jrostk 07.04.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Witam,chce szybko i tanio postawić dom w systemie kanadyjskim i mam dylemat - zdecydować się na wyspecjalizowaną firmę (jaką?) - czy zrobić to systemem gospodarczym? Jakie koszty wchodzą w grę przy domu o powierzchni ok. 100 m2 - bez szaleństwBędę wdzięczny za każdy komentarzPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 07.04.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ponieważ szkielet wymaga dokładności i pełnej znajomości tematu - buduj tylko z polecaną, sprawdzoną, wyspecjalizowaną firmą. W jakim rejonie kraju chcesz budować? Koszt zależyć będzie tylko i wyłącznie od Ciebie i Twoich uzgodnień z firmą wykonawczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 07.04.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 jesli masz durzo wolnego czasu i lubisz majsterkjowac spokojnie mozesz zabrac sie za budowe takiego domu. Wyjdzie na pewno durzo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 07.04.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Faktycznie, trzeba mieć durzo czasu by durzo taniej wyszło. Trzeba też niestety durzo czasu poświęcić na naukę. A więc kiedy budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 07.04.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A z jakiej firmy będziesz budował?Ja mieszzkam w miejscowości gdzie produkuje firma Royal Europa wiem że ogrodzenie mają w miaręChoć firma u nas produkuje to coś wzięcia niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 07.04.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Polecam firmę TOP-BUD z Bartyckiej. Widziałem wiele ich domów budowanych od podstaw. Drewno suszone, impregnowane. Wykonawstwo od A do Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inezxxxx 19.09.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Zapraszam do obejrzenia blogu budowlanego, który pokazuje jak należy budować szkieletowy dom kanadyjski: http://www.domykanadyjskie.mojabudowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts