aleksandretta 29.09.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Witajcie, Jestem nowa na forum i troszkę ciężko jest mi się tu na razie odnaleźć. Niemniej jednak jeszcze w tym roku zaczynam budowę domu (w planach przygotowanie działki i fundamenty), więc mam nadzieję, że dobrze trafiłam:yes: Aktualnie pilnie poszukuję rzetelnego kierownika budowy, który będzie solidnie nadzorował prace na budowie. Zależy mi, aby była to osoba, która będzie często pojawiała się na budowie. Ponieważ mam mało czasu, aby wszystkiego dopilnować, potrzebuje kogoś, kto nie tylko ma uprawnienia i porobi odpowiednie wpisy w dzienniku budowy, ale także kogoś, kto zaangażuje się czasowo i będzie gwarantem jakości. Jeżeli możecie polecić kierownika budowy, który sprawdza się u Was lub sprawdził się u Waszych znajomych, będę wdzięczna za kontakt. Budowa w okolicach Warszawy (Lesznowola), sprawa bardzo pilna. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregory67 23.10.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja mam dobrego Kierownika Budowy, ale buduję dom 250 km od Warszawy i pewnie to będzie za daleko dla kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada615 26.10.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam, Podaję namiar na kierownika budowy który u mnie sprawdził się świetnie Pan Tomek tel:884848402. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinep 31.10.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dobry pomysł, żeby poszukać kogoś sprawdzonego. Ja na razie budowę mam tylko w planach, ale pewnie pójdę w Twoje ślady, aleksandretta. Dzięki za inspirację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 31.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Aleksandetto,Zycze powodzenia. Z tym kierownikiem to masz wymagania jak ja na poczatku tego roku. Kazdy poczatkujacy inwestor jest przerazony:pPowiem tak - takie wymagania to tylko w Erze. Ja znalazlem dobrego (chyba) kierownika z polecenia. Na telefon doradza, jak byl odbior prac konstukcyjnych to przed wylaniem betonu przyjezdzal. Ale przez wiekszosc czasu to go nie ma a juz na pewno nie doglada budowy regularnie.I wydaje mi sie ze to max co mozna z kierbuda wycisnac - no chyba ze sie myle - czekam na inne wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 01.11.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Znam kierownika budowy, który bez problemu będzie na budowie codziennie przez 8h. Koszt ok. 8000zł/miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirco68 29.11.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Poszukuje dobrego Kierownika budowy , któy nie tylko weźmie kasę ale i troszkę dopilnuje mój mail [email protected] pozdrawiamMirco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 29.11.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Proponuje zadać to pytanie na jednej z Grup Budujących - w Twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts