misia_wroc 26.09.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Jestem po pierwszej próbie lotniczej i zastanawiam się nad czymś więcej, a skoro spadać to z wysokiego konia więc od razu celuję w licencję PPL(A). Myślałam o szkole w Modlinie, bo ma super opinie, ale nie wiem czy czasowo dam radę..., ale o tym może później. Pytam więc: ktoś lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.06.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 jeszcze nie, ale baaaardzo chcę choć póki co finansowo nie da rady. Mam hopla na punkcie awiacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargolFi 05.06.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ja byłem kilka razy w samolocie, ale tylko jako pasażer Zastanawiam się jeszcze nad skokiem ze spadochronem, ale nie wiem co na to moje serce, żołądek i żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 05.06.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Latalam kiedys na paralotni (latanie swobodne) przez kilka lat - raczej rekreacyjnie. Na motolotni i ultralightem - jako pasazer. Rozne doswiadczenia. Zalezy czego oczekujesz od latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_ppgg 30.11.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 WitamOd kilku lat latam na motoparalotni.Polecam wszystkim paralotniarstwo jako najtańszy i najbezpieczniejszy sport lotniczy i wspaniałą rekreację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.12.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ... Pytam więc: ktoś lata? http://www.chefpaul.net/aviation/070618_01.jpg http://www.chefpaul.net/aviation/070618_08.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts