mnowak355 01.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Witam Chciałbym prosić osoby znające się na systemie xp o pomoc. Chciałbym włączyć taką opcję żeby pliki na dysku otwierały się tak abym mógł śledzić ścieżkę. Nie wiem czy dobrze to opisuję. Chodzi mi o to żeby nie otwierać zawartości folderów tylko widzieć z lewej strony pliki na dysku i otwierać je "+" tak żeby obok wyświetlała się jego zawartość ze ścieżką.Mam nadzieję że ktoś to zrozumie i pomoże.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 01.10.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Panie! - to nie to forum ... tu tylko muroże zaglondojom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.10.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 widok/pasek eksploratora/foldery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 19.10.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dziękuję problem rozwiązany ,zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 29.10.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witam. Żeby nie zasmiecac forum nowym tematem podpinam sie pod ten, może ktoś zajrzy...Wiem, że windows 8 to w tej chwili nowośc na rynku, ale czy ktoś ma już jakieś doświadczenia z użytkowania? Pozytywy i negatywy? Chce kupic laptopa, a w sklepach jak za dotknięciem czarodziejskiej rózdżki dostępny jest już tylko tylko windows 8, z kilkoma wyjątkami (7).Czy ktoś zna jakąś stronę z recenzjami lub logicznym, ale prostym opisem systemu? Ja nic nie mogę znaleźc. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 01.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Więc odpowiadam sobie sama Windows 8 mi się podoba. Trochę trudno połapac się o co chodzi na samym początku, ale później już z górki. W końcu zakończyłam przygodę z vistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts