mati9423 27.09.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Witam jestem laikiem w tych sprawach ale chcę sam odnowić swój pokój by wyglądał prosto i fajnie. Ściany pokryte są tynkiem który był zacierany filcówka i na to była położona farba. Pytanie brzmi czy muszę zedrzeć cała farbę przed gipsowaniem czy mogę tylko to zagruntować? i w katach ścian chciałbym zamatować na wysokości 50cm głośniki tylko chciał bym je zabudować w płytę re-gipsowa czy mogę tak zrobić czy to nie ma sensu??? Proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 01.10.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Oczywiscie, że musisz zdrapać starą farbę, a już na pewno w miejsach, gdzie odchodzi. Jak pomoczysz ściany (polecam spryskiwacz z ciepłą wodą), to będzie dużo łatwiej odchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati9423 03.10.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 A co z tymi skrzynkami na głośniki ma ktoś jeszcze jakieś inne fajne pomysły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts