Arek_Iwonka 28.09.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witam,chcę zakupić projekt domu Tokio z pracowni Lipińscy, ale w formularzu zakupu muszę zapisać zmiany jakie mam zamiar w nim wykonać, czy to oznacza, że nie dostanę zgody na dowolne zmiany w projekcie ? Chciałbym, żeby ktoś się wypowiedział kto już kupował tam projekt jak to jest z tymi zmianami... Byłem pewny, że teraz zawsze dostaje się zezwolenie na wszystkie zmiany w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 28.09.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Nie zawsze i nie na wszystkie. W projekcie będą wymienione zmiany, które mogą zostać wprowadzone - te które zaznaczysz w formularzu. Lepiej zaznacz więcej zmian niż mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek_Iwonka 28.09.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Popatrz tu http://www.extradom.pl/projekt-domu-tokio-dcp190-WOB1014 - po prawej stronie w punkcie 5 pisze, że mam gratis zmiany w projekcie. Czyli lepiej kupić na stronie extradom, niż na oficjalnej stronie projektanta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 28.09.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Zgoda na zmiany jest gratis, bo w projekcie po prostu zawarta będzie zgoda na te zmiany które zaznaczyłaś przy zamawianiu. Ja kupowałem bezpośrednio od pracowni architektonicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek_Iwonka 28.09.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Zgoda na zmiany jest gratis, bo w projekcie po prostu zawarta będzie zgoda na te zmiany które zaznaczyłaś przy zamawianiu. Ja kupowałem bezpośrednio od pracowni architektonicznej. Czyli pozostaje się dokładnie zastanowić jakie zmiany mam zamiar wprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 28.09.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Zaznacz większość - oprócz tych, których na 100% nie wprowadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts