Alija 28.07.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Hej, wieki mnie nie bylo.... Wszystko wyszlo bardzo ladnie, elegancko i modernie Wlasciwie wizualizacje staly sie rzyczywistoscia;) Widze, ze wszystko jest juz urzadzone wlacznie z dodatkami...obrazy, poduszki, dekoracje i inne detale ... zazdroszcze Mamy nawet te same donice(ja w brazie) Aniu nic sie nie przejmuj, wiadomo, ze zawsze znajda sie plusy i minusy urzadzania, ale napewno mozna sie do niektorych przyzwyczaic. Okap moze nie jest praktyczny ze wzgledu na zbieranie sie pary, ale za to wyglada cudnie Co do bezuchwytowych szafek, to uwierz mi z uchwytami tez sie palcuja Bardzo podoba mi sie stolik tv, bardzo oryginalny Aniu naleza sie Tobie brawa za urzadzenie tego mieszkania A i jeszcze jedno, sliczne sa te rolety rzymskie...baaardzo mi sie podobaja, z tego co wyczytalam szyla je dla Ciebie forumowa p.Asia. Czy mozesz cos wiecej na ten temat napisac, jak wygladalo zamowienie i odbior, bylabym Ci bardzo wdzieczna(moze byc na maila;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 31.07.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Alu, z rolet od Pani Asi jestesmy bardzo zadowolenia. Az zastanawiam sie czy nie zamowic do sypialni. Zamowienie i szczegoly dogadalam z Pania Asia przez maila, wysylka byla do Polski i rolety zabral moj tato jak jechal do nas. Nie wiem, bo nie pytalam, ale pewnie wysylka do Niemiec nie bedzie problemem. W koncu to i tak idzie kurierem. Jedynie pewnie cena przesylki jest do ustalenia. Ale jesli idzie o jakosc wykonania, to Pani Asia jest TOP! Jedyne co trzeba liczyc troche czasu na ustalenei szczegolow. Z mieszakniem zostaly nam juz ostatnie dorbnostki, w zeszly weekend przemeblowalismy moj gabinet . Zostalo nam jeszcze tu dosilikonowac, tam pacnac farba, tylko ciezko sie za to zabrac Poki co przenieslismy sie na ogrodek, bo walczymy z plaga mszyc na bukach i grzybow na trawie. Po deszczu to u nas jest jak w Panu Tadeuszu - grzyby mozna kosa kosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 01.08.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Piękne wnętrza ci się udały, naprawdę wszystko gra ze sobą. Kuchnia super tylko boję się o czarną szybę bo ja przy białej chodzę i ciągle wycieram, ale twoja czarna wygląda pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 01.08.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Aniu dziekuje za info. Zajrzyj do PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 01.08.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Proximka - Czarna szyba sie brudzi po kazdym gotowaniu i kurzy, ale dokladnie tak samo jak czarna plyta indukcyjna. Nauczylam sie zmywac po kazdym uzyciu. Ale poki co mamy budowe za oknem i kurzy sie nam wszystko tragicznie. Alija - odpowiedzialam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 24.09.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Cheść Turlututu jejku wszystko wygląda dokłąnie jak na wizkach! bajera:) ciekawa jestem co tam teraz u Ciebie, czy są jakieś zmiany:popcorn: pozdrowionka zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 28.09.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Domi! Jak dlugo Cie nie bylo! U nas w samym mieszkanku niewiele zmian. Ogrod juz przybiera jesienne barwy, wrzosy pieknie kwitna. Oliwka powoli wprowadza sie do sypialni, bo noce juz zimne. W "zielonym pokoju" male przemeblowanko, bo przybyl rowerek treningowy, na ktorym wyjezdzam kilometry ostatnio. Po pol roku mieszkania musze podsumowac, ze jest super i wiekszosc rozwiazan sie sprawdza. I nie wiem jak to mozliwe, ale mamy duzoo wiecej wolnego czasu. Od przeporwadzki troche sie zmienilo, bo od czerwca zaczelam nowa praca a w lutym mam egzamin na uprawnienia zawodowe. Poki co nasze mieszkanko ma wybitnie dobre wibracje Oby tak zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.09.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 a jak zmiany w gabinece? nadal zielona ściana? czy już namówiłaś mężulka na zmiany? Przyjrzałam się jeszcze raz dokładnie zdjęciom itp. Powiedz prosze jaką szerokosć ma pokój w miejscu gdzie stoi stół? A jakie wymiary stołu? nie jest tam ciut za ciasno przy przechodzeniu, dobrze się to sprawuje? pracy i sukcesów gratuluje... jakie następne plany na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 22.02.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Śliczna realizacja waszych marzeń ..... mam pytanko jakiej firmy macie łupek ?pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 05.03.2014 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Lupek jest zwykly z marketu budowlanego. Firmy nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 20.01.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witam,Wizualizację zgrały się z rzeczywistością. A czy można byłoby zobaczyć łazienkę jak wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts