Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A&P i nasza dziura w ziemi

Turlututu

Recommended Posts

Hej, wieki mnie nie bylo....:oops:

Wszystko wyszlo bardzo ladnie, elegancko i modernie ;) Wlasciwie wizualizacje staly sie rzyczywistoscia;)

Widze, ze wszystko jest juz urzadzone wlacznie z dodatkami...obrazy, poduszki, dekoracje i inne detale ;)... zazdroszcze ;)

Mamy nawet te same donice(ja w brazie);)

Aniu nic sie nie przejmuj, wiadomo, ze zawsze znajda sie plusy i minusy urzadzania, ale napewno mozna sie do niektorych przyzwyczaic. Okap moze nie jest praktyczny ze wzgledu na zbieranie sie pary, ale za to wyglada cudnie ;) Co do bezuchwytowych szafek, to uwierz mi z uchwytami tez sie palcuja ;)

Bardzo podoba mi sie stolik tv, bardzo oryginalny :)

Aniu naleza sie Tobie brawa za urzadzenie tego mieszkania :yes:

A i jeszcze jedno, sliczne sa te rolety rzymskie...baaardzo mi sie podobaja, z tego co wyczytalam szyla je dla Ciebie forumowa p.Asia. Czy mozesz cos wiecej na ten temat napisac, jak wygladalo zamowienie i odbior, bylabym Ci bardzo wdzieczna(moze byc na maila;))

• Odpowiedzi 170
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alu,

z rolet od Pani Asi jestesmy bardzo zadowolenia. Az zastanawiam sie czy nie zamowic do sypialni.

Zamowienie i szczegoly dogadalam z Pania Asia przez maila, wysylka byla do Polski i rolety zabral moj tato jak jechal do nas. Nie wiem, bo nie pytalam, ale pewnie wysylka do Niemiec nie bedzie problemem. W koncu to i tak idzie kurierem. Jedynie pewnie cena przesylki jest do ustalenia. Ale jesli idzie o jakosc wykonania, to Pani Asia jest TOP! Jedyne co trzeba liczyc troche czasu na ustalenei szczegolow.

Z mieszakniem zostaly nam juz ostatnie dorbnostki, w zeszly weekend przemeblowalismy moj gabinet :). Zostalo nam jeszcze tu dosilikonowac, tam pacnac farba, tylko ciezko sie za to zabrac :rolleyes: Poki co przenieslismy sie na ogrodek, bo walczymy z plaga mszyc na bukach i grzybow na trawie. Po deszczu to u nas jest jak w Panu Tadeuszu - grzyby mozna kosa kosci :bash:

• 1 month później...

Domi! Jak dlugo Cie nie bylo!

U nas w samym mieszkanku niewiele zmian. Ogrod juz przybiera jesienne barwy, wrzosy pieknie kwitna. Oliwka powoli wprowadza sie do sypialni, bo noce juz zimne.

W "zielonym pokoju" male przemeblowanko, bo przybyl rowerek treningowy, na ktorym wyjezdzam kilometry ostatnio.

Po pol roku mieszkania musze podsumowac, ze jest super i wiekszosc rozwiazan sie sprawdza. I nie wiem jak to mozliwe, ale mamy duzoo wiecej wolnego czasu. Od przeporwadzki troche sie zmienilo, bo od czerwca zaczelam nowa praca a w lutym mam egzamin na uprawnienia zawodowe. Poki co nasze mieszkanko ma wybitnie dobre wibracje :) Oby tak zostalo

a jak zmiany w gabinece? nadal zielona ściana? czy już namówiłaś mężulka na zmiany?

Przyjrzałam się jeszcze raz dokładnie zdjęciom itp. Powiedz prosze jaką szerokosć ma pokój w miejscu gdzie stoi stół? A jakie wymiary stołu? nie jest tam ciut za ciasno przy przechodzeniu, dobrze się to sprawuje?

pracy i sukcesów gratuluje... jakie następne plany na przyszłość:)

• 4 months później...
  • 2 weeks później...
  • 10 months później...