spamik 26.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam,Potrzebuję ocieplić sufit garażu (nad garażem mam pokój i w zimie podłoga pokoju jest zauważalnie zimniejsza). Szukam rozwiązania, które opiera się na klejeniu jakiś płyt, tak aby nie trzeba było wykańczać tego tynkiem (np.coś takiego http://www.paneltech.pl/pw-pir.php). Jako, że to garaż, to nie zależmy mi aby to było super eleganckie, ale gołego styropianu jednak bym nie chciał. Moje pytanie brzmi, co by spełniło moje wymagania (ograniczenie jest talkie, że chciałbym to położyć na samym kleju z puszki [jak pianki] - kołkowanie raczej odpada ze względu na terrive). Być może powyższe płyty się nadają?z góry dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 28.09.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witam Polecam zastosowanie FASROCK LG1. Sa to płyty ze skalnej wełny mineralnej pokryte jednostronnie środkiem gruntującym na który można bezpośrednio natryskiwać farbę. Płyty te można mocować wyłącznie za pomocą zaprawy klejowej w przypadku gdy strop jest nieotynkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts