brukbetowska z systemem Perlon spełnia te wymagania. Tylko trzeba nieco za to zapłacić więcej niż w przypadku zwykłej, prostej, szarej kostki brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benchmark 27.09.2016 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Brukbetowska z systemem Perlon spełnia te wymagania. Tylko trzeba nieco za to zapłacić więcej niż w przypadku zwykłej, prostej, szarej kostki brukowej. Więcej to znaczy ile? Zainteresował mnie temat, u mnie na podwórku niestety sporo się brudzi i taka kostka mogłaby być rozwiązaniem problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 27.09.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 ... u mnie na podwórku niestety sporo się brudzi i taka kostka mogłaby być rozwiązaniem problemu?Sprawdź ceny bruku klinkierowego - jest supermocny i nie łapie plam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts