Krystian 06.04.2004 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Udało się i mnie wkleić parę archiwalnych zdjęć z krótkim opisem... Obiecuję wkrótce uzupełnić, a na razie zerknijcie TU: http://foto.onet.pl/0,5369535,698757,user.html Na onecie zmienili mi adres albumu, więc i ja tu spróbuję zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.04.2004 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Niestety nie da się wejść na stronę-błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.04.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Udało mi się wejść bez problemu Czekam na zdjęcia srodka, bo sama jestem na etapie wykańczania pomieszczeń. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.04.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Nie przepadam za domami z tak wysoko podniesiona piwnica. Uwazam, ze traca swoje proporcje. Sami budowalam na trudnej dzialce i zrezygnowalismy z piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 07.04.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Bardzo ladny dom, gratulacje. Moda na bungalowy przeminie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Niestety nie da się wejść na stronę-błąd. Sonika - spróbuj jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Udało mi się wejść bez problemu Czekam na zdjęcia srodka, bo sama jestem na etapie wykańczania pomieszczeń. Pozdrawiam! Aniu - niestety, za środek to ja się wezmę najwcześniej za rok, w tym roku wykończy mnie finansowo... wykończenie dachu... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Nie przepadam za domami z tak wysoko podniesiona piwnica. Uwazam, ze traca swoje proporcje. Sami budowalam na trudnej dzialce i zrezygnowalismy z piwnicy. JoShi - piwnica jest podniesiona ok. 1,2m nad teren, dlatego, że działka jest najniżej położona ze wszystkich sąsiednich, no i żona nie chciała mieć okien na wysokości żywopłotu... Każdy buduje dla siebie, dlatego ja wybudowałem tak jak mnie się podoba... Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam...zobacz rok 2002... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Bardzo ladny dom, gratulacje. Moda na bungalowy przeminie!!! Dzięki gabriela... Nie mam w zwyczaju krytykować kogokolwiek tylko dlatego, że ma inny gust niż ja, bungalowy też bywają ładne... Zobacz 2002...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.04.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Nie mam w zwyczaju krytykować kogokolwiek tylko dlatego, że ma inny gust niż ja, bungalowy też bywają ładne... No i wlasnie rodzi sie pytanie, czy inwestorzy pokazuja swoje domy, zeby uslyszec prawdziwe opinie, czy zeby uslyszec falszywe zachwyty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Interesują mnie wszystkie opinie i porady... Gdzie mogę zobaczyć Twój domek??? Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 07.04.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Witaj Krystianie, no i ja tutaj moge pochwalic sie, ze widzialem wiecej zdjec twojej budowy A gdzie sa zdjecia 2003 roku?? Domek bardzo fajny. No i szczegolnie mi sie podoba elewacja. Serdecznie pozdrawiam PS: Kiedy beda zdjecia ze spotkania kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.04.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 widzę, że juz kawał roboty za Tobą. Niezła elewacja, zastanawiaja mnie tylko te łukowate okna z jednej tylko częsci domu Tak troche gotycko-sakralne Umieść jeszcze zdjęcie z widokiem na ruiny zamku i wnętrza, koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Witaj Krystianie,no i ja tutaj moge pochwalic sie, ze widzialem wiecej zdjec twojej budowy A gdzie sa zdjecia 2003 roku??Domek bardzo fajny. No i szczegolnie mi sie podoba elewacja. Serdecznie pozdrawiam PS: Kiedy beda zdjecia ze spotkania kaKa Witaj kaKa - widziałem twoją nową stronę, jest super, zdjęcia z 2003r - do jutra się wyrobię, zdjęcia ze spotkania - sprawdź pocztę wieczoram... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 widzę, że juz kawał roboty za Tobą. Niezła elewacja, zastanawiaja mnie tylko te łukowate okna z jednej tylko częsci domu Tak troche gotycko-sakralne Umieść jeszcze zdjęcie z widokiem na ruiny zamku i wnętrza, koniecznie. Witaj Majka !!! Żona mówi, że skoro jeden wapienny zamek już jest, to nasz Malbork nie podpadnie... Wnętrza to zacznę za rok... W lipcu dachówka (taka jak u Zielonej... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.04.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 BRA-WO KRY-STIAN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.04.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 http://foto.onet.pl/upload/20/53/_241936_n.jpg Krystian, mam nieodparte wrażenie, że w tym domu już kiedyś byłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Słusznie waść prawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.04.2004 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Wkleiłem do albumu zdjątka z 2003 roku - domek ma już okna, bramę garażową i tymczasowe drzwi wejściowe na czas budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 08.04.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 A gdzie ten album? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts