PaulinaJP 27.09.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Witam, Mam pytanie odnośnie podłączeń w łazienkach. Planuję remont łazienki, polegający na połączeniu wc z łazienką. Mam pytanie odnośnie rozmieszczenia poszczególnych urządzeń. Poniżej zamieszczam rysunek poglądowy łazienki wraz z oznaczonymi pionami wodnymi i kanalizacyjnym oraz planowane rozmieszczenie wszystkich urządzeńhttp://img856.imageshack.us/img856/9421/37510006.jpg Mam pytanie czy sedes musi być umieszczony przy samych pionach kanalizacyjnych?Czy inne urządzenia mogą być umieszczone również dalej od pionów? z góry dziękuje za pomoc Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.09.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Na moje oko nie da się uzyskać spadków do WC i bidetu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 30.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Na moje oko nie da się uzyskać spadków do WC i bidetu ..... Mówisz, że bez spadku kupy strumień wody nie przepcha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts