Roksana123411 27.09.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 jestem na etapie wykanczania domu i przymierzam sie do zrobienia schodow na zewnatrz, podobaja mi sie bardzo schody o kształcie półokręgu, zastanawiam sie jednak czy beda pasowac, poniewaz mam balkony prostokątne, w projekcie rowniez schody są prostokątne, czy moj pomysl ze schodami polokraglymi ma sens?? schody beda zrobione z kostki brukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.09.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Pokaż projekt - bez tego sobie można gdybać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksana123411 28.09.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 http://www.tooba.pl/projekt-domu-Annopol/a,s_pd,idp,5031.html to link do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.09.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Myślę, że do tego projektu pasują Tylko zrobiłabym raczej łagodny łuk niż idealne półkole - ale to już kwestia gustu. Dom ma charakter rezydencji, jeśli wielkość działki i otoczenie pozwala na efektowne schody, to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts