stowarzyszeniezlota 28.09.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 mam dom, chcę go teraz rozbudować, o dalsze pokoje i garaż... zanim na mnie nakrzyczycie jako nowego, może po prostu ktoś napisze kilka punktów, co mam zrobić? proszę, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 28.09.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dobrze byłoby zacząć od odszukania stosownego watku na forum, o rozbudowie domu, a potem możesz wypisać konkretne pytania Z doswiadczenia wiem, że na taki ogólny post małokto odpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 28.09.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Należy udać się do gminy po wz lub mpzp,a następne kroki skierować do architekta.Postępowanie takie jak przy nowej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts