Tomek_W 29.09.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Witam. Mam zamiar położyć mozaikę ceramiczną na blacie łazienkowym zrobionym z betonu (płyta grubości 6 cm) Niestety na etapie jego wylewania nie zadbałem o to, żeby należycie wyrównać powierzchnię. Starałem się ją wyrównać klejem do klejenia BK. Niestety chyba zrobiłem zbyt rzadki (chcąc lepiej wygładzić) i w efekcie klej nieszczególnie związał Następnego dnia w niektórych miejscach jeszcze był mokry i miał konsystencję kitu. Teraz niby wysechł, ale boję się czy będzie odpowiedni do klejenia ceramiki. Zastanawiam się nad jakąś głęboko penetrującą chemią, która zwiększy jego stabilność. Poradzicie coś? Serdecznie pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 30.09.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 nie kombinuj tylko daj temu klejowi wyschnąć a jak nie to go ściągnij, i wyrównaj klejem do płytek lub jak chcesz mieć super gładko to wylewka samopoziomujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts