majeczka777 28.09.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witajcie zwracam się do was o pomoc co dalej zrobić.Przedwczoraj miałam montaż szafy(zabudowy ala komandor).Sama szafa jest super.Ale wystąpiły pewne niedociągnięcia.Rama stalowa porysowana(jest biała) więc rysy widoczne .Fachowcy zamaskowali to lakierem do Paznokci!!!!Wieszaki krzywo przykręcone jeden względem drugiego róZnica 2 cm.(Są w środku wiec stwierdzil ze to nie istotne)Klamka krzywo przykręcona.Panowie nie używali cm ani miarki.Dzrzwii krzywe(bambus).Nie odebraliśmy!!!Fachowcy stwierdzili ze ja czepialska jestem jakaś i że to moja wina że krzywo przykręcona klamka bo stałam nad nimi!!!Kazałam wszystko poprawiąć.Na szafe zbierałam pół roku odmawiając sobie przyjemności.A teraz walcze z fuszerką.Prosze doradżcie mi co począc z niekompetenym fachowcem??A może przymknąć oko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Zamówiłaś szafę na wymiar, zapłaciłaś za nią - wykonawca zobowiązał się do wykonania, dlaczego masz odpuszczać? Walcz o swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 29.09.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Może postrzasz panów, że jak nie naprawią, to oddasz sprawę do sądu. Jeśli wydałaś kupę pieniędzy, to należy Ci się taki mebel, za jaki zapłaciłaś, a nie byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majeczka777 08.10.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam .Dziękuje za odpowiedzi.W trakcie używania szafy wychodzą następne felery np dziury (w mdf) pokryte akrylem.Przecierałam szmatką szafe a tam nagle dziura Ręce opadają.Przy budowanie domu nie było problemu za to teraz pech z tą wykończeniówką a szafa miała być ostatnia.Zamawiałam szafe a nie bubel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts