bladyy78 04.11.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja kibelek zawsze przyklejam do podłogi, z wierceniem też nie ma problemu raczej bo wylewka ma zawsze min 5cm grubości i przeważnie wiadomo jaką grubą wylewkę robimy w domu, jeżeli wylewka była z mixokreta to zamiast wiertarki używamy śrubokręta którym bez problemu wydłubiemy w niej dziurę i kołek osadzamy na zaprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 04.11.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ale kombinujecie!Jak na tacy podane rozwiązanie....W jakim celu zbędne kombinację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 06.11.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 nie żebym się czepiał, ale kto to zakłada ogrzewanie podłogowe do pomieszczeń gospodarczych? no bo rozumiem że w łazience z jako-takim dizajnem stosowanie kibla innego niż podwieszany zarzucono dobrą dekadę temu. przyklejanie na silikon to zły pomysł, na klej do szyb- bardzo dobry, dobry jest też klej poliuretanowy budowlany (nie stolarski) w tubach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 06.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (...) rozumiem że w łazience z jako-takim dizajnem stosowanie kibla innego niż podwieszany zarzucono dobrą dekadę temu. (...) a znajdź mi kibel podwieszany, żeby miał zbiornik na wodę, którego nie trzeba wbudowywać w ścianę (ew.obudowywać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 07.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a znajdź mi kibel podwieszany, żeby miał zbiornik na wodę, którego nie trzeba wbudowywać w ścianę (ew.obudowywać) imho zabudowa wisielca wygląda o niebo lepiej niż najpiekniejszy kompakt. U siebie wpuściłem stelaż kibla w ścianę, tak że nie ma tej półeczki nad sedesem a lico ściany jest stałe przy kiblu i poza nim, ale trochę jednak od tyłu wystaje z działówki grubości 12cm (tam akurat spiżarnia więc nie rzutuje), z tego co wiem są też bardziej płaskie stelaże. można też wisielec obudować do samego sufitu, bez półeczki, i to też nieźle wygląda, bo faktycznie klasyczne zabudowy stelaży czyli pudełka wypuszczone ze ściany wygladają tak raczej średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts