Kasia_1982 22.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Fajne takie odgrzebywane wątki będą fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.12.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kasiu, ,,gołe" tynki na zdjęciach wyglądają tak jakoś .. nieciekawie, ale chciałem zameldować, że wylewki w piwnicy i garażu wykonane. Mimo wszystko optymistycznie patrzę na przyszły rok, bardzo ambitny w planach ... zobaczymy jak to będzie wygladać w grudniu 2012 O postępach nie omieszkam zameldować, jakieś foty też będą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 w szkata jeszcze w kurniku grosz i nie miołeś już iść na pynzyjo Wszystkigo dobrego po świyntach i Dosiego Roku 2012 albo i 2013, zależy kiedy zaś wejrzysz do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.03.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) W szkata nii, na pyndzyjo - ja (za 22 miechy), yno nojprzod trza chałpa wyrychtować Na budowie na dzień dzisiejszy: kanalizacja + woda + ogrzewanie .... się robią Pozdrawiam!!! Edytowane 1 Marca 2012 przez Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.03.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 W szkata nii, na pyndzyjo - ja (za 22 miechy), yno nojprzod trza chałpa wyrychtować Na budowie na dzień dzisiejszy: kanalizacja + woda + ogrzewanie .... się robią Pozdrawiam!!! na euro możesz nie zdążyć z tym rychtowaniem, ale nic to za 2 lata olimpiada zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts