newyork 26.09.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Na wynajem maszyny lub fachowca do zerwania subitu spod parkietu mnie nie stać. Macie jakieś swoje specjalne metody ? "Złote rączki" zawsze coś wymyślą Do tej pory znalazłem na googlach: -siekierą -szlifierką z tarczą diamentową (ale to zapyla strasznie więc odpada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 26.09.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Młot udarowy z płaskim dłutem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehow 24.02.2020 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Młot udarowy z płaskim dłutem ? Pewnie da radę ale długo potrwa i nierówno i dziury można robić a potem trzeba będzie wylewać. Wypożyczenie maszyny chyba na jedno wyjdzie jeśli chodzi o koszty. Ja ostatnio wypożyczyłem za 280 zł za dobę i w jeden dzień zrobiłem salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehow 24.02.2020 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Do tej pory znalazłem na googlach: -siekierą -szlifierką z tarczą diamentową (ale to zapyla strasznie więc odpada) O siekierce nie słyszałem do subitu ale zwykła tarcza do betonu może się zaklejać. Ewentualnie na mniejszych obrotach ale nie utrzymasz szlifierki w ręku. Widzę, że post dość stary więc daj znać jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts