Benust 13.03.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam wszystkich,też zaraz ruszam z budową tego domku. Projektant zamienił mi strop na monolit ale przywalił dwie belki w obrysie otworu na schody i dodatkowo w narożu słup. Chętnie prześle rozwiązanie. Strop 15 cm, belki 25. Ma ktoś rozwiązanie bez słupa?. Chętnie przeanalizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 12.04.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Napiszcie gdzie budujecie lub wybudowaliście domy wg projektu ATLANTA lub ATLANTA BIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernikle 01.06.2014 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Elewacja atlanty tynk sylikonowy majsterpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 19.06.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Może wrzuć więcej zdjęć szczególnie środka. Napisz jak rozwiązałeś te 4 słupy z dachu i z czego masz ścianki działowe na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekia 31.08.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jestem na etapie SSO z monolitycznym stropem i kilkoma przeróbkami wg. oryginalnego projektu. Ja np. nie mam tych 4 słupów, tylko 2 filarki z cegły pełnej po płatwią. Ścianki działowe mam z POROTHERM 11,5 P+W (dom z 25'tki).Budujemy na śląsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts